Σκυλοτούμπες :D :D

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Καλησπέρες/καλημέρες!!!

Τι λέτε για ιστορίες με σκυλοτούμπες??? Καλά μπορεί να πόνεσαν λίγο αλλάαα ελάτε γελάμε στο τέλος όταν το θυμόμαστε δεν γελάμε?? :p

Και ξεκινάμε :p μιας και σήμερα έκανα μπλούμ στο τσιμέντο γιατί μπερδευτήκαμε με τον Τζέρυ. :p
Καθός βολτάραμε όπως πάντα κάποια στιγμή σταματάμε με τον αδερφό μου και μιλούσαμε σοβαρά :p και είχα πατήσει καταλάθος το λουρί του Τζέρυ έτσι όταν τελειώσαμε την κουβέντα προκαλώ τον Τζέρυ να τρέξει για παιχνίδι κλπ(όταν το κάνουμ αυτό τραβάει πολύ :p) αλλά δεν είχα καταλάβει πως είχα πατήσει το λουρί μέχρι που τράβηξε ο Τζέρυ και σκάω σαν καρπουζάκι στο πάτωμα...

Ακόμα και ο Τζέρυ φρίκαρε και ήρθε πάνω μου xD ενώ τα αδέρφια μου ούτε να δουν αν είμαι καλά δεν μπορούσαν μιας και είχαν λιώσει στο γέλιο :p τσ τσ τσ αδέρφια τσ τσ τσ :p

Τελικά την γλύτωσα με γρατζουνιές :p στα χεράκια μου και με άπειρο γέλιο :macarra:

Πως τα πάτε και εσείς με σκυλοτούμπες??? :p

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Εγω που να πέσω με το μικρούλη ??
Αλλα πολλές φορές μπαίνει μπροστά μου δεν την βλέπω παω να την πατήσω και για να μην την πατήσω σχεδόν πέφτω .:p

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Εγω εχω πεσει καμποσες φορες μαζι με τον Ντιεγκο. Εχει το συνηθειο να ερχεται τρεχοντας και να πηδαει πανω μου, 45 κιλα σκυλι, για αγκαλιες! Παντα ειμαι προετοιμασμενη και βαζω αντισταση οποτε ολα οκ:p. Εχει τυχει ομως 1-2 φορες να ειμαι αφηρημενη και ερχεται τρεχοντας, πηδαει πανω μου, πεφτω κατω και πεφτει και το τερας απο πανω μου:D:D Μετα παιρνει το θλιμενο υφος ουπς-καταλαβα-οτι εκανα-ζημια
Αλλη μια φορα οταν ηταν μικρουλης τον κρατουσε ο μπαμπας μου απο το λουρι και τρεχανε. Εγω στεκομουν στη μεση και τον τραβηξε ο μπαμπας μου να περασουν απο τα αριστερα μου αλλα το σκυλακι δεν καταλαβε και περασε απο την αλλη μερια. Οποτε το λουρι λειτουργησε σαν ενα εμποδιο που ηρθε και επεσε με φορα πανω στα ποδια μου και με γυρισε αναποδα:p

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Την χειροτερη σκυλο-τουμπα την ειχα φαει μικρη ( καπου 10 ετων).
Ειχαμε παει σε κατι θειους- που ειχαν γερμανικο μολοσσο.
Εγω λατρευα απο τοτε τα σκυλια- και τρελαθηκα απο την χαρα μου, οταν με ρωτησε ο θειος αν θελω να παω μαζι του βολτα τον σκυλο.
Εμειναν πολυ απομερα- στη μεση ενος δασος, σε παλιο σπιτι δασοφυλακα.
Πηγαμε λοιπον και φτασαμε σε ενα λιβαδι- εγω τον σκυλο ( 80 κιλα- 102 υψος στο ακρωμιο) στο λουρι, γεματη περιφανεια- μου ηρθε μια ιδεα- και λεεω στον σκυλο " ελα Puk- παμε τα τρεξουμε λιγακι" και ξεκιναω να τρεχω!!! Σε λιγα δευτετολεπτα επεσα- και με εσυρε καμια 20αρια μετρα απο πισω του ( και βεβαια δεν μου ηρθε να αφησω το λουρι!!) . Καλά να παθω!!

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ο Φιντελ ειναι πανω απο 60 κιλα.Ο γιος μου σχεδον 4 ετων ειναι 20 κιλα.
Εχει φυγει ο Φιντελ σφαιρα και εχει παρει τον γιο μου παραμαζωμα.
Τον πεταξε εναμιση μετρο στον αερα και επεσε με το κεφαλι στο τσιμεντο.
Δεν γελασε κανεις μας.Ευτυχως χωρις τραυματισμο εκτος απο σχισιμο στο μετωπο και κλαμα.
Σε 5 λεπτα ηταν παλι αγκαλια αφου ο γιος μου τον συγχωρεσε.

Ο Φιντελ βρηκε σκατζοχοιρο.Τον επιασε αμοκ.Του περναω τον οδηγο , παει αυτος κατω απο τα ποδια μου και με φερνει κωλοτουμπα και σκαω με την πλατη.Δεν γελασα.Βρηκα αναπνοη μετα απο λιγο.

Η Αναρελλα ενα θηλυκο μαστινο εχει ερθει σφαιρα πανω μου , μαλλον δεν υπολογισε και επεσε στον γονατο μου το οποιο εχει 6 βιδες.
Δεν γελασε κανεις.Περπαταω ακομα.

Ειναι ολα στο προγραμμα καλες στιγμες κακες στιγμες , θυμος , αγαπη.

Τουμπες για γελια δεν εχουμε φαει ουτε εμεις ουτε τα σκυλια μας.

Τωρα ξερουμε ολοι και εχουμε το νου μας.;)

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Συγνωμη Nasouk αλλα εγω γελασα με τον κωλοτουμπα λογο σκατζοχοιρου. Σου εκανε κινηση καρατε ο μικρος ωσαν αλλος Τζακι Τζαν.
Εννοειται οτι δεν ειναι ολες οι τουμπες αστεις ειδικα οταν υπαρχει κινδυνος σοβαρου τραυματισμου ή αν εμπλεκονται παιδια.

Ειμαι στον υπολογιστη και καθεται η Βaroque διπλα μου. Με την ακρη του ματιου μου βλεπω την Froggy να βγαινει απο το δωματιο μου τρεχοντας κρατωντας σαν τροπαιο την παντοφλα μου (το 3 ζευγαρι αφου μου εχει καταστρεψει αλλα 2 + 3 ζευγαρια αθλητικα). Με το που την βλεπω αντι να φωναξω μη ή αστο μου βγαινει ενα πολυ σδυνατο και βραχνο "πεθανες''. Η Baroque που ηταν διπλα μου τσομαξε τοσο πολυ που πηγε να φυγει σπινιαροντας, δεν επιασαν τα ποδια της στο παρκε και εσκασε με τα μουτρα στο πατωμα.

Γυριζω σπιτι απο την δουλεια η Froggy ακομα κουταβι και ειμαστε σε φαση που μαθαινουμε να ειμαστε ηρεμα παιδακια οταν ερχεται η μαμα. Ανοιγω την πορτα του δωματιου τους και τρεχει πανω μου. Της λεω κατσε, καθεται και σκυβω στα γονατα να την χαιδεψω εκει που ημουν δλδ στο ναοιγμα της πορτας. Απο διπλα ερχεται και η Baroque. Με το που με πλησιαζει η Baroque σπαει το κατσε η μικρη πηδαει προς το μερος της Baroque, η Baroque παει να φυγει, με σπρωχνει γιατι ειναι στενος ο χωρος, πεφτω λιγο προς τα πισω και η μικρη νομιζει οτι τωρα παιζουμε. Αποτελεσμα να με ριξει ανασκελα δινοντας μου μια κουτουλια στην μυτη που ειδα αστρακια και να χοροπηδαει στην κοιλια μου για να βρει την καταλληλη γωνια για να μου δωσει φιλακια.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Δυστυχως και μενα η τουμπα που μου ερχεται στο μυαλο μονο γελια δε μου φερνει..
Ειμαι στο γκαραζ στο σπιτι και εχω αφησει τον Ντιεγκο να χαζευει οσο βαζω πραγματα μεσα στο αυτοκινητο... δε του εχω βγαλει τον οδηγο ομως... οταν τελειωνω παω στο διαδρομο που οδηγει στην εισοδο και τον φωναζω, αυτος ερχεται καλπαζοντας, περναει ισα ισα απο διπλα μου και μπερδευεται ο οδηγος στο ποδι μου.. σηκωνομαι στον αερα και πεφτω πανω στο τσιμπεντο σαν καρπουζι. Σαν να μην φτανει αυτο αρχιζει να με σερνει.. βγαζω ενα ουρλιαχτο και σταματαει... εκλαιγα περιπου για 5 λεπτα με λυγμους.. νομιζα οτι δε μπορουσα να κουνηθω.. ευτυχως το μονο αναμνηστικο ηταν μια μελανια που καλυπτε ολο μου το γοφο για ενα 2 μηνο.. :(

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Εννοειται πως δεν ειναι ολες οι τουμπες για γελια, προς Θεου η ασφαλεια μας πανω απ ολα! Οταν υπαρχει κινδυνος να χτυπησει καποιος σοβαρα μόνο για γελια δεν ειναι. Εχουμε και εμεις εμπειρια με τετοια περιστατικα που το ειχα γραψει μια φορα σε αλλο θεμα.
Όταν ήταν πιο μικρουλης τον ειχε βγαλει βολτα η μαμα μου και εμφανιστηκε ενας γειτονας με το rottweiler του, το οποιο εχει μονιμως χωρις λουρι. Μολις ειδε τον Diego τον κυνηγησε, αυτος φοβηθηκε παρα πολυ ετρεξε αποτομα και τραβηξε τη μαμα μου. Οχι μονο την εσκασε σαν καρπουζι αλλα την εσυρε για καμποσα μετρα με αποτελεσμα να χτυπησει σε χερια, ποδια και πλευρα. Γεμισε μελανιες, και γδαρσιματα. Ο "κυριος" αυτος μαζεψε το σκυλι του και εφυγαν χωρις να βοηθησει τη μαμα μου που παραλιγο να σκοτωθει. Βεβαια οταν ειδε ο Ντιεγκο τι εκανε ετρεξε κοντα της, την εγλυφε και προσπαθουσε να τις καθαρισει τις πληγες.
Δεν μπορω να κατηγορησω οτι εφταιγε γιατι ηταν κουταβακι (αλλα 40 κιλα) και τρομαξε απο το θηριο που ερχοταν τρεχοντας κατα πανω του.

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Εγω εχω πεσει μια φορα και αυτη ημουν μικρη... Ημουν 6-7 και βγαζω βολτα ενα θυληκο κολλευ που ειχαμε τοτε στον ωρωπο. Ολα καλα στη βολτα δεν με τραβουσε ποτε και ηταν πολυ προσεκτικη! Γυρνωντας στο σπιτι υπαρχει ενας διαδρομος 30 μετρων περιπου μεχρι να φτασεις στην εισοδο του σπιτιου και τοτε ειχε χαλικι. Παω λοιπον να μπω στο σπιτι και ειχε η μανα μου τη φαεινη ιδεα να φωναξει τη Λασυ, ε τρεχει η λασυ πεφτω εγω, με σερνει και καμποσα μετρα στο χαλικι ,κατεστραμενα γονατα και χερια η Μανου! Μετα μου ελεγε η μαμα μου και καλα να τη μαλωσει που με τραβηξε και εγω φυσικα την υπερασπιστηκα και της ειπα οτι αυτη φταιει που με τραβηξε και να αφησει το σκυλι ησυχο :p

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
926
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
Χθες με την βροχουλα πηγα να φαω μια καλη σαβουρα αλλα κρατηθηκα τελευταια στιγμη απο μια κολωνα της ΔΕΗ!!
Ο μικρος τρομαξε και σπινιαρε και εκεινος στο βρεγμενο πεζοδρομιο!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Α εγώ δεν έχω παράπονο, αν έχεις βέλγικο η συχνότητα του να πέφτεις σε νερόλακκο είναι αρκετά μεγάλη.
Απ' την άλλη ούτε με το άλλο το τέρας έχω παράπονο, 22 κιλά με δύναμη έλξης για 70 είναι πολύ εύκολο να κατέβεις λόφο με τον κ2λο.

Βέβαια συνήθως δε γελάω.

Νασούκ, έχεις κάνει κάτι για το θέμα της χαλιναγώγησης-εκπαίδευσης παιδιού σκύλου έκτοτε; Το βρίσκω πολύ σοβαρό.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Τουμπα δοξα τον υψιστο δεν εχω φαει ακομα.

Σε φαση ομως μεγαλου ενθουσιασμου που εχω ξαπλωθει στα πατωματα και παιζω με την Berry (newfie 50 κιλα) γυρναει να μου κανει χαριτωμενια και τρωω κουτουλια στην μυτη. Ειδα αστρακια μερα μεσημερι.

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Nasouk καλά με αυτό που είπατε τρόμαξα :S και φυσικά δεν είναι για γέλια :( Ευτυχός που είστε καλά!!! Προσοχή σε τέτοια πράγματα!

Επείσης θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι στο θέμα με τις σκυλοτούμπες. Κατα την γνώμη μου άλλο εννοώ σκυλοτούμπα και άλλο ατύχημα.

Σκυλοντούμπες εννοώ αννόειτες τούμπες που τρώμε απο χαζομάρα μας πχ. αφαιρέθηκε γιατί είδε μια κοπελάρα και ξέχασε πως ο σκύλος του ζυγίζει 70 κιλά... ή μας έριξε κάτω απο την χαρά του ή καθώς περπατούσαμε μπερδεύτηκαν τα πόδια μας στο ''μαζί'' με αποτέλεσμα να φάμε σκυλοτούμπα ή το παίζαμε μαγκάκια αλλά ο σκυλάκος ήταν πιο έξυπνος και μας έδωσε να καταλάβουμε ακόμα και στο κρεβάτι μπορεί να ήθελε περισσότερο χώρο και να μας έριξε κάτω :p κλπ. τέτοια εννοώ (να μην παρεξηγούμε :))

Προσοχή λιπόν με τα τετράποδα φιλαράκια μας :) και καλές μας βόλτες!!!

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Εχω κανει προσπαθεια να κοντρολαρω τις εκρηξεις του Φιντελ.Το θεμα ειναι να διορθωσω επι τοπου , αν περασει ωρα η λειπω απο το σπιτι δεν μπορω να κανω τιποτα.
Π.χ εχει η κορη μου ενα μπαλακι , το πεταει στον Φιντελ , εκεινος γυρναει να το κυνηγησει , ο μικρος ακριβως στο διαβα του Φιντελ και παρτον κατω.

Απο τις 2-3 τουμπες που εχει φαει ο γιος μου , ημουν μπροστα στην πιο ηπια και αμεσως διορθωσα λεκτικα τον Φιντελ.Επισης μεσα στο σπιτι που παλια εσπρωχνε επιπλα και κοσμο για να περασει , τωρα το εχει ελλατωσει σημαντικα μετα απο διορθωσεις μεσα στο σπιτι.

Σιγουρα δεν το θελει ο σκυλος να ριξει κανεναν κατω , σιγουρα ομως εχει εναν ογκο που μπορει να μετατοπισει ενηλικους για αστειο , ποσο μαλλον παιδια.Η συμπεριφορα του με τα παιδια μου ειναι , με μια λεξη θα το πω , ''τρυφερη''.

Ατυχηματα παντα θα υπαρχουν αν δεν προσεχουμε ολοι.

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
nasouk σε καταλαβαίνω απόλυτα.. η Μέλι μου ( 60 κιλά περίπου) έριξε πέρσι την μαμά μου, έτρεχε και όπως πέρασε δίπλα της την έσπρωξε πίσω στα γόνατα. Έπεσε και άνοιξε το κεφάλι της, την πήγε ο γείτονας για ράμματα ακτινογραφίες κτλ. Φέτος με τον ίδιο τρόπο έπεσε επισκέπτης, πλέον την δένουμε όταν είναι να έρθει κόσμος για σιγουριά. Σε καμία απο τις δύο περιπτώσεις δεν πήδηξε πάνω τους, απλά "τράκαρε" όπως έτρεχε στην αυλή.

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ετσι γινεται και σε εμας Βελουτελα , αλλα το θεμα ειναι οτι ουτε αυτο επιτρεπεται να κανει.
Να μαθει να καταλαβαινει οτι εχει ογκο και να υπολογιζει απο που χωραει η ποιον θα παρει μαζι.
Δυσκολο η οχι , εχω δει μεγαλυτερα σκυλια να ξερουν ακριβως που βρισκονται και τι κανουν χωρις να ενοχλουν-εκτοξευουν τους αλλους.
Εχουμε ακομα δρομο , βεβαια τωρα που εχουμε την Αντιοπη και λυσσανε εξω ολη μερα και μετα ειναι εκτονωμενα τα σκυλια οποτε ηρεμουν τα πραγματα.
Αλλα οταν ειμαστε εξω με τα παιδια και παιζουμε , εχω το νου μου.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
πάντως στην τελευταία έκθεση που πήγα προς το τέλος βγάλανε από ένα τεράστιο κλουβί ένα Καυκάσου. Όπως καθόμουν στην δεξιά απ' την κολόνα της τέντας ο σκύλος με την ορμή που τράβηξε το αφεντικό του πέρασαν ανάμεσα μου. Δε με ακούμπησε ούτε τρίχα του σκύλου αλλά όπως είδα αυτό το γίγαντα να έρχεται κατά πάνω μου παραλίγο να παραμερίσω εγώ λοξά και να τρακάρουμε.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