Σκυλοσυνάντηση στη Θεσσαλονίκη

ChazyChaz

Banned
Banned
15 Αυγούστου 2012
90
1
Θεσσαλονικη
Τί θα λέγαται για μια συνάντηση με τους τετράποδους φίλους μας παρέα, δεν ξέρω πολλα απο σκυλομέρη οποτε παριμένω προτάσεις απο εσάς αλλα θα ήταν καλο να γίνει γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου για να μπορέσω και εγώ να σας φέρω το κουτάβι μου που τότε θα κοντεύει το 2,5 μηνών( δεν το πήρα ακόμα μην τρομάζεται...) πιστεύω πως θα είναι πολύ καλό γιατί θα γνωρίσει πολλούς νέους φίλους και θα μπορέσει να κοινωνικοποιηθεί καλύτερα
Τί λέτε λοιπόνς; ακούω μέρη που μπορούμε να πάμε (όχι απαραίτητα σε καποιο πάρκο)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Μάλλον κατά τα τέλη Οκτώβρη θα μπορείς!

2,5 μηνών δεν θα έχει τα σωστά αντισώματα!

Εμένα θα με βρείτε με το ποδήλατο στο βουνό του Σέιχ Σου!Από τον κόμβο της Τούμπας(Μαλακοπής), εκεί που έχει μια γέφυρα και τραβάω μέσα στο δάσος!Τώρα έκοψα λίγο λόγω ζέστης καλοκαιριού!
Δεν έχει καλύτερες διαδρομές κάπου αλλού!Το σκυλοπάρκο κάτω στην παραλία το έκλεισαν για ανάπλαση οπότε είμαστε σκορπισμένοι οι σκυλάδες!

Υ.Γ.1: Πλέον -επειδή είμαι κομπλεξικός, δεν ξέρω γιατί:p- δεν συνηθίζω να πηγαίνω σε παρέες που να μαζεύονται 10 άτομα και να κοιτάμε τα σκυλιά μας πως παίζουν!Δεν το έχω κάνει ποτέ!Προτιμώ δραστηριότητες με τον σκύλο μου, όπως το ποδήλατο, πεζοπορεία κτλ!

Υ.Γ.2: Όποιος έχει ποδήλατο ακολουθεί, άντε να σας δω...γαττττττάκιαααααααα:cool:!Έναν Λαυρέντη τον παρακαλάω να πάμε αλλά που να σηκωθεί εκείνος ο Κάπο...μαφία και κακό, τον έφαγαν τα πούρα!

ChazyChaz

Banned
Banned
15 Αυγούστου 2012
90
1
Θεσσαλονικη
Μάλλον κατά τα τέλη Οκτώβρη θα μπορείς!

2,5 μηνών δεν θα έχει τα σωστά αντισώματα!

Εμένα θα με βρείτε με το ποδήλατο στο βουνό του Σέιχ Σου!Από τον κόμβο της Τούμπας(Μαλακοπής), εκεί που έχει μια γέφυρα και τραβάω μέσα στο δάσος!Τώρα έκοψα λίγο λόγω ζέστης καλοκαιριού!
Δεν έχει καλύτερες διαδρομές κάπου αλλού!Το σκυλοπάρκο κάτω στην παραλία το έκλεισαν για ανάπλαση οπότε είμαστε σκορπισμένοι οι σκυλάδες!

Υ.Γ.1: Πλέον -επειδή είμαι κομπλεξικός, δεν ξέρω γιατί:p- δεν συνηθίζω να πηγαίνω σε παρέες που να μαζεύονται 10 άτομα και να κοιτάμε τα σκυλιά μας πως παίζουν!Δεν το έχω κάνει ποτέ!Προτιμώ δραστηριότητες με τον σκύλο μου, όπως το ποδήλατο, πεζοπορεία κτλ!

Υ.Γ.2: Όποιος έχει ποδήλατο ακολουθεί, άντε να σας δω...γαττττττάκιαααααααα:cool:!Έναν Λαυρέντη τον παρακαλάω να πάμε αλλά που να σηκωθεί εκείνος ο Κάπο...μαφία και κακό, τον έφαγαν τα πούρα!
και εγώ πεζοπορία σκεφτόμουν αλλα όχι με ποδήλτα με τα πλοδια για να ακολουθούν και τα μη εκπαιδευμένα σκυλιά σε ποδήλατο

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
νταξει με τους απο κει...οι απο δω θα κανουμε τιποτα?
Οι ίδιοι είμαστε και εδώ και εκεί!Χαχαχα

Εγώ σ/κ είμαι διαθέσιμος (εκτός από αυτό που μας έρχεται)!
Και προτείνω Πεζογέφυρα περιφερειακού ακολουθώντας μονοπάτια!:D

LenaG

Member
7 Οκτωβρίου 2013
12
0
Θεσσαλονίκη
Οι ίδιοι είμαστε και εδώ και εκεί!Χαχαχα

Εγώ σ/κ είμαι διαθέσιμος (εκτός από αυτό που μας έρχεται)!
Και προτείνω Πεζογέφυρα περιφερειακού ακολουθώντας μονοπάτια!:D
Καλημέρα σας!
θα ήθελα και εγώ από την πλευρά μου να δηλώσω τη διαθεσιμότητα μου σε επικείμενη βόλτα στη Θεσσαλονίκη, ειδικά όπως είπε ο st3li0s στην πεζογέφυρα του περιφερειακού. Εγώ τον μικρό τον ανεβάζω πολύ στο Σέιχ Σου και είναι τρισευτυχισμένος όποτε τον πάω σε υψώματα γιατί έχει και κάτι από ΕΠ μέσα του.... Οπότε, άμα θέλετε κανονίζουμε κάτι ομαδικό μια Κυριακή!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Έτσι δεν πρόκειται να οργανωθεί ποτέ. Ας αναλάβει κάποιος την οργάνωση της με την χρήση Doodle που είναι πολύ εξυπηρετικό και τότε σίγουρα θα μαζευτείτε!