Σκυλόσπιτο ναι ή όχι?

ektor4

Member
25 Μαρτίου 2020
9
0
24
Καλησπέρα στην ομάδα! Λοιπόν είμαι κατοχος ενός κουταβιού κάνε κόρσο και θα ήθελα τη βοήθεια σας και γενικός την βοήθεια όσων εχουν μεγαλωσομο σκυλο.Το σκυλάκι θα ειναι σε μερος που προστατευεται απο κρύο και βροχή απλος έλεγα να φτιαξω ενα σκυλοσπιτο τι λέτε αξίζει να μπω στην διαδικασια ή θα μπαίνει σπάνια ? Αν ναι σε τι διαστάσεις περίπου? Επίσης ένα άλλο ερώτημα ειναι για το λουρακι το 70% τον ατομων π εχουν τετοιο σκυλι τ φορανε αλυσιδα εγώ να επιλέξω αλυσίδα ή κάποιο δερμάτινο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Εσύ βρε παιδί μου, μέχρι πριν μια εβδομάδα, δεν είχες καν αποφασίσει τι είδους σκύλο ήθελες.
Πως τώρα βρέθηκες ξαφνικά με κουτάβι corso;

ektor4

Member
25 Μαρτίου 2020
9
0
24
Εσύ βρε παιδί μου, μέχρι πριν μια εβδομάδα, δεν είχες καν αποφασίσει τι είδους σκύλο ήθελες.
Πως τώρα βρέθηκες ξαφνικά με κουτάβι corso;
Μια βδομάδα πιστεψε με μερα νυχτα διαβασμα και ψαξιμο κατεληξα στο κανε κορσο και για καλη μου τυχη ο 2ος ξαδεφος μου χτες μου ανακοινωσε ότι εχει κανε κορσο(ομολογο πως δεν ειχα ιδεα :LOL: ) και μαλιστα ειχε και γεννα πριν 1 μηνα οποτε μου εκατσε γαντι! Οπότε παμε παρακατω...

• Angry
Reactions: mareco

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Ο ξάδελφος είναι και γνωστός αξιοπρεπής και σοβαρός εκτροφέας;

• Like
Reactions: bnomiki

ektor4

Member
25 Μαρτίου 2020
9
0
24
Ο ξάδελφος είναι και γνωστός αξιοπρεπής και σοβαρός εκτροφέας;
Τον ρωτησα βασικα τον περασα απο ανακριση κι ολας σε τι χωρο ζουν τα σκυλια μου εδειξε τον χωρο ηταν πολυ καλος μπορω να πω ωραιες εγκαταστασεις μου ειπε οτι τα προσεχει και τα αγαπαει πολυ ολα στην ωρα τους στους γιατρους και τα λοιπα. Συγνωμη και ολας δεν ηθελα να το πω ειρωνικα :)

ektor4

Member
25 Μαρτίου 2020
9
0
24
Δεν μου απαντάς όμως...
Σας είπα οι χωροι που ζουν τα σκυλια ειναι πολλοι καλοι τα σκυλια μου ειπε οτι τα αγαπαει ειναι μελη της οικογενειας ολη την ωρα ειναι μαζί.Τι αλλο να σας πω? Είναι και ξαδερφος μου οποτε υπαρχει και μια εμπιστοσυνη.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Η ερώτησή μου είναι σαφής.
Είναι επίσημος εκτροφέας της φυλής;
Εχει γονείς με pedigree; Τους έχει κατεβάσει σε συνεχείς εκθέσεις μορφολογίας; Εχει κάνει όσα ιατρικά και εργασιακά τεστ απαιτεί η φυλή, για να αναπαράξει την σκύλα του; Εχει κάποιο όραμα σχετικά με την φυλή, λόγω του οποίου την ζευγαρώνει; Τα κουτάβια έχουν pedigree; Εχει επωνυμία εκτροφείου; Εχει να επιδείξει κάτι μέσω της εκτροφής του; Δεν μπορεί να μην τα ξέρεις όλα αυτά, εφόσον τον πέρασες από ανάκριση.

ektor4

Member
25 Μαρτίου 2020
9
0
24
Εχει γονείς με pedigree; Τους έχει κατεβάσει σε συνεχείς εκθέσεις μορφολογίας; Εχει κάνει όσα ιατρικά και εργασιακά τεστ απαιτεί η φυλή, για να αναπαράξει την σκύλα του; Εχει κάποιο όραμα σχετικά με την φυλή, λόγω του οποίου την ζευγαρώνει; Τα κουτάβια έχουν pedigree; Εχει επωνυμία εκτροφείου; Εχει να επιδείξει κάτι μέσω της εκτροφής του; Δεν μπορεί να μην τα ξέρεις όλα αυτά, εφόσον τον πέρασες από ανάκριση.
Κατσε ρε παιδι μου του περασα ανακριση για τα σκυλια πως ζουν την υγεια τους και ολα τα υπολλοιπα ο ανθρωπος ειναι ενας κατοχος ζευγαριου κανε κορσο (εχουν pedigree) τα οποια εκαναν 4 κουταβακια οπως μ ειπε του ειπα οτι ενδιαφερομαι και ειμαι στην αναζητηση και μου ειπε θα μου δωσει το ενα ΤΖΑΜΠΑ οπως εκανε και τα υπολλοιπα.

bnomiki

Active Member
6 Ιανουαρίου 2018
29
22
47
Ρόδος
Αχ...βρε φιλε @mareco .... ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ειναι η απάντηση μου... οι οροι pedigree κριτήρια εκτροφεα ΕΠΙΣΗΜΟΣ εκτροφεας, θετικη ολιστικη εκπαιδευση, και συμπεριφοσριτης στην Ελλάδα ειναι ισως και άγνωστες λέξεις. Το λιγότερο. στγγνωμη για την παρεμβαση, συνεχιστε

• Like
Reactions: mareco