Σκυλο-πικνικ στο Πάρκο Τρίτση

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Για όσους/όσες δεν φύγουν το Σ/Κ για να πιάσουν τον Μάη και δεν έχουν κάτι να κάνουν και θέλουν να έρθουν στο Πάρκο Τρίτση όπου εγώ και άλλα 2-3 άτομα θα πάμε για βόλτα και για πικ-νικ την Κυριακή 2/5/2010 διαβάστε παρακάτω:

Το πρόγραμμα μας έχει ώς εξής:

1) Συνάντηση στο Carefour 10:00 - 10:30
2) Βόλτα/Περπάτημα στο πάρκο τρίτση
3) Άραγμά σε ελευθερο χώρο για να στρώσουμε το πικ-νικ μας να φάμε, να πιούμε και να διασκεδάσουμε.

Όσοι πιστοι προσέλθετε.

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Ναι βρε ΔΙονύση, την Κυριακή έχουμε το σκυλομπάχαλο.

Νόμιζα κι εγώ πως το διοργάνωνες για Σάββατο

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εγώ βρε παιδιά το εγραψα για όσους δεν πάνε κάπου και δεν πάνε και σκυλομπαχαλο, εγώ δεν θα πάω εκεί άρα είπα να αναφέρω σε όποιον θέλει να ακολουθήσει. Κακό είναι?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Οχι βρε παιδί μου. Τι κακό να είναι; Εγώ νόμιζα ότι το ξέχασες το Σκυλομπάχαλο.
Και γιατί δεν θα έρθετε παρακαλώ; Πλάκα θα έχει.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Γιατί είχα ήδη κανονίσει εδώ και καιρό αυτό το πικ-νικ με τα παιδιά και δεν θέλω να αθετήσω τον λόγο μου. Αν έχουμε χρόνο μπορεί να περάσουμε για λίγο μιας και η συνάντηση μας είναι νωρίς.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Εντάξει λοιπόν. Ελπίζω να τα καταφέρετε να έρθετε :) Αλλιώς, καλά να περάσετε :):)

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Κακό δεν είναι, αλλά μιας έχουμε το Σκυλομπάχαλο την Κυριακή έλεγα μήπως το έκανες το Σάββατο για να έχουμε φουλ σκυλοδραστηριότητες το ΣΚ.

:)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Σαββατο δυστηχός δουλευω. Έχω στις 11:30 να πάω να κάνω ένα ιδιαίτερο μάθημα (Πληροφορικής) σε μία μαθήτρια μου (που θα δώσει εξετάσεις σύντομα) και μετά στο καπάκι έχω να πάω να αναλάβω ένα σκυλάκι για εκπαίδευση.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εχω πάει, ναι έχει κόσμο αλλά υπάρχουν μέρη πολλά που είναι άδεια και ελευθερα για σκυλάκια, δεν είναι ανάγκη να κάτσει κανείς μπροστα μπροστά.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ναι, σε μένα μιλάει ο κύριος iznogoyt (also know as ......... let's keep it a secret) =)

Ναι αρχικά ήταν να πάω με παιδιά απο άλλο φόρουμ αλλά τελικά άλλαξαν γνώμη και θα πάνε αλλού και για αυτό είπα να το προτίνω εδώ μιας και πρόκειτε να πάω εκει με την ξαδέρφη μου και 1-2 φιλαράκια με σκυλιά (όχι δεν είναι άτομα απο το άλλο φόρουμ, είναι δικοί μου φίλοι με σκυλιά).

Εγώ κανονικά θα πάω και όποιος θέλει ακολουθεί......

Mareco όπως σου πα αν τα παιδιά τα καταφέρω ίσως να έρθουμε και απο το σκυλομπαχαλο να σας δούμε όλους (θα είμαστε εγώ και η Ζήβα, η ξαδέρφη μου με ένα Σιχ Τσου τον Ερρίκο, ένας φίλος μου με ένα Κόκερ τον Πάρη και μία φίλη του με κανισάκι, τον Λεωνίδα). Κατα τις 12 λέτε να είστε ακόμα εκεί? Υπάρχει κάπως να επικοινωνήσω μαζί σας άν έρθω να σας βρώ?

Last edited:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Καλά ρε παιδιά, δεν έχουν μολυσματικές ασθένειες στα άλλα φόρουμ..... και με τους άλλους να πήγαινε και να το'λεγε κι εδώ, ποιο το πρόβλημα?? Σιγά να μη δώσει λογαριασμό ο άνθρωπος με ποιον θα πάει βόλτα!:rolleyes::rolleyes:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Καλά ρε παιδιά, δεν έχουν μολυσματικές ασθένειες στα άλλα φόρουμ..... και με τους άλλους να πήγαινε και να το'λεγε κι εδώ, ποιο το πρόβλημα?? Σιγά να μη δώσει λογαριασμό ο άνθρωπος με ποιον θα πάει βόλτα!:rolleyes::rolleyes:
Κι εγώ αυτό θα' λεγα. Εννοείται πως όπου θέλει συμμετέχει και με όποιους θέλει κάνει παρέα. Βέβαια... σιγά μην υπάρχουν άλλα φόρουμ τόσο δραστήρια όσο το δικό μας.... :p
Διονυσάκι, πιθανότατα εκεί θα είμαστε την ώρα που λες. Οχι ότι το έχω συζητήσει ακόμη με κανέναν αλλά το θεωρώ πολύ πιθανό.
Θα σου στείλω πμ με το κινητό μου να μας βρεις. Αν και θα μας δεις κιόλας μωρέ. Αφού μας ξέρεις... Θα συμφωνήσει και η Πηγή ότι δεν χανόμαστε εύκολα, ούτε καν μέσα στο πλήθος... :D:):D:)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Κι εγώ αυτό θα' λεγα. Εννοείται πως όπου θέλει συμμετέχει και με όποιους θέλει κάνει παρέα. Βέβαια... σιγά μην υπάρχουν άλλα φόρουμ τόσο δραστήρια όσο το δικό μας.... :p
Διονυσάκι, πιθανότατα εκεί θα είμαστε την ώρα που λες. Οχι ότι το έχω συζητήσει ακόμη με κανέναν αλλά το θεωρώ πολύ πιθανό.
Θα σου στείλω πμ με το κινητό μου να μας βρεις. Αν και θα μας δεις κιόλας μωρέ. Αφού μας ξέρεις... Θα συμφωνήσει και η Πηγή ότι δεν χανόμαστε εύκολα, ούτε καν μέσα στο πλήθος... :D:):D:)
Τι λες παιδί μου? Που θα είμαστε?? Στο Πάρκο Τρίτση??? Αφού θα είμαστε στο Σκυλομπάχαλο!

Edit: Αααααααα συγνώμη!!! Τώρα είδα το τελευταίο μύνημα του darkpaladin!!!Με πείραξε η Πρωτομαγιά φαίνεται..... ;)