Σκυλοπαρέες στην Πάρο

tpollatou

Member
30 Ιουνίου 2011
5
0
ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Γεια σας!!! Θα χαιρομουν πολυ αν υπάρχουν μέλη που ζουν στην Πάρο και θέλουν να κοινωνικοποιησουν τα σκυλακια τους.εγω έχω ένα Μολοσσό 3,5 μηνών και θέλει παιχνίδια ....περιμένω νέα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Καλώς μας βρήκες στο φόρουμ :)

Πες μας περισσότερα πράγματα για το κουτάβι σου...:rolleyes:

tpollatou

Member
30 Ιουνίου 2011
5
0
ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Καλώς σας βρήκα κι εγώ !!! Λοιπόν εμείς αποκτήσαμε ένα κουτάβι Μολοσσό πριν απο 2 μήνες .Τον διάλεξαμε από γέννα μεταξύ δύο υπέροχων αρλεκινων μολοσσων.Το όνομα αυτού μετά απο οικογενειακή σύσκεψη ,Δίας.Το πως το αποφασίσαμε;μεγάλη ιστορία για όλα "φταίει " ο αδερφός μου.Τα σκυλιά τα λατρεύαμε όλοι άλλα το να πάρω ένα ΣΠΙΤΙ με 2 παιδιά και έναν άντρα(χαχαχα) μου φαινόταν βουνο γιατί είχα σκύλο παλιά (ένα κόκερ σπάνιελ) και γνώριζα πολυ καλά την φροντίδα και την ευθύνη ενός ζώου.Όταν είδαν λοιπόν το κουτάβι του αδερφού μου τη Λίζα ξετρελαθηκαν όλοι και άρχισαν οικογενειακώς την μουρμουρα....ε κι εγώ δεν ήθελα και πολυ και άσκησα βέτο "οκ θα πάρουμε σκύλο άλλα θα πάρουμε Μολοσσό και μόνο" όλοι βέβαια μέχρι και σήμερα με λένε τρελή άλλα εγώ πάντα λάτρευα αυτή τη φυλή .Κι έτσι κι έγινε και τώρα όλοι στο ΣΠΙΤΙ είναι ερωτευμένοι μαζί του,βέβαια τα πάντα με ένα τέτοιο σκύλο είναι υπερβολικά άλλα είναι ήδη πολυ καλός και υπακουος.όσο για φωτογραφίες κλπ επειδή είμαι σε φάση μετακόμισης και Όλα τα γράφω απο το κινητό μου θα κάνετε λίγο υπομονή ... Σας ευχαριστω καλή μέρα σε όλους ....

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Να τον χαιρεστε!
Περιμενουμε πολλες φωτο και νεα απο την ζωη σας παρεα :)

Παντα αναρωτιομουν πως ειναι η ζωη με εναν τοσο μεγαλο σκυλο... εννοω τις πρακτικες "δυσκολιες" αν τυχον υπαρχουν...
Ειναι αγαπημενη φυλη οπως και να εχει......

succubus

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2011
56
0
Γεια σας!!! Θα χαιρομουν πολυ αν υπάρχουν μέλη που ζουν στην Πάρο και θέλουν να κοινωνικοποιησουν τα σκυλακια τους.εγω έχω ένα Μολοσσό 3,5 μηνών και θέλει παιχνίδια ....περιμένω νέα
μενεις μονιμα στην παρο?

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Μαλλον μονιμα μενει....

tpollatou

Member
30 Ιουνίου 2011
5
0
ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μένω επίσημα μόνιμα στην Πάρο απο αρχές Σεπτέμβρη ,χαθηκα γιατί προσπαθούσα να τακτοποιηθω μέχρι τώρα!!! Στην Πάρο μένω στον παρασπορο κοντά στο ξενοδοχείο μινοις..αυτά για τώρα

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Μένω επίσημα μόνιμα στην Πάρο απο αρχές Σεπτέμβρη ,χαθηκα γιατί προσπαθούσα να τακτοποιηθω μέχρι τώρα!!! Στην Πάρο μένω στον παρασπορο κοντά στο ξενοδοχείο μινοις..αυτά για τώρα
εχετε παιδια που να πηγαινουν σχολειο? μπορει να τα ξερω :rolleyes::rolleyes: