Σκυλο-ραδιόφωνο

leonidas94

Active Member
5 Ιανουαρίου 2010
33
0
Έχω παρατηρήσει οτι εδώ μεσά υπαρχει πολύ γνώση σχετικά με το θέμα σκυλος και θέλω να ρίξω μια ιδεα...... Τι θα λέγατε για ραδιοφωνική εκπομπή μέσω mindradio.gr Ξέρω οτι ο χρονός όλων είναι πολυ περιορισμένος και άλλοι (μέσα σε αυτους και εγω)νομίζω πως δεν εχουν καποια κατάλλληλη γνωση και εμπειρία.Αλλα δεν ξέρω....νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα οι γνώστες του θέματος να κανανε καμία εκπομπούλα.....Σκεφτειτε το .......Η διαδικασία ειναι απλή!!!!!

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Να κανουν μεταμοσχευση νοοτροπιας η δανειο νοοτροπιας,αφου ετσι κι αλλιως ολα δανεικα τα εχουμε(ΔΝΤ).
Οι επαναληψεις στο θεμα σκυλος Ελλαδα και Ελληνες,ισως βοηθησουν λιγο την κατασταση.
Να μιλησει καποιος για τα Πετ Σοπ,και τις συνθηκες διαβιωσης στις γυαλες,η τα εκτροφεια και τους τροπους μεταφορας των σκυλων,κ.τ.λ.
Τα παιδια του σημερα πρεπει να δουν τον σκυλο διαφορετικα αυριο,και οχι σαν προιον καταναλωσης.
Πολλα μπορει να πει καποιος,η ως τωρα εκπομπες απευθυνονται σε ιδιοκτητες σκυλων,και σε θεματα εκπαιδευσης,ενω εδω χρειαζομαστε κατηχητικο,και αν γινει αυτο ισως γινουμε και καλυτεροι απο τους εξω,γιατι και εκει κλεινη ο κυκλος και βγαζει μαλλον σε αδιεξοδο,ειδικα σε περιοδο κρισης οπως σημερα,το εχουν ξεφτιλισει το θεμα σκυλος σε αρκετες χωρες οποτε μπορουμε να παρουμε παραδειγματα.
Εδω τιποτα δεν ειναι δεδομενο οποτε πρεπει να ξεκινησει κατι απο το νηπιαγωγειο η απο την μητρα

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Θα'ταν ωραίο να είναι δυο και να συζητάνε/τσακωνονται οπως κάνουμε εδώ. Πολλά μπορεί να βγούν και είναι και διασκεδαστικό! :)

leonidas94

Active Member
5 Ιανουαρίου 2010
33
0
Krina το mindradio είναι βασικά ιστοσελίδα του ΟΤΕ που κανεις εγγραφη και μετα βγαίνει ενα πρόγραμμα που σου λεει πότε θα κάνεις εκπομπη(η εκπομπή είναι 2 ωρη)....Πρίν την πρώτη σου εκπομπή σου δίνουν κάποια ώρα για να δεις πως δουλεύει το όλο συστημα.......

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Κι εγώ δεν το ήξερα. Καλό ακούγεται αλλά πόσο διαδεδομένο είναι; Θέλω να πω, αν είναι απλώς να "τσακωνόμαστε" πάλι μεταξύ μας, αλλά αυτή την φορά και με ήχο, δεν έχει νόημα αν δεν μας "απολαμβάνει" και κανένας άλλος ; Και ποια διαδικασία χρειάζεται; Προφανώς θα υπάρχει και κάποιο κόστος. Και η εγγραφή που γίνεται; Σε στούντιο; Και οι τόσοι γνώστες εκτός Αθηνών, πως μπορούν να συμμετέχουν; Θα είναι live με συμμετοχή κόσμου; Αντε να μας οργανώσεις τώρα εμάς, που δυσκολευόμαστε να κανονίσουμε μια απλή συνάντηση. Δυσκολάκι μου ακούγεται. Ωραία ιδέα όμως.

leonidas94

Active Member
5 Ιανουαρίου 2010
33
0
Κόστος δεν υπάρχει για την εγγραφή ....ούτε στούντιο χρειαζεται .....το μονο που χρειαζεται είναι μικρόφωνο και ναι είνα live...Με τον κόσμο κάνεις chat μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας κατά την δειάρκεια της εκπομπής!!Τώρα οσο για το ποιοι θα μας ακούνε στο χέρι μας είναι ........ενα καό promotion χρειάζεται και όλα οκ!!!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πέστε μου και μένα...ούτως η αλλιώς ...εκπομπή στο ραδιόφωνο για σκύλους κάνω και τώρα..!!!!!! Στο skai..