Σκυλοπάρκο στο Περιστέρι :)

Φλάφη

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
89
32
O λόγος που ανοίγω αυτό το θέμα είναι πρώτον για να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους του εν λόγω πάρκου και δεύτερον να πληροφορήσω όσους μένουν στην περιοχή να το επισκεφτούν .

Πρόκειται ,λοιπόν, για ένα χώρο που ανήκει στο Υπουργείο Παιδείας και επρόκειτο να χτιστεί σχολείο , ωστόσο στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης κάτι τέτοιο αναβλήθηκε και πήραν την πρωτοβουλία οι άνθρωποι της περιοχής να φροντιστεί ο χώρος και να υποδέχεται καθημερινά τους μικρούς μας φίλους.Είδα τη σκύλα μου να τρέχει ανέμελη , να παίζει , να έρχεται στο κάλεσμα μου και όλα αυτά σ ένα χώρο με μηδενικό κόστος για τον επισκέπτη , με την υποχρέωση μόνο να καθαρίζουμε τις ακαθαρσίες τους . Ο χώρος τέλος είναι περιφραγμένος με νεράκι , σκουπίτσα και φαρασάκι για τις ''ανάγκες '' τους.... μακάρι σε κάθε δήμο να υπήρχε ένας τέτοιος χώρος και ας πλήρωνε ο δημότης κάθε φορά ένα συμβολικό ποσό για τη διατήρηση -καθαριότητα - συντήρηση του .

• Like
Reactions: moko

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
911
26
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Πολυ καλο. Αλλα μπολικα αγνωστα σκυλακια λυτα?? Χμ μου φαινεται καπως..

Θα μου πεις κοβεις λιγο κινηση πριν το αμολησεις..αλλα και παλι ειναι ενα μικρο ρισκο.

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Που ακριβώς στο Περιστέρι για να το επισκεφθώ ,αν δεν το έχω κάνει ακόμα, μιας και μένω εκεί.

Φλάφη

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
89
32
Στην αρχή την είχα στο λουρί αλλά την έβλεπα που ήθελε να τρέξει κοίταξα προσεχτικά το χώρο και την άφησα , οι ιδιοκτήτες παρακολουθούν τα δικά τους και έχει από πιτ μπουλ έως κανισάκια , είναι στο δρόμο που βρίσκεται ο παιδικός σταθμός του Σεφερλή καθημερινές και σκ λειτουργεί μετά τις 6 θα πάω ξανα ΣΚ
και θα σας ξαναγράψω... είναι εύκολο να το βρει κανείς τόσο από ποτάμι όσο και από Θηβών .... πραγματικά δεν το πίστευα ότι 3 άτομα έκαναν μία τέτοια κίνηση δίχως να ζητήσουν χρήματα ...α προσοχή μόνο σένα Επανιέλ που δεν αφήνει τα άλλα σε ησυχία κατα τ άλλα είναι όλα τόσο γλυκούλια τόσο χαρούμενα ;)

Φλάφη

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
89
32
Βασικά παιδότοπος είναι , όχι ότι έχει σημασία αλλά όσοι έχετε παιδάκια μπορεί και να το επισκεφτείτε η οδός είναι Filikon 86 & Vamva, 12131 Peristéri, Attiki, Greece σε αυτή την ευθεία στα 200 μέτρα θα δείτε στα δεξιά σας έναν περιφραγμένο χώρο , απέναντι έχει και σχολεία , υπάρχει και ταμπελίτσα για τους επιθετικούς σκύλους ότι είναι καλύτερο να είναι με το λουρί τους

anodinos1

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2011
189
2
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Καλησπέρα το πάρκο είναι Φιλικών 86 απέναντι από τα αλουετ εγώ με με τον Ανέστη και την Λαρισα το ξεκινήσαμε από 25 Ιουνίου μέχρι 5 Σεπτέμβρη κάναμε πολύ δουλειά και το αποτέλεσμα είναι καλό θα είναι χαρά μας να έρθετε να γνωριστούμε από κοντά εμείς και τα σκυλιά μας και να τα πούμε .

