Σκυλοπαρέες στο Παγκράτι και στα πέριξ?

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Γεια σας!

Υπάρχουν μέλη με σκυλάκια στο Παγκράτι και στα πέριξ που να ενδιαφέρονται για συνάντηση/βόλτα/κοινωνικοποίηση τώρα που ανοίγει και ο καιρός; Η Αναστασία μου, αν και ακόμα φοβική με τους ανθρώπους, λατρεύει τα σκυλάκια και τα παιχνίδια μαζί τους και θα χαιρόμουν πολύ αν βρίσκαμε ανάλογη παρέα, καθότι είμαι καινούργια μαμά στην περιοχή :)

catkal

Well-Known Member
20 Μαρτίου 2012
45
1
Ευχαρίστως! Και εμείς κυκλοφορούμε στο Παγκράτι!να κανονίσουμε!

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Εγώ έχω μια ημίαιμη ποϊντερίνα - έχει διάφορες φωτογραφίες στο άλμπουμ μου 'Αναστασία' :)
Πώς πάτε με το γαλλάκι;; Να έχεις στο νου σου ότι μπορεί να στο απαγάγω!

Εμείς μένουμε κοντά στον Άγιο Σπυρίδωνα, οπότε πιστεύω θα βρούμε κάτι προς την 'μέση' και προς τα εσένα Kopritis - catkal εσύ πού περίπου είσαι;;

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
ΥΓ CatKal είναι περίπου 2 χρονών, πάρα πολύ φιλική με σκυλάκια/γατάκια, ήσυχη στο σπίτι αλλά φουλ μέσα στο παιχνίδι με άλλα τετράποδα!

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Μας θέλετε και μας;;;; Μπορεί να σας χαλάσουμε το παιχνίδι όμως κυνηγώντας τον κοπρίτη.... Σνιφ κλαψ

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Ναιιιιιιι ναιιιιιιιιιιιιιι, εγώ σας θέλω! Δύο εβένινοι κούκλοι, ένα λαχταριστό γαλλάκι και η δεσποινίς παρθενόπη, τέλεια! Ο κοπρίτης θα μυρίζει τον πωπό της Αναστασίας, μην ανησυχείς Serge :)

Λοιπόν... τί λέτε, π.χ., για την άλλη Τετάρτη ή Πέμπτη, εκεί, κατά τις 730-8 το απογευματοβραδάκι; Να βρούμε και ένα μέρος;

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Oι κοπρίτες είναι δύο, και ειναι φιλικοί με όλους. Οπότε δεν υπάρχει θέμα. Εγώ OK για Τετάρτη κατά προτίμηση. (Να επιβεβαιώσουμε όμως την Τρίτη για σίγουρα). Που θέλετε?

catkal

Well-Known Member
20 Μαρτίου 2012
45
1
Και ο μπέμπης είναι πολύ παιχνιδιάρης, δεν νομίζω ότι θα χουμε πρόβλημα, μιας και κοινωνικοποιούμαστε συνέχεια...ξέρετε κανα παρκάκι που μπορούν να αλωνίσουν ελεύθερα; Εγώ μένω κοντά στον Αγ. Αρτέμιο.
Δεν έχω πρόβλημα για τη μέρα, αρκεί να κανονίσουμε σχετικά νωρίς!
Κ ο κύριος είναι ερωτιάρης παρακαλώ, μην απατάστε!Και ερωτευμένος με τη μαμα του οπότε και να τον απαγάγετε θα βάλει τη στολη του σούπερμαν και θα γυρίσει :p χεχε

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
εεεεε κι εγώ ψάχνω σκυλοπαρέες για κοινωνικοποίηση και παιχνίδι, κυρίως για το κουτάβι! Να έρθουμε κι εμείς;:rolleyes:

Για Παγκράτι μιλάμε πάντα; Εγώ Αμπελόκηπους μένω, όλα προσβάσιμα μου είναι. Δεν ξέρω καθόλου από Παγκράτι, αν έχει μέρη για παιχνίδι κλπ.

Last edited:

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Ωχ παναγία μου, το κρίμα στο λαιμό σας!!! Θα πάρω ένα λεξοτανίλ και θα έρθω!! Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να μας διώξετε δε θα παρεξηγηθούμε!

catkal

Well-Known Member
20 Μαρτίου 2012
45
1
όχι όχι!! όποιος βολεύεται με το μερος επιβάλλεται να έρθει
^^

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Ναι ναι Ambelogarden friend, the more the merrier :) Νομίζω καταλήξαμε στο πάρκο Λογγίνου (sp?) στο Παγκράτι.
Να διευκρινίσουμε όμως πού είναι η είσοδος, γιατί ούτε εγώ το ξέρω (αλλά θα το βρω!) 'Αλλο καλό μέρος για παιχνίδι και τρέξιμο είναι και το Άλσος Παγκρατίου, αν και εγώ δεν την αφήνω χωρίς λουρί, μιας και δεν έχουμε συνηθίσει ακόμα τέτοιες ανεξαρτησίες...

Άλλο πολύ καλό μέρος είναι και το Μπαρουτάδικο στο Αιγάλεω, γίνεται πάρτυ με σκυλάκια!!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Ωχ παναγία μου, το κρίμα στο λαιμό σας!!! Θα πάρω ένα λεξοτανίλ και θα έρθω!! Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να μας διώξετε δε θα παρεξηγηθούμε!
Αγαπητέ φίλε Serge...Μόλις έριξα μια ματιά στο άλμπουμ σου και μπορώ να πώ πως σοκαρίστικα!! χαχαχαχαχα! Καλέ τι σκύλαρος είναι αυτός. Ελπίζω να μη μας σερβίρεις για επιδόρπιο εμάς που είμαστε και μικρούλες :p Εντάξει πάντως μπορώ να πώ πως έχεις έναν κούκλο για σκύλο. Πολύ εντυπωσιακό πλάσμα! Να τον χαίρεσαι και ελπίζω να τον γνωρίσουμε και από κοντά (και εσένα φυσικα :mrgreen:).

Οπότε αν καταλαβαίνω καλά δεν έχουμε καταλήξει σε ώρα και μέρος ε;

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Αγαπητέ φίλε Serge...Μόλις έριξα μια ματιά στο άλμπουμ σου και μπορώ να πώ πως σοκαρίστικα!! χαχαχαχαχα! Καλέ τι σκύλαρος είναι αυτός. Ελπίζω να μη μας σερβίρεις για επιδόρπιο εμάς που είμαστε και μικρούλες :p Εντάξει πάντως μπορώ να πώ πως έχεις έναν κούκλο για σκύλο. Πολύ εντυπωσιακό πλάσμα! Να τον χαίρεσαι και ελπίζω να τον γνωρίσουμε και από κοντά (και εσένα φυσικα :mrgreen:).

Οπότε αν καταλαβαίνω καλά δεν έχουμε καταλήξει σε ώρα και μέρος ε;
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια *agapoylas* Βασικά δεν κινδυνέυετε καθόλου... από τα κορίτσια τα δέχεται ΟΛΑ, ακόμα και γαβγισματα θυμωμένα και δαγκωνιές, είναι ο επίμονος κηπουρός με σκοπό να τις ρίξει!! Με τα αγοράκια δυσκολευόμαστε. Πιο πολύ με αγχώνουν οι άσχετοι με τα λυτά σκυλιά, παρά από την παρέα μας που θα βρεθεί η άκρη!!

Νομίζω η ώρα έχει κανονιστεί 7.30μμ, το μέρος δεν το έχω καταλάβει ακόμα.

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Παιδιά ναι - έχει κλείσει για Τετάρτη στις 730 στο Άλσος Λογγίνου (νομίζω!) που είναι εδώ https://maps.google.com/maps?q=Άλσο...ήνα,+Κεντρικός+Τομέας+Αθηνών,+Ελλάδα&t=m&z=16

Το ανέφερε αρχικά ο Kopritis, αν έχετε αυτοκίνητα εμένα με βολεύει (ακόμη περισσότερο) το Άλσος Παγκρατίου https://maps.google.com/maps?q=Άλσο...ήνα,+Κεντρικός+Τομέας+Αθηνών,+Ελλάδα&t=m&z=17

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Ωραία. Και στα 2 άλση εγώ δεν έχω θέμα. Μόνο που ελπίζω να σας βρούμε και να μην πάμε στους άσχετους να μιλάμε και μας περάσουν για τρελές χαχαχα. Εννοώ πως αν υπάρχουν εκεί διάφοροι με σκυλάκια, ελπίζω να βρούμε τα σωστά :p

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια *agapoylas* Βασικά δεν κινδυνέυετε καθόλου... από τα κορίτσια τα δέχεται ΟΛΑ, ακόμα και γαβγισματα θυμωμένα και δαγκωνιές, είναι ο επίμονος κηπουρός με σκοπό να τις ρίξει!! Με τα αγοράκια δυσκολευόμαστε. Πιο πολύ με αγχώνουν οι άσχετοι με τα λυτά σκυλιά, παρά από την παρέα μας που θα βρεθεί η άκρη!!

Νομίζω η ώρα έχει κανονιστεί 7.30μμ, το μέρος δεν το έχω καταλάβει ακόμα.
Εμείς είμαστε κοριτσάκια και τα 2. Το ένα δε θα γυρίσει να τον φτύσει καν κι ας είναι και μοντέλο ;-) Είναι λίγο ξινή και απαξιεί. Η μικρούλα πάλι, είναι 3 μηνών και κάτι ψηλά. Λογικά θα τον δει, θα το σκεφτεί λίγο και μετά θ αρχίσει τα παιχνίδια. Όσο μπορεί δηλαδή με τον δικό σου γιατί ούτε τα 9 κιλά δεν έχουμε πατήσει εμείς...:p