Σκυλοσυνάντηση 03/08 - Πάρκο Τρίτση

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Χτες λοιπόν κανονίσαμε με την Άρτεμις να πάμε τα σκυλάκια στο πάρκο Τρίτση το απόγευμα και πήγαμε, περπατήσαμε, και κάτσαμε και για καφεδάκι σε μια καφετέρια.

Λίγο πρωτού φήγουμε για το πάρκο

Στην καφετέρια

Σε λίγο και το βιντεάκι.

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
(Α, είσαι γλήγολος εσύ!! :p)

Όμορφο πάρκο, μεγάλο, με λιμνούλα και καφετέρια (ιδιαίτερα χρήσιμη τώρα το καλοκαίρι!!! :D)

Ωραίγια περάσαμε. Η Ραμόνα ενα γλυκίτατο κουταβάκι, αρκετά φοβισμένο αλλά με αρκετά σημάδια ότι θα τα πάει μια χαρά και θα κοινωνικοποιηθεί.
Μάθαμε και πολλα πράγματα ;) (ευχαριστούμε)

Ιδού και οι δικές μου φωτο (λιγες μεν):

H γλυκειά Ραμόνα

Ίβα και Ραμόνα

Ίβα - Ζήβα

Πολλή δίψα!!!

Οι άντρες με τις γυναίκες :p

Άποψη από το παρκο

χελωνίτσααα!!

aggelos

Well-Known Member
21 Μαϊου 2008
187
2
47
Γιάννενα-Θεσσαλονίκη
Τι ωραία βιντεάκια ανεβάζεις βρε Darkpaladin!!! Μου φτιάχνουν τη διάθεση όταν τα βλέπω!!!
Πόσο σας ζηλεύω εσάς εκεί στην Αθήνα, που έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τέτοιες ωραίες συναντήσεις!!!!
Μπράβο σας παιδιά!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το πάρκο αυτό,αν και δεν έχω πάει ποτέ
Φοβ'αμαι ότι τα αγ'ορια θα πέσουν με τη μία στη λίμνη και θα μας πετάξουν έξω με τις κλωτσιές

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Φοβ'αμαι ότι τα αγ'ορια θα πέσουν με τη μία στη λίμνη και θα μας πετάξουν έξω με τις κλωτσιές
Χαχαχαχα!! Βρε Κατερίνα φαντάστηκα το σκηνικό : 2 g.r. να τρέχουν προς τη λίμνη, με τις γλωσσάρες έξω, χαχα, και να βουτούν μέσα αφήνοντας έκπληκτο το κόσμο τριγύρω!! :D:D

Πάντως, και το Ιβάκο γλυκοκοίταζε τη λίμνη. Ή σκεφτόταν για βουτιά ή κοίταζε τις ψαρούκλες που έχει μέσα :D

Εδιτ: Κατερίνα, Βαλέρια αν σας βολεύει το μέρος κανονίζουμε μαζί την επομενη

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
ΑΝ και νομίζω ότι το έχω γράψει σχεδόν σε κάθε θέμα που αφορά στο πάρκο Τρίτση....
Το πάρκο αυτό είναι από τους σπουδαιότερους, αν όχι ο σπουδαιότερος υγροβιότοπος κοντά στην Αθήνα και φιλοξενεί σημαντικό αριθμό πουλιών είτε απλά για να ξεκουραστούν στο μακρύ ταξίδι της αποδήμησης τους, είτε ακόμα και για να αναπαραχθούν!

Εμείς λοιπόν, ως σωστοί επισκέπτες με τα σκυλιά μας πρέπει να τα έχουμε όσο το δυνατόν πιο ελεγχόμενα ώστε να μην διαταρράσουν με τις συμπεριφορές τους την ηρεμία των κατοίκων του!

ΑΥΤΗ είναι η σελίδα της ορνιθολογικής εταιρίας που αφορά στο Πάρκο!Ρίξτε της μια ματιά αξίζει το κόπο!
Το πάρκο αυτο είναι ένα διαμάντι που πολλοί δεν το γνωρίζουμε!!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Και δυστηχώς είμαι ένας απο τους πολλούς...
Θα κανονίσω οικογενειακός να πάμε κάποια μέρα :)
Αν μπορέσετε να πάτε κιόλας σχετικά νωρίς πριν πλακώσουν οι ορδές και τρομοκρατηθούν τα πουλιά και κρυφτούν, το θέαμα είναι απίστευτο!
Αξίζει πραγματικά!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Φοίβο, δεν είπα ότι θα τους ενθαρυνω να βουτήξουν,αλλά δεν θα ήθελα να τους πάω κάπου και να τους έχω με λουρ'ι
Δοκίμασε να σταματήσεις ένα Golden όταν αποφασίσει ότι θέλει να κολυμπήσει ΤΩΡΑ:D:D:D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δεν σου λέω ότι θα βάλεις τα σκυλιά να κολυμπήσουν, απλά λόγω της σημασίας αυτού του πάρκου τόσο κοντά στην Αθήνα πρέπει να προσέχουμε παραπάνω τα σκυλιά μας, δεν είναι όπως ας πούμε το άλσος Συγγρού!

Έχω δει άπειρες φορές σκυλιά να κυνηγάνε και να ξεσηκώνουν τα πουλιά, μέχρι και να αφήνουν σκύλο να φερμάρει μια νερόκοτα που καθόταν σε φωλιά κι αυτοί να χασκογελάνε τι ωραία που παίζει το σκυλί τους έχω δει......

Τέτοια συμβάντα έχουν σπρώξει τα περισσότερα πουλιά στα πιο απομονωμένα τμήματα του πάρκου κι εμείς χάνουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά εικόνες που δεν είναι εύκολο να τις συναντήσουμε!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.363
10.510
Athens
Χωρίς λουρί εκεί δεν παίζει - όχι μόνο λόγω των πουλιών. Έχει πολύ κόσμο και πολλά παιδάκια, καροτσάκια, ποδηλατάκια κλπ. και είσαι συνέχεια στην τσίτα. Βασιλικά Κτήματα μακράν!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Απο ότι κατάλαβα επιτρέπονται τετράποδα να μπουν, σωστά?
Επίσης έχει κάποια κεντρική είσοδος, απο λεωφ.Δημοκρατίας ας πούμε?

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Το παρκο όντως έχει πολυ κοσμο και αυτος είναι ο λόγος που δεν πηγαινω αν και ειναι πανεμορφο..
Η εισοδος ειναι απο τη Λεοφωρο δημοκρατιας, διπλα στο Καρφουρ.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Για Σ/Κ το πάρκο δεν είναι ότι καλύτερο για βόλτα με σκυλιά χωρις λουρί, εκτός αν δεν σας πειράζει να κάνετε λίγο παραπάνω περπάτημα όπου αν προχωρήσετε λίγο ποιο βαθειά στο πάρκο κόσμος δεν υπάρχει και χώρος είναι μεγάλος για τα σκυλιά να αφεθούν ελευθερα και να κάνουν ότι θέλουν (το ξέρω γιατί πάω πολύ συχνά εκεί), ενώ καθημερινές όπως αυτή που πήγαμε είχε ελάχιστο κόσμο και έτσι είχαμε άνετα ελευθερα τα σκυλιά χωρίς να υπάρχει πρόβλημα.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν απομακρυνθείς απο εκεί που είναι η κεντρική είσοδος χαλαρώνει το πράγμα....κι από κει και πέρα αρχίζει το ωραιότερο κομμάτι του πάρκου....

Εγώ βέβαια συνήθως είμαι εκεί πολύ νωρίς κι έχω φύγει πριν αρχίσει να μαζεύεται κόσμος.....

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δεν νομίζω ότι έχω κάτσει ποτέ μετά τις 9....και συνήθως είμαι αρκετή ώρα εκεί ήδη...
Από την στιγμή που αρχίζει να εμφανίζεται και να περιφέρεται κόσμος τα πουλιά γίνονται πολύ πιο νευρικά οπότε και δυσκολεύει η διαδικασία να τα φωτογραφίσεις....
Άσε τις εκνευριστικές ερωτήσεις του τύπου τι φωτογραφίζεις....