anodinos1

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2011
189
2
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Καλησπέρα το πάρκο είναι Φιλικων 56 απέναντι από τα αλουετ εγώ με τον Ανέστη και την Λαρισα το ξεκινήσαμε από 25 Ιουνίου μέχρι 5 Σεπτέμβρη κάναμε πολύ δουλειά και το αποτέλεσμα είναι καλό θα είναι χαρά μας να έρθετε να γνωριστούμε από κοντά εμείς και τα σκυλιά μας και να τα πούμε .Όσο για το ρίσκο που τα αφήνουμε λιτά κάνω ότι μπορώ για να το εξαλείψω αρκεί ο ιδιοκτήτης να μην είναι δήθεν , ναι μας έχουν έρθει και τέτοιοι και όπως ήταν φυσικό την επομένη φορά φάνανε πόρτα κάνα δυο έχουμε ακόμα και θα καθαρίσει ο χώρος από μη αποδεκτούς κάναμε κάποια λάθη στην αρχή ως προς την ελευθερία και το εντάξει θα καταλάβουν πως πρέπει να φέρονται το πληρώσαμε , αλλά πάθαμε και μάθαμε .Όταν με το καλό έρθετε ζητάτε τον Σπύρο προς Θεού μην μου μπείτε μέσα μόνοι και μου λύσετε σκύλο ναι ναι ναι έχει γίνει και αυτό ευτυχώς χωρίς επακόλουθα.

Last edited:

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
To Επισκέφτηκα κι εγώ μια φορά, μας έστειλε η κτηνίατρος μας που είναι εκεί κοντά. Είναι πολύ ωραίος χώρος και αρκετά μεγάλος αλλά παιδιά δεν μου άρεσε που δεν με αφήσατε να μπω κι εγώ μαζί με τα σκυλιά μου μέσα αλλά τα πήρατε στην πόρτα μόνα τους. Δεν είπα να τα λύσω απλά να μπω μαζί, μόνα τους στρεσάρονται περισσότερο.

anodinos1

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2011
189
2
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
To Επισκέφτηκα κι εγώ μια φορά, μας έστειλε η κτηνίατρος μας που είναι εκεί κοντά. Είναι πολύ ωραίος χώρος και αρκετά μεγάλος αλλά παιδιά δεν μου άρεσε που δεν με αφήσατε να μπω κι εγώ μαζί με τα σκυλιά μου μέσα αλλά τα πήρατε στην πόρτα μόνα τους. Δεν είπα να τα λύσω απλά να μπω μαζί, μόνα τους στρεσάρονται περισσότερο.
Φίλε μου μη μας παρεξηγείς έχουμε δει και ζήση πολλά κακά .Εγώ τα έβαλα μέσα αν είχες ενδοιασμούς και μου το έλεγες δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα να μπούμε μαζί .Πάντα ρωτώ αν μπορώ να τα βάλω εγώ , αυτό γίνετε μόνο και μόνο γιατί ξέρω τα σκυλιά και τι σειρά που θα γνωριστούν αν σε στενοχώρησα συγγνώμη δεν ήταν πρόθεση μου να το κάνω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Συγγνώμη, αλλά δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι έχετε φτιάξει.
Μιλάμε για έναν δημοτικό χώρο, όπου εσύ anodine τελείς χρέη...face control;
Κάθε μέρα; Ολη μέρα; Η έχει συγκεκριμένο ωράριο ο χώρος;
Και αν δηλαδή, έρθω εγώ με τον σκύλο μου, πρέπει να είμαι δημότης Περιστερίου ή όχι;
Και το αν και το πως θα μπει ο σκύλος μου και εγώ, θα το αποφασίσεις εσύ πχ;
Η...καμμία σχέση, όλα αυτά;

