θα ηθελα να ρωτησω αν εχουμε σκυλοπαρκα στην αττικη και συγκεκριμενα κοντα στις περιοχες νικαια κερατσινι κορυδαλλο.Επισης στον αγιο κοσμα επιτρεπονται ζωα?Δηλαδη να το παω και να παιξω ενα σ/κ?
είμαστε γείτονες... μέχρι στιγμής μόνο το άλσος του Βώκου έχω κοζάρει... η αλήθεια είναι πως δεν κατάφερα να μπω... μας κάνουν ντου τα αδέσποτα και βέβαια ούτε καν σκέφτομαι να την αφήσω!θα ηθελα να ρωτησω αν εχουμε σκυλοπαρκα στην αττικη και συγκεκριμενα κοντα στις περιοχες νικαια κερατσινι κορυδαλλο.Επισης στον αγιο κοσμα επιτρεπονται ζωα?Δηλαδη να το παω και να παιξω ενα σ/κ?
Κυριάκο πολύ ευχαρίστως αλλά θα πρέπει πρώτα και εγώ να το δουλέψω αυτό στην μικρή μου γιατί παίζει πολύ ατσούμπαλα να το πω;otan vrw tha se enhmerwsw.molis parw kai to diko m an thes na kanonisoume kana meeting na paiksoun.thelw na vrw atomo na to koinonikopoihsw.sorry pou grafw agglika to pc edw den exei ellhnika
παλαιοτερα στο μπαρουταδικο ουτε οι ανθρωποι φευγαν ευκολαChristosp
Στο Αιγαλεω το Μπαρουταδικο σε καποια σημεία δεν θα φυγει ευκολα ο σκυλος
το ιδιο ακριβως κανει και το μποξερ του αδερφου μου που ειναι 8 μηνων,δεν τολμαν να βρεθουν με αλλους σκυλουςmiminoula
η δικιά μου αρχίζει τα καβαλήματα και τα άγαρμπα παιχνίδια με αποτέλεσμα να τα εκνευρίζει !
Αυτό σκοπεύω να κάνω, θα την πάω λογικά αύριο, Παρασκευή και Κυριακή για να εντατικοποιήσω λίγο το πράγμα... όχι τίποτα άλλο... μην έρθουμε και στην κοπή της πίτας και κάνει σαν το κατσίκι ! χαχαχαχα!!! 4 μηνών !!ενταξει παιζει αλλα πως θα το μαθεις να μην παιζει ατσουμπαλα αν δεν ερθει σε επαφη με αλλα σκυλακια.μπορεις να την πας στο puppies park που εχουν προγραμματα κοινωνικοποιησης κουταβιων.ποσο μηνων ειναι η μικρη?
Μη μου λες τέτοια ... μη μου λες τέτοια !!!!το ιδιο ακριβως κανει και το μποξερ του αδερφου μου που ειναι 8 μηνων,δεν τολμαν να βρεθουν με αλλους σκυλους
από ποιό εκτροφείο/καταφύγιο;ναι εννοειτε πως θελω απλα σε καμια βδομαδα θα εχω το κουταβακι εγω οποτε λιγο πιο μετα θα κανονισουμε να βρεθουμε