Σκυλοσυνάντηση στη Θεσ/νίκη

georgerot

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2010
143
0
καλησπερα σε ολους..παλιοτερα καναμε και καμια συναντηση κατω στο σκυλοπαρκο...εχουμε παρα πολυ καιρο να κανουμε..

τι θα λεγατε να κανονιζαμε μια συναντηση ητε σε παραλια μπανιο και τετοια ητε στο σκυλοπαρκο σαν τον παλιο καλο καιρο(που μαζευομασταν παρα πολλα ατομα..(2-3))
κανω την αρχη λοιπον και ρωταω..θα σας βολευε αυτην την κυριακη για μια συναντησουλα??

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Να τολμήσω να προτείνω αν μπορούσαμε να κάναμε μια πεζοπορία αντί να καθόμαστε και να βλέπουμε τα καμάρια μας να γυροβολάνε κάτω στο σκυλοπάρκο όπου μαζεύεται κάθε καρυδιάς καρύδι πλέον?Πιστεύω θα ήταν καλύτερα!

Ο σκύλος μου έχει κοινωνικοποιηθεί κάτω στο σκυλοπάρκο αλλά πλέον θεωρώ ότι δεν είναι και το καλύτερο μέρος!

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
εμεις οι "μικροι" μπορουμε να ρχομαστε...?:D:D:D
στην επομενη θα ερθω (γιατι θα λειπω στο χωριο για καμια 10αρια μερες ) και θα φερω και κατι αλλες μικρες.......μαζι

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
εμεις οι "μικροι" μπορουμε να ρχομαστε...?:D:D:D
στην επομενη θα ερθω (γιατι θα λειπω στο χωριο για καμια 10αρια μερες ) και θα φερω και κατι αλλες μικρες.......μαζι
Ναι γιατί να μην έρθετε, αρκεί να μην μπλέκεστε στα πόδια μας γιατί τσαλαπατάμε!Χαχαχα
Την ατσουμπαλοσύνη δεν την αποβάλλαμε ακόμα...
Αν και αν υπάρχουν πολλά κορίτσια νομίζω θα είμαστε πιο μαζεμένοι γιατί...μας κοιτάνε...πως!...σαν χαϊβάνια θα είμαστε?

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Aααα..ωραια πραματα! Ψηνομαι και γω για σκυλοσυναντηση,αρκει να ειμαστε εδω.
Για το παρκο θα συμφωνησω με τον Στελιο...και μεις πηγαιναμε μικρουληδες για κοινωνικοποιηση αλλα τωρα τρωμε και απο κανενα ξυλο καθε φορα και γυριζουμε λαβωμενοι.Επισης και για παραλια το βρισκω δυσκολο τετοια εποχη,ειναι ομως καλη ιδεα για Σεπτεμβρη.
Εχετε υποψην σας κανενα ''βουνο'' εδω τριγυρω που θα μπορουσαμε να παμε? Εγω θα πιω τον καφε μου μπας και κατεβασω καμια ιδεα...

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
ειμαι καινουργια κ δεν εχω ερθει σε καμια σκυλοσυναντηση κ θελωωωωωωωωωωωωωωω!!!!χαχα!αν αντεχετε να μιλαμε με διαλειμματα γιατι στο ενδιαμεσο θα βαρεθειτε να ακουτε "ρουντυ μη!" σε υψηλους τονους τοτε...αυτοπροσκαλουμαι!χαχαχαχαχχα!

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Ουτε εγω εχω παει σε σκυλοσυναντηση,οποτε μη μασας!:p
Α! και μην στεναχωριεσαι...φανταζομαι θα ακουγονται αρκετα ''μη'' :D:D

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
κ εγω ειμαι υπερ της πεζοποριας γιατι ετσι κ αλλιως εγω δεν αφηνω ελευθερο τον σκυλο,οποτε μονο καφε θα πινω!οχι οτι ειναι ασχημα,αλλα μην κοιταμε ολοι τα σκυλια σας να παιζουν!!!!χεχε

georgerot

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2010
143
0
νομιζω πως καναμε καλη αρχη..βλακια μου για αυτην την κυριακη ξεχασα τον 15αυγουστο...
αφου υπαρχει θεληση μπορει να γινει..αρκει να το κανουμε μερα που να μπορει να ερθει κοσμος!για πεζοπορια ειναι ωραια στο αλσος στην πολυχνη(περισσοτερες πληροφοριεσ ο στελιος)η στο σειχ σου πανω απο τα κωνσταντινοπο/κα(που υπαρχει και σκια για να κατσουμε εμεις και αλανα περιορισμενη για οσους θελουν να ξαμολυσουν τα σκυλια)

για αρχη πρεπει να κλεισουμε μερα και μετα μερος ετσι πιστευω..

για αυτην την εβδομαδα τι λετε??

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Επίσης προτείνω Πλατανάκια Πανοράματος-Φράγμα Θέρμης!

Δεν το χω κάνει αλλά λένε ότι είναι ωραία διαδρομή!Την έχει κάνει κανείς την διαδρομή?
Πρέπει να είναι μεγάλη!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
εχει κ μια καταπληκτικη στο ωραιοκαστρο...για κατι λιγο πιο εκτος δλδ....βασικα εχει 2 καταπληκτικες με μια που καταληγει κ σε ενα σουπερ μερος με λιμνουλα!
εγω μπορω πεμπτη κ παρασκευη κ ισως κ κυριακη ,αν δεν παω για ψαρεμα η αν δεν εχω καμια ξαφνικη προβα.πειτε μερες να τα βαλουμε κατω.

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Εγω μπορω ολες τις μερες,εκτος αν προκυψει κανενα εκτακτο μεροκαματο στη δουλεια.
Αλλα βρε Λαυρεντη...λιμνουλα???? Την εκατσα..:D:D
Η θα μου βγει ο ωμος,η θα κυνηγαω το σκυλο να τον βγαλω απ'το νερο.
Οπως και να χει,ειμαι μεσα.

martha_aris

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
179
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Νομίζω ότι είναι καλύτερα να γίνει μετά τις 16 του μήνα γιατί θα λείπει αρκετός κόσμος αυτές τις μέρες..
Και πιστεύω και γω ότι θα είναι πιο καλά μία πορεία για να κάνουμε και κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.
Όσο για την λιμνούλα εμένα μου αρέσει η ιδέα μετά το περπάτημα να βουτήξουν και λίγο για να ξεσκάσουν μετά το περπάτημα!!!

georgerot

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2010
143
0
Επίσης προτείνω Πλατανάκια Πανοράματος-Φράγμα Θέρμης!

Δεν το χω κάνει αλλά λένε ότι είναι ωραία διαδρομή!Την έχει κάνει κανείς την διαδρομή?
Πρέπει να είναι μεγάλη!
δεν την εχω κανει αλλα εχω περπατησει το ριακι ολο μαζι με σκυλο και ειναι απιστευτα....
να ακομια μια καλη ιδεα...

georgerot

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2010
143
0
απο οτι καταλαβα πεθανε το θεμα..οποτε λοιπον το ξαναθερνω στην επιφανεια..
τι θα λεγατε για αυτην την παρασκευη??