Σκυλομπάνιο (Ζήβα & Σκαρλετ) Σχινιάς

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Σας παραθέτω παρακάτω φωτογραφίες απο το μπανάκι μας που κάναμε στον Σχινια (Νέας Μάκρης).

Να αναφέρω ότι η παραλία ήταν το κάτι άλλο, ο κόσμος πολύ δεκτικός με τα σκυλιά μας, ερχόντουσαν απο μακρυά να τα δούν και να τα χαιδέψουν. Βέβαια εμείς φτάσαμε στην παραλία κατα τις 10:00-10:30 και κατά τις 12:00 φύγαμε όπου άρχισε να καίει ο ήλιος.

Ειλικρίνα την παραλία αυτή την συνιστώ σε όλους σας να πάτε με τα σκυλάκια σας είναι τεράστεια και ο κόσμος πολύ καλός (αρκέι να μην πάτε απο την μεριά που είναι οργανωμένη παραλία).

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Εσυ παιδι μου εκανες καθολου μπανακι ή καμαρωνες;:D

Στο "παρα τριχα" ειχα δει οτι το παιχνιδι που κανει η Ζηβα στην Σκαρλετ ειναι καθαρα κυριαρχια."Δε θα σε αφησω να κανεις ρουπι αν δεν παρεις την αδεια μου!Δε φτανει που σε παιρνουμε οπου παμε,θα κανεις και οτι θες;:rolleyes:"
Το ειχα δει σε αγελη που εκαναν στενο μαρκαρισμα σε νεο σκυλακι.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Ανέβασε κανα map βρε συ να δούμε που ακριβώς είναι αυτό το μέρος. Πολύ ήσυχη παραλία μου φαίνεται!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εσυ παιδι μου εκανες καθολου μπανακι ή καμαρωνες;:D

Στο "παρα τριχα" ειχα δει οτι το παιχνιδι που κανει η Ζηβα στην Σκαρλετ ειναι καθαρα κυριαρχια."Δε θα σε αφησω να κανεις ρουπι αν δεν παρεις την αδεια μου!Δε φτανει που σε παιρνουμε οπου παμε,θα κανεις και οτι θες;:rolleyes:"
Το ειχα δει σε αγελη που εκαναν στενο μαρκαρισμα σε νεο σκυλακι.
Ο λόγος που είχα μόνο ενα βιντεάκι και λίγες φώτος είναι γιατί απολάμβανα την ωραία θάλασσα.

Θα σε απογοητεύσω αλλά το μαρκάρισμα που έκανε η Ζήβα στην Σκάρλετ δεν ήταν κυριαρχίας, απλά παιχνίδι. Της αρέσει πολύ τα αυτιά της Σκάρλετ, δεν ξέρω γιατί, μην με ρωτάς, ίσως γιατί το χνουδωτό σκυλάκι που της είχα για παιχνίδι είχε επίσης μακρυά αυτιά και πάντα απο εκεί το έπιανε. Η Ζήβα δεν είναι κυριαρχικιά (μόνο στα μπολάκια είναι κτητικιά όπου το έχουμε πεί πολλές φορές, όλα τα μπολάκια είναι δικά της, δεν το συζητάμε αυτό, χε χε χε χε :) )

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ανέβασε κανα map βρε συ να δούμε που ακριβώς είναι αυτό το μέρος. Πολύ ήσυχη παραλία μου φαίνεται!
Ναι, και εγω map θελω- και εμεις πηγαμε το πρωι νεα μακρη για μπανακι- αλλα χορις τα σκυλουνια!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Θα σε απογοητεύσω αλλά το μαρκάρισμα που έκανε η Ζήβα στην Σκάρλετ δεν ήταν κυριαρχίας, απλά παιχνίδι. Της αρέσει πολύ τα αυτιά της Σκάρλετ, δεν ξέρω γιατί, μην με ρωτάς, ίσως γιατί το χνουδωτό σκυλάκι που της είχα για παιχνίδι είχε επίσης μακρυά αυτιά και πάντα απο εκεί το έπιανε. Η Ζήβα δεν είναι κυριαρχικιά (μόνο στα μπολάκια είναι κτητικιά όπου το έχουμε πεί πολλές φορές, όλα τα μπολάκια είναι δικά της, δεν το συζητάμε αυτό, χε χε χε χε :) )
Δε με απογοητευεις!Μαλλον ασχημα διαβαστηκε.Απλα ανεφερα τι ειχα δει.Σε εμας φαινεται παιχνιδι σε αυτα οχι,ανεξαρτητα αν δεν εξελισσεται αρνητικα.Δεν σου εκανα παρατηρηση ουτε στην ειπα.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Μην αγχώνεσε skylakos δεν είπα ότι μου την είπες, η απάντηση μου είναι σε ελαφρούς τόνους και αστειευόμενος, για αυτό έβαλα και τα (χε χε χε). Ναι όντος μπωρεί να σου φαίνετε για κηριαρχία που πολλά σκυλιά το κάνουν, αλλά σε διαβεβαιώ δεν παίζει θέμα κυριαρχίας μεταξύ Ζήβας - Σκάρλετ, αν τις έβλεπες μετά στην καφετέρεια που πήγαμέ η Ζήβα ήταν γυρισμένη ανάσκελα και προσπαθούσε να πιάσει συνέχεια τα αυτιά της Σκάρλετ που αυτή ήταν ξαπλωμένη. Πολύ γέλιο σου λέω.

Την παραλία μπωρείτε να την βρείτε σε αυτό το λινκ
http://www.greekhotel.com/sterea/attica/schinias/beach/home-gr.htm

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Μεγάλη παραλία φαίνεται Darkpaladin. Ειναι γενικά τόσο "άνετα" εκει όσο φαίνεται στα φώτο? Ο περισσότερος κόσμος φαντάζομαι είναι κοντά στο ξενοδοχείο σωστα?

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ναι, πολύ μεγάλη παραλία. Στα δεξιά είναι η οργανωμένη (όπου δεν πατάμε) και απο την μέση μέχρι τέρμα δεξιά είναι ελευθερη όπου έχει λιγότερο κόσμο και απο ότι είδα όλος ο κόσμος πολύ φιλικός με τα σκυλιά μας εκεί. Βέβαια ξανα επαναλαμβάνω ότι πήγαμε κατα τις 10 το πρωί και φύγαμε στις 12, άρα δεν είδαμε τι γίνετε μετά, αν μαζεύει ποιο πολύ κόσμο και πόσο ανεχτικοί είναι οι μεσημεριανοί κολυμβητές. χε χε χε

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Να ρωτήσω και κατι άλλο. Σε ζαλίζω αλλά ετοιμαζόμαστε αυτή την εβδομάδα για το πρώτο σκυλομπάνιο μας.
Φοράει Scalibor? Αν ναι, την αφήνεις να μπαίνει μέσα με αυτό?
Αρκεί να την ξεπλήνουμε με απλό νερό στο σπίτι για να φύγουν τα άλατα/άμμο ή πρέπει να της κάνω κανονικά μπάνιο

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Όχι, στην Ζήβα εγώ δεν έχω βάλει Scalibor. Αλλά να ξέρεις ότι το Scalibor γενικώς δεν πρέπει να βρέχετε. Αν είναι να το βγάζετε πριν οποιοδήποτε μπάνιο (σε μπανιέρα ή θάλασσα). Μετά απο μπάνιο σε θάλασσα ενα απλό ξέπλυμα με νερο για να φύγει η άμμος και το αλλάτι της θάλασσας είναι μια χαρά.

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
A, ό,τι επέστρεψα από τις διακοπές και βλέπω πάλι θάλασσα... :D

Ωραίγιοι είσαστε!! Μπράβο και στο Ζηβουλίνι που πλέον εξοικιώθηκε με τη θάλασσα και κολυμπάει ανετότατα!!!

:):)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλό είναι το σκαλιμπορ να μην το φοράνε όταν βρέχονται, κι εγώ προσωπικά προτιμώ να το ξαναβάλω όταν θα έχει στεγνώσει καλά ο σκύλος!

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Είναι απίστευτα και τα δύο :)
Κοίτα