Σκυλομπάνιο 26/06

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Λοιπόν, για να μην ξεχνιόμαστε μιας και πήραμε το κολάϊ. Τι λέτε? Θα έρθετε να μας συντροφέυσετε αυτό το Σάββατο για άλλο ένα Σαββατιάτικο σκυλομπάνιο?

Περιοχή: Βραυρώνα

Ώς συνήθος θα βρεθούμε στον γνωστό φούρνο στις 10:00 για να κατευθηνθούμε όλοι μαζί απο εκεί στην παραλία.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Eμεις δυστυχως Διονυση δε θα μπορεσουμε αυτο το Σαββατο να ακολουθησουμε.

Παντως πηγενετε οσο πιο νωρις γινεται γιατι αρχιζει το παιδομανι μετα τις 12 και τις προαλλες μας την ειπε ενας παππους το μεσημερι.

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Εμεις θα λείπουμε και αυτο το ΣΚ

Θα τα πουμε στην επόμενη βόλτα!!

Καλή διασκέδαση!!! :):):):)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Δεν βλέπω συμμετοχές και στεναχωριόμαστε.:( Δεν θα δει άραγε αυτό το Σ/Κ η Ζήβα την σκυλοπαρέα της?

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Όπως βλέπω δεν υπάρχει μεγάλη προσέλευση για Σκυλομπάνιο. Άρα αν είναι τα λέμε ξανα το επόμενο Σ/Κ.

querido_jose

Active Member
29 Ιουνίου 2010
36
0
Θέλω και γω να ενημερώνομαι!!! Μπορείτε να μου στέλνετε και μένα; Έχει ο φίλος μου μια σκυλίτσα που δεν την έχουμε στειρώσει ακόμα. Μήπως πρέπει πρώτα να στειρωθεί πριν την φέρουμε;

Ευχαριστώ

Υγ. Κάποιες μέρες θα λείψουμε για διακοπούλες (απο μεθαύριο) αλλά αμα είμαστε αθήνα και κάνετε καμια συνάντηση, να δούμε αν μπορούμε να ρθουμε!..

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Θα ανοίξω τώρα νέο θέμα για αυτό το Σάββατο που εγώ με την Ζήβα και τον Γκίζμο θα πάμε σίγουρα

querido_jose

Active Member
29 Ιουνίου 2010
36
0
εε.. για κάποιο επόμενο μπάνιο ίσως... θα λείψουμε μερικές μέρες.. φαντάζομαι οτι αν κοιτάω για σκυλομπάνια στο φόρουμ όταν μπορέσω να έρθω θα το ψάξω και θα μαι οκ..

Καλά μπάνια σε όλα τα μικρούλια (και μεγαλούλια)