Φλάφη

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
89
32
το παρκάκι λειτουργεί καθημερινά 6 -7.30 , ο Σπύρος ζητά βιβλιάριο υγείας και αυτό είναι όλο , η μόνη επιφύλαξη που υπάρχει είναι για τα επιθετικά σκυλάκια που τα έχουν στο λουρί , ο χώρος είναι του οργανισμού σχολικών κτιρίων , τον έχουν παραχωρήσει μέχρι να γίνει σχολείο , ο Σπύρος και οι υπολοιποι δύο τον καθάρισαν τον περίφραξαν και τώρα μας περιμένει κάθε απόγευμα , έχει μέχρι και φαρασάκαι και σκουπότσα για τις ακαθαρσίες των μικρών ... για τα παραπάνω περί φέις κοντρόλ δεν ξέρω να πω ... δεν χρειάζεται να στε από το Περιστέρι

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Την αντίδραση όμως των δικών μου σκύλων την γνωρίζω καλύτερα εγώ, ιδιαίτερα ο αρσενικός, αν είναι έτοιμος να επιτεθεί δεν δίνει σημάδια εμφανή. Είναι αρκετά αγχωτικό αυτό που γίνεται στην είσοδο.
Αυτή τουλάχιστον είναι η γνώμη μου από το λίγο που είδα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Συγγνώμη και πάλι που ανακατεύομαι, αλλά...μου ακούγεται λίγο κάπως όλο αυτό που ακούω.
Ok, εννοείται μπράβο σε όποιον συνέπραξε για να λειτουργεί αυτός ο χώρος, αλλά τελικά ακούγεται κάπως σαν...πριβέ κλάμπ. Θα μου πεις τώρα...άμα σ'αρέσει, άμα δε σ'αρέσει, σε άλλο πάρκο. Κατανοητό και να το σεβαστώ, αλλά χάριν συζήτησης...αλήθεια τι είδους "εκπαίδευση" έχεις βρε Σπύρο, για να κρίνεις ποιός σκύλος μπορεί να πάει με ποιόν; Και όντως, όπως λέει και η m@r@, τις αντιδράσεις των δικών μου σκύλων, τις ξέρω εγώ καλύτερα απ'τον οποιοδήποτε. Δεν υπάρχει καμμία περίπτωση, να άφηνα την διαχείρισή τους, σε κανέναν άλλο. Καλά...αυτό με τα βιβλιάρια υγείας, δεν το συζητώ καν. Τι νόημα έχει βρε παιδιά; Δηλαδή, αν ο μη γένοιτο, συμβεί κάτι εκεί, ένας τρικούβερτος σκυλοκαβγάς πχ, με σοβαρότατο τραυματισμό ενός ή και περισσότερων σκύλων, θα θεωρηθεί κάποιος υπεύθυνος; Κάποιος άλλος δηλαδή, εκτός των ιδιοκτητών τους;

Φλάφη

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
89
32
δεν ξέρω τι έγινε με τους σκύλους της m@r@ ούτε μπορώ να κρίνω , αλλά απο ό,τι έχω δει τα περισσότερα σκυλάκια είναι φιλικότατα και κανα δυο με φίμωτρο , την ευθύνη την έχει ο Σπύρος για ό,τι γίνει ... γι αυτό και είναι τόσο επιφυλακτικός

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
... την ευθύνη την έχει ο Σπύρος για ό,τι γίνει ... γι αυτό και είναι τόσο επιφυλακτικός
:confused::confused::confused:

Αν είναι έτσι, καλά κάνει και είναι επιφυλακτικός, αλλά είναι ζήτημα χρόνου, να βρει τον μπελά του.
Κατά την γνώμη μου [πάντα], κάκιστα έχει ευθύνη σε έναν τέτοιο χώρο, ένας οποιοσδήποτε Σπύρος, ή Γιώργος, ή Κώστας, ή Κατερίνα.