Σκυλοσυνάντηση στον Πειραιά

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Καλησπέρα! βλέπω πως όλοι κανονίζεται συναντήσεις και ζήλεψα μιας και μένω Πειραιά και δεν έχω και αμάξι
:(
υπάρχει κάποιος Πειραιώτης για να κανονίσουμε σκυλοσυνάντηση ??:D

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Φέρνω καμιά φορά τις κυρίες μου Πειραιά αλλά δεν υπάρχουν και πολλά μέρη: Ο Παπανικολής, η Σκακιέρα, η Καρπάθου αργά τη νύχτα, η διαδρομή από Μαρίνα Ζέας για Ολυμπιακό, ο Δειρός, η Τερψιθέα και παλιότερα υπήρχε και η αλάνα πριν τον Ολπ που πήγα πρόσφατα και σπάστηκα ιδιαίτερα γιατί έχουν βάλει μπάρες και το κάνανε επίσημα parking. Έχεις κάποιο άλλο μέρος στο μυαλό σου;

rottie_dias

Member
3 Μαϊου 2011
13
0
α8ηνα
Εγω μενω π.φαληρο που ειναι σχετικα διπλα στο πειραια και τον δικο μου τον πηγενω στη μαρινα του φλοισβου..Εχει αρκετη απλα για να παιξει και να τρεξει το σκυλι..

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
grifo σε βλέπω ενημερωμένο ! Πειραιώτης είσαι για το Παπανικολή σκεφτόμουν βράδυ που δεν έχει και παιδιά η Καρπάθου δυστυχώς έχει μεγάλη αλητεία στο Δειρό μένω έχει κλείσει γιατι σιγά σιγά πέφτει το έδαφος η Τερψιθέα πια γεμάτη ναρκομανείς και η Μαρίνα του Φλοίσβου είναι ωραία ειδικά όπως την έκαναν τώρα αλλα μου πέφτει μακριά :(

rottie_dias

Member
3 Μαϊου 2011
13
0
α8ηνα
Και στο σεφ ειναι καλα εχει και εκει απλα.Τωρα το οτι δεν εχεις αμα3ι ειναι ενα προβλημα γτ στα Μ.Μ.Μ δεν αφηνουν σκυλακια μεσα.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
grifo σε βλέπω ενημερωμένο ! Πειραιώτης είσαι για το Παπανικολή σκεφτόμουν βράδυ που δεν έχει και παιδιά η Καρπάθου δυστυχώς έχει μεγάλη αλητεία στο Δειρό μένω έχει κλείσει γιατι σιγά σιγά πέφτει το έδαφος η Τερψιθέα πια γεμάτη ναρκομανείς και η Μαρίνα του Φλοίσβου είναι ωραία ειδικά όπως την έκαναν τώρα αλλα μου πέφτει μακριά :(
Σε προάστιο του Πειραιά μεγάλωσα.
Υπάρχει και το κομμάτι της Τερψιθέας, δεν ξέρω πως λέγεται απ' την απέναντι πλευρά που είναι κάτι σαν εγγλέζικη εκκλησία. Δεν ξέρω τι γίνεται και με τον Άγιο Βασίλη, έχω να πάω προς τα 'κει πάρα πολλά χρόνια. Επίσης δεν είμαι σίγουρος πως λέγεται, αλλά δίπλα στο Δειρό εκεί που πολύ παλιά απ' την απέναντι πλευρά υπήρχε μια πιτσαρία που λεγόταν λουγκάρο ή κάπως έτσι εν πάση περιπτώσει υπάρχει ένα άλλο μπασκετάκι που κατεβαίνεις μια κατηοφόρα. Επίσης υπάρχει κι ένα κομμάτι που προσφέρεται κοντά στο Τουρκολίμανο στην εκκλησία. Αλλα δύο εξαιρετικά μέρη είναι το Τροκαντερό που το έχουν φτιάξει τέλειο και το Δέλτα Φαλήρου που είναι το Μήντια Μάρκετ. Δεν ξέρω αν παίζει πια σα σενάριο η πλατεία Αλεξάνδρας, παλιά ήταν ωραία.
Αν δεν έχεις αυτοκίνητο πάντως είναι πρόβλημα. Αλλά για κάθε πρόβλημα νομίζω μπορεί να βρεθεί και μια λύση :)

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
ακριβώς στο Α.Βασίλειο μένω :) και δεν γίνεται τίποτα κανενας δεν βγαζει εκει τα σκυλιά του μόνο στο παπανικολή
στη τερψιθέα ξέρω που λες και εκει ναρκομανείς μια που ειναι ο οκανα απο κατω
δεν έχω παει στην Πλατεία Αλεξάνδρας αλλα παλιά ήταν ωραία ξέρω που λες πολύ όμορφα είναι εκει δεν έχω αμάξι και δεν μπορώ να παω πουθενα με το σκυλάκι :(

rottie_dias

Member
3 Μαϊου 2011
13
0
α8ηνα
Αν λετε στη πλατεια που ειναι στην Αγιου αλεξανδρου δυσκολα ποια εκει για σκυλια μιας και στρωνουν κατι σαν πεζοδρομο.Στα media markt εχει χωρο μονο πισω απο το taekwon-do.Τροκαντερο στη μαρινα του φλοισβου ειναι καλα..Τα λεω αυτα επδ εκει μενω και τα εχω ψαξει για το που να τον πηγενω καλυτερα..

Eammon

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2010
516
0
Αθηνα
Αν και δεν ειμαι απο Πειραια αλλα κανω πολυ συχνα με ποδηλατο τη διαδρομη Βουλιαγμενη-Μικρολιμανο και αντιστροφα......απο τη μαρινα του Φλοισβου εως και το μικρολιμανο εχει παρα πολλα σημεια που μπορουν να παιξουν σκυλια!Ειδικα απο το taekwondo εως το ΣΕΦ εχει μια απιτευτα μεγαλη χωματινη αλανα!Και λιγο πιο κατω....εκει που ειναι το Δελφιναριο εχει ενα αρκετα μεγαλο παρκο με γκαζον στο μεγαλυτερο μερος του!