Σκύλοι (όχι μόνο "σκυλάκια") στα ΜΜΜ!

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια!

Το πρώτο ερώτημα βέβαια που μου ήρθε στο μυαλό είναι το εξής:

Άντε και επιτρέπονται τα σκυλιά , ανεξαιρέτος μεγέθους , χωρίς κλουβιά , στα ΜΜΜ...Που θα χωρέσουν ρε παιδιά?!! :eek:

Θέλω να πω ότι υπάρχει ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα ποιότητος στα ΜΜΜ πράγμα που κάνει το αίτημα να μοιάζει...άτοπο?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Και να επιτρεπόταν δεν νομίζω ότι θα γινόταν και Ο χαμός. Ο καθένας προτιμά το αυτοκίνητο για μακρινές βόλτες και κατά τα άλλα βγάζει το σκύλο στη γειτονιά του.
Τα ΜΜΜ φαντάζομαι (ίσως κρίνω κι απ' τον εαυτό μου) θα τα χρησιμοποιούσαν σε εξαιρετικές περιπτώσεις οι σκυλοϊδιοκτήτες.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
εδω δε χωραμε εμεις, οι σκυλοι μας μαραναν:rolleyes:
και τι θα παθει ο σκυλος να ειναι σε κλουβι , δεν καταλαβα.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εδω δε χωραμε εμεις, οι σκυλοι μας μαραναν:rolleyes:
και τι θα παθει ο σκυλος να ειναι σε κλουβι , δεν καταλαβα.
ο σκυλος τιποτα

η μεση σου θα παθει απο το κουβάλημα του κλουβιου :D:D:D:D:D:D

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
οι αλλοι να δω τι θα παθουν ετσι και μπουκαρει η μικρη χωρις κλουβι στο λεοφορειο
(χαχαχααχαχαχαχ......οχι, φανταστειτε σκηνικο)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Όχι!Έγώ το φαντάζομαι!2 το μεσημέρι ΗΣΑΠ, χαμός μέσα στα βαγόνια ο ένας πάνω στον άλλο και στον σταθμό galazio+καυκασίνα!!!!:p:p:p
Για πότε θα αδιάσει το βαγόνι!!!!!:p:p:p:p
Δείτε το θετικά εκεί που θα είσαι εσύ με τον σκύλο δεν θα σε ζουλάει κανείς θα έχεις την άνεσή σου!:p:p:p

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Όχι!Έγώ το φαντάζομαι!2 το μεσημέρι ΗΣΑΠ, χαμός μέσα στα βαγόνια ο ένας πάνω στον άλλο και στον σταθμό galazio+καυκασίνα!!!!:p:p:p
Για πότε θα αδιάσει το βαγόνι!!!!!:p:p:p:p
Δείτε το θετικά εκεί που θα είσαι εσύ με τον σκύλο δεν θα σε ζουλάει κανείς θα έχεις την άνεσή σου!:p:p:p
αμα εχει φαει και τις δυο σκελιδες σκορδο της, εκει να δεις γλεντια!
(ΤΑΜΠΡΡΡΑΑΑΤ και θα φτασουν ολοι στον πλουτωνα και δωρεαν)

περα απο την πλακα παιδια, οσοι εχουν μεγαλη αναγκη να μεταφερουν τον σκυλο, ας παρουν ταξι που το δεχεται.
δεν ειναι δυνατον να γινεται της μουρλης μεσα στα λεοφορεια και τα τρενα και να εχουμε απαιτηση να μπαινουν μεσα και τα καθε αλλοπροσαλλα ανεκπαιδευτα σκυλια.
ας κανουν καινουργια λεοφορεια, να υπαρχει πισω χωρος με 2-3 κλουβια, να μπαινουν και οι σκυλοι.
ξερετε ομως,ε...οσο τα γραφω αυτα που γραφω, τρεχει το μυαλο μου σε πολιτες που κινουνται με αναπηρικο αμαξιδιο και ουτε να σκεφτουν οτι μπορουν να μπουν στα ΜΜΜ και θα αρχισω να τσιτωνω επικινδυνα που ο τουριστας δεν πρεπει να νοικιαζει αμαξακι για να μεταφερει τον σκυλο, κανονιστε την πορεια σας! ε!

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Γαλάζιο μην σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου.

Στο κάτω, κάτω, δεν θα σε υποχρεώσει κανείς να βάλεις την χοντρέλα σου στο τραίνο!:D

Στο ηλεκτρικό (όπου επιτρεπόταν όταν έμενα Αθήνα, και μάλλον επιτρέπεται κι ακόμα) ταξίδευα ΣΥΝΕΧΕΙΑ για καφέ στην Κηφισιά (απο Εξάρχεια) με τον Γίγαντά μου.
Σιγά μην έπερνα το αμάξι (θα έφτανα σε 2 ώρες απο την κίνηση)!

Θέλω να πω, πως υπάρχουν μεγαλόσωμα σκυλάκια που μιά χαρά ταξιδεύουν με τραίνο, και μην ξεχνάμε και τα μεσαία (Λαμπραντόρ κλπ).

Θα πρέπει να έχουμε ίδιους κανόνες με την υπόλοιπη Ευρώπη. Και αν ο σκύλος απλά, ΔΕΝ χωράει, γιατί έχει πολύ κόσμο, λες να τον βάλει με το ζόρι ο ιδιοκτήτης του (να τον λαδώσει πρώτα; ).

ΔΕΝ θα μπει αν δεν χωράει. Και δεν έχουν όλα τα τραίνα, όλες τις ώρες τέτοια προβλήματα πολυκοσμίας. Εγώ καθόμουν (όρθια) στο τελευταίο βαγόνι πίσω, πίσω και ουδέποτε είχαμε πρόβλημα (ούτε διημιουργήσαμε εννοείται). Ο κανόνας/νόμος έλεγε φήμωτρο για τον ηλεκτρικό, και μάλλον θα πρέπει να λέει και για το μετρό (δεν διαφωνώ με τον κανόνα) αν ποτέ δεχτούν σκύλους εκεί....

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Το να είναι ο σκύλος καθαρός εκπαιδευμένος και να μην δαγκώνει είναι πολιτισμός, όπως και το να μπαίνει στα ΜΜΕ.

Οποιος δεν τον έχει έτσι εννοείται ότι δεν μπορεί να τον βάζει. Οι άλλοι έχουν δικαίωμα να τον βάζουν.

Το φίμωτρο είναι επιβεβλημένο.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Γαλάζιο μην σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου.

...
χεσε την χοντρη μου μωρε, πλακα εκανα.
σκεφτομαι οσους προηγουνται των ζωων και ειναι κατα το συνταγμα ισοτιμοι πολιτες.
οταν αποκτησουν προσβαση αυτοι, τοτε θα σκεφτω και το τι ειναι πολιτισμος σε σχεση με τα ζωα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Aν είναι δεμένα με φίμωτρο ποιον θα ενοχλήσουν..?
Ποιο πολύ με εκνευρίζουν η αναίδεια που έχει η προκλητική εσάνς της μασχαλιλας να καθεται διπλα μου, παρα ένα χοντρό σκυλί δεμένο διακριτικά διπλα από τον ιδιοκτητη του.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Γιατι ρε γαμωτο μας προσπερασαν ετσι η ευρωπαιοι,τι μας εχει κανει 500 χρονια τουρκια?
1ον στην ευρωπη υπαρχει ειδικο μερος οπου μπορεις να πας με τον σκυλο ειναι χωρις θεσεις,στον ιδιο χωρο μπαινουν αναπηρικα και παιδικα καροτσακια.
2ον πληρωνεις μισο εισητηριο,επιτρεπεται παντου.
Galazio Ελλαδα δεν ειναι μονο Αθηνα εδω π.χ θα μπορουσε πολυς κοσμος να κινηθει αν επιτρεποταν,δεν ειναι τοσο γεματα τα αστικα λεωφορεια ουτε τα τρενα.

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
Αφου ειμαστε στην ευρωπαικη ενωση θα πρεπει να συμβαδιζουμε σε καποια πραγματα...
Δυστυχως στο ζητημα της κυνοφιλιας ειμαστε περιπου....στον μεσαιωνα....
Και εγω πιστευω πως πολυς κοσμος θα ηθελε να μετακινηθει με το ζωο του
με τα ΜΜΕ( Μεσα Μαζοχιστικης Μεταφορας:D:D:D)
και ετσι πρεπει να γινεται...Δεν βλεπω καποιο λογο για το αντιθετο,με το δεδομενο παντα κι οτι ο σκυλος πληρει καποιες προυποθεσεις...
Τωρα αν περαστει στην πραξη, κατι μου λεει οτι ισοδυναμει με πολλους καβγαδες στα λεωφορεια:rolleyes:

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Η πρωτοβουλία είναι εξαιρετική, αν αλλάξει κάτι θα είναι εξαιρετικό, θα συμπλήρωνα μόνο και αυστηροποίηση των ποινών και των προστίμων προς όσους δεν συμμορφώνονται, γιατί τα αντανακλαστικά της ελληνικής κοινωνίας είναι πολλές φορές ισοπεδωτικά και απόλυτα.

Συζητούσα επί παραδείγματι με έναν κυψελιώτη για το ζήτημα του πάρκου που θέλει ο δήμος να το κάνει πάρκινγκ και μου είπε πως οι κάτικοι θα γλυτώσουν και από τα κάτουρα των σκύλων που βγάζουν βόλτα στο παρκάκι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog