Σκυλοσυνάντηση 16/05 (Νησάκια - Λούτσα)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Την καλημέρα μου σε όλα τα μέλη.

Μετά απο ένα υπέροχο Σ/Κ που περάσαμε την μια μέρα στα Βασιλικά Κτήματα και την επόμενη στο Puppy Park Cafe ανοίγω την επόμενη συνάντηση μας ελπίζωντας να έχετε όρεξη και να μας ακολουθήσετε σε μια ακόμη υπέροχη τοποθεσία.

Υπάρχει μια υπέροχη καφετέρεια που πιστεύω πρέπει να την τιμήσουμε μαζί με τα σκυλάκια μας γιατί όχι μόνο έχει πολύ ωραίο καφέ αλλά επιτρέπονται και τα σκυλάκια μας έξω (δεμένα ή ελευθερα) αλλά και μέσα (δεμένα). Τα άτομα που έχουν την καφετέρεια ήδη έχουν 2-3 σκυλάκια δικά τους που περιφέρονται στο καφέ και όλος ο κόσμος εκεί είναι πολύ φιλικός με τα σκυλιά, επίσης δίπλα ακριβώς απο την καφετέρεια έχει και θάλασσα όπου δεν κολυμπάει κανείς, χρησιμοποιείται ποιο πολύ για windsurfing και water sports. Άρα και εμείς μπωρούμε να χαρούμε το καφεδάκι μας αλλά και τα σκυλάκια μας μπωρούνε να χαρούνε την θάλλασα και την αμμουδιά.

Το καφέ λέγετε ΝΗΣΑΚΙΑ (αν θυμάμαι καλά) και βρίσκετε στην Λούτσα (Αρτέμιδα).

Σας το λέω είναι μια καταπληκτική τοποθεσία και για εμάς και για τα σκυλάκια μας αυτές τις ζεστές μέρες.

Λοιπόν, για πείτε, ποιοι ψήνονται να πάμε εκεί αυτή τη Κυριακή 16/05 στις 10:00 ή 11:00?

Αν υπάρχει ενδιαφέρον θα αναρτήσω και χάρτη σύντομα.

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον!! :) Ακούγεται πολύ ωραίο!

Αν δεν φύγουμε για το χωριό, θα έρθουμε κι εμεις!

Είδομεν...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Καλά ακόμα είναι Δευτέρα μέχρι το Σάββατοκύριακο έχουμε ακόμα καιρό. Μακάρι να μπορείτε να έρθετε γιατί πιστευω ότι θα σας αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και πιστεύω θα αρέσει και στην Ίβα αλλά και σε όποια άλλα άτομα έρθουνε με τα σκυλούνια τους.

Πιστεύω ότι δεν θα απογοητευτείτε ΚΑΘΟΛΟΥ.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Δεν ξέρω ακόμα αν θα μπορέσω να έρθω...
Απλά μια πρόταση... το απόγευμα είναι πιο ασφαλές για μεγάλες βόλτες τώρα που ζέστανε ο καιρός :)

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Αν είμαι και εγώ Αθήνα εννοείται πως θα πάρω τον Δία και θα σας έρθουμε και εμείς...Την Πέμπτη θα ξέρουμε και θα σας πούμε....

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Δεν ξέρω ακόμα αν θα μπορέσω να έρθω...
Απλά μια πρόταση... το απόγευμα είναι πιο ασφαλές για μεγάλες βόλτες τώρα που ζέστανε ο καιρός :)
Το μέρος εκεί έχει θάλασσα που μπωρούν να μπούν τα σκυλάκια να δροσιστούν αν θέλουν και επίσης και η καφετέρεια έχει κάλυψη απο τον ήλιο άρα δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Α ωραια! Με χαρεμι τον βλεπω το μπουταλα! Ποια να πρωτοφλερταρει?:p

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Aυτή η καφετέρια είναι πάνω στην παραλία ή απέναντι?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Eπειδή ξέρω από Λούτσα..(έχω εξοχικό στην Ραφήνα) προσέχτε γιατί πάει πολύ γιαγιά και παππου..μην σας την πούνε πάνω στην παραλια..(υποθέτω πως δεν θα κάτσετε μονο στην καφετερια)..

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εκει δεν πανε λουομενοι... μονο σερφερ και καιτ σερφερ!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
χααχααχα ξέρω που λες τότε.. αν μιλάς για σέρφερ..
Τέρμα προς τα βράχια..

Την ξέρω παρα πολύ καλά την καφετερια ..(είναι και η αγαπημένη μου).:)

Το καλοκαίρι γίνεται πανικός.
Τώρα προφανώς είναι πιο εύκολα..αλλα μην ξεχνάτε πως αρκετά κοντά παίζει ταβέρνα και πολύ κοντά πάνω στην παραλια σπίτια..

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ναι υπάρχει μια ταβέρνα, αλλά απο την αριστερή πλευρά της καφετέρειας, απο δεξιά υπάρχει ένα τίποτα όπου εκεί έχει αμουδιά και άπλα να τρέξουν τα σκυλάκια, άσε που εκεί η καφετέρεια έχει ήδη 2-5 α΄δεσποτα που τα προσέχουν και αγαπάνε και δέχονται σκυλάκια μέσα και έξω απο την καφετέρεια. Με την Ζήβα και άλλο ένα σκυλί έχουμε κάτσει μέσα και στο ισόγειο και στον πάνω όροφο.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Λογικά τώρα δεν θα έχει πολύ κόσμο!!
και γενικά η παραλια της Λούτσας είναι ατελειωτη..
Αν είσαστε τυχεροί και δεν έχει γενικά κόσμο θα είναι τέλεια!!!:):)
Αν τύχει να είμαι Ραφήνα (δεν μπορώ να κανονίσω από τώρα γιατί τρέχω συνεχεια για δουλειές αυτήν την περίοδο) θα έρθουμε και εμείς.:):)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Η συγκεκριμένη "παραλία" όπως ξέρεις δεν έχει κόσμο γιατί δεν είναι για κολύμπι μιας και είναι πολύ ρυχή για ανθρώπους. Ο μόνος κόσμος εκεί είναι άτομα απο την καφετέρεια και την ταβέρνα, άρα πιστευω δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Καταλαβαίνω το τρέξιμο σου με δουλειά, αλλά ελπίζουμε να έρθεις και εσύ.

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Αν δεν φυγουμε εκτος Αθηνων θα ερθουμε κι εμεις.:)
Μπορω να χασω την ευκαιρια να βρεθω για αλλη μια φορα με τον ολολευκο ερωτα μου????????:p:p:D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Αν δεν φυγουμε εκτος Αθηνων θα ερθουμε κι εμεις.:)
Μπορω να χασω την ευκαιρια να βρεθω για αλλη μια φορα με τον ολολευκο ερωτα μου????????:p:p:D
Σου ετοιμαζω βολτα με πολλους ολολευκους αγγελους! Θα τα πουμε τηλ.!

Αν δε φυγετε ελατε στη Λουτσα παντως!