Σκυλόσπιτα κάτω απο τον ήλιο

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Για αυτούς που δένουν τα σκυλιά τους δίπλα στο σκυλόσπιτο και νομίζουν οτι το σκυλόσπιτο θα τους παρέχει προστασία απο τον ήλιο και την ζέστη.

Εξωτερική θερμοκρασία 34 βαθμοί

Εσωτερική θερμοκρασία 44 βαθμοί

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
47
Γιάννενα
το άχυρο λένε πως προσφέρει μόνωση αλλά θέλει πολύ συχνή αλλαγή για να μη πιάνει μικρόβια..(αν κρίνω απο τη θερμοκρασία βέβαια μέσα στο σκυλόσπιτο, Μυθος....)

The Dogfather

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2010
69
0
Larisa, Greece
καλησπερα
νομιζω οτι το καλυτερο ειναι σε τετοιες "ακραιες" θερμοκρασιες :cool: να βαζουμε τα ζωα (γενικα) μεσα στο σπιτι (οπου και θεωρητικα θα ειναι πιο δροσερο απο οτι εξω στον ηλιο....;))
μην μας παθουν και τιποτα...:)..κριμα να παθουν κατι για το οποιο φταιμε μονο εμεις....;)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Ο σκύλος είναι πιό ευαισθητος στην ζέστη απο τον άνθρωπο

συνεπώς είναι απλό
-αν δεν νιώθεις σχετικά άνετα ,απο αποψεως θερμοκρασίας, τότε για τον σκύλο σου είναι ανυπόφορα και επικίνδυνα

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εγω εχω στα σπιτακια αχυρο αφου ζουνε εξω,μια αλλη καλη ιδεα ειναι ροκανιδι,ειναι απλα μονο σαν μαλακο υποστρωμα και μονωση απο υγρασια οχι απο ζεστη,ειναι ζεστο τον χειμωνα,παλια και τα δικα μας στρωματα απο αχυρο ηταν,εγω ψυλους δεν εχω παντως.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Ακριβως απεναντι απο το σπιτι μας στο πατρικο μου μενουν δυο ηλικιωμενοι και πριν απο περιπου ενα χρονο πηραν ενα πανεμορφο τσομπανοσκυλο για τα εγγονια τους για να παιζουν(?). Το καημενο το σκυλι ειναι 24/7 δεμενο, το σπιτακι του ειναι μεσα στον ηλιο το καλοκαιρι και μεσα στον βορρια τον χειμωνα.Η μονη του εκτονωση ειναι που ανα δυο μερες το λυνουν μεσα στην αυλη για το πολυ 10λεπτα...Με πιανει καταθλιψη καθε φορα που το βλεπω...

The Dogfather

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2010
69
0
Larisa, Greece
Ακριβως απεναντι απο το σπιτι μας στο πατρικο μου μενουν δυο ηλικιωμενοι και πριν απο περιπου ενα χρονο πηραν ενα πανεμορφο τσομπανοσκυλο για τα εγγονια τους για να παιζουν(?). Το καημενο το σκυλι ειναι 24/7 δεμενο, το σπιτακι του ειναι μεσα στον ηλιο το καλοκαιρι και μεσα στον βορρια τον χειμωνα.Η μονη του εκτονωση ειναι που ανα δυο μερες το λυνουν μεσα στην αυλη για το πολυ 10λεπτα...Με πιανει καταθλιψη καθε φορα που το βλεπω...
καλημερα
αρχικα καλο θα εινια να τους προειδοποιησεις για το κακο που κανουν....
αν δεν καταλαβουν...τοτε μπορεις να κανεις αυτο που λεει η αλεξια....

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Επιτελους!! Δεν το ειχα δει αυτο το τοπικ...

Δεν ξερω ομως αν μπορει να θεωρηθει κακοποιηση καθως οι περισσοτεροι που εχουν σκυλια στον κηπο τα εχουν κατω απο παρομοιες συνθηκες. Εγω το λαμβανω ως κακοποιηση, η αρμοδια αρχη ομως θα κανει το ιδιο?

The Dogfather

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2010
69
0
Larisa, Greece
Επιτελους!! Δεν το ειχα δει αυτο το τοπικ...

Δεν ξερω ομως αν μπορει να θεωρηθει κακοποιηση καθως οι περισσοτεροι που εχουν σκυλια στον κηπο τα εχουν κατω απο παρομοιες συνθηκες. Εγω το λαμβανω ως κακοποιηση, η αρμοδια αρχη ομως θα κανει το ιδιο?
αρχικα εξηγησε τους το κακο που κανουν κια αμα δεν καταλαβαινουν απο λογια....:-|
τοτε καλο θα ειναι για το καλο του ζωου το θεμα να το αναλαβει η αρμοδια αρχη....:)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
πράγματι!
που είναι το κείμενο που λέει "Πως πρέπει να έχετε τον σκύλο σας ώστε να μην τον κακοποιείτε" ή όπως μπορεί να λέγεται?
και να πώ στην αστυνομία ότι το έχουν δεμένο και το λύνουν μόνο για λίγο μέρα παρα μέρα μάλλον δεν θα τους φανεί κακό....

The Dogfather

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2010
69
0
Larisa, Greece
πράγματι!
που είναι το κείμενο που λέει "Πως πρέπει να έχετε τον σκύλο σας ώστε να μην τον κακοποιείτε" ή όπως μπορεί να λέγεται?
και να πώ στην αστυνομία ότι το έχουν δεμένο και το λύνουν μόνο για λίγο μέρα παρα μέρα μάλλον δεν θα τους φανεί κακό....
αυτο ακουγεται καλο....:D

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
παιδια δεν μπορουμε να ξερουμε ο καθε ενας αν αχολειται με το ζωο του κ ποσο.εμεις μπορει να το βλεπουμε δεμενο αλλα να βγαινει το βραδυ εξω.μην το παρακανουμε κ τα παραλεμε.μας αρεσει η υπερβολη αλλα ως ενα σημειο.μετα ας την φρεναρουμε λιγο.τα τρανταχτα πρωτα.το χτυπαει,το αφηνει νηστικο κ το σκυλι εχει μεινει κοκαλο,ειναι τραυματησμενο κτλ.κ ο ηλιος βεβαια ειναι σημαντικο θεμα,δεν το συζητω,αλλα αν τουλαχιστον εχει νερακι το ζωο ,θα τα καταφερει.

The Dogfather

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2010
69
0
Larisa, Greece
(...) παιδια δεν μπορουμε να ξερουμε ο καθε ενας αν αχολειται με το ζωο του κ ποσο.εμεις μπορει να το βλεπουμε δεμενο αλλα να βγαινει το βραδυ εξω.μην το παρακανουμε κ τα παραλεμε. (...) αλλα αν τουλαχιστον εχει νερακι το ζωο ,θα τα καταφερει.
οκ ρε φιλε συμφωνω να μην τα παραλεμε αλλα κριμα δεν ειναι το ζωο να ταλαιπωρειται....?
τι νοημα εχει αν τα καταφερει αν προκειται να βασανιζεται....? (εννοω απο τον ηλιο και τη ζεστη)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
κανενα νοημα.εχεις δικαιο,απλα μπορει να μην υπαρχει αλλη λυση,που δεν το πιστευω,αλλα ας πουμε οτι σε καποιες περιπτωσεις ισχυει.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ποιές είναι οι προδιαγραφές ώστε να μην κακοποιείται ο σκύλος?
Δηλαδή άν είναι πετσί και κόκκαλο σε ένα κλουβί με σκατά εβοδομάδας και δύο τρισάθλια ντενεκέδια για τροφή και νερό-να λύνεται μόνο για κυνήγι κτηνίατρο εκπαιδευτική εγώ πιστεύω ότι καρακακοποιείται
Στην αστυνομία όμως δεν νομίζω να πειστεί κανένας...το πιθανότερο είναι να το θεωρούν νορμάλ
και μόλις αρχίσει και ο ιδιοκτήτης να λέει τα τραγούδια του ότι δεν τρώει αυτή την εποχή ότι το λύνει συχνά κλπ
με βλέπω για δραμαμίνες.....................................................

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.800
20.119
Οπότε τι;
Κλείνεις τα μάτια και κάνεις ότι δεν τρέχει τίποτα;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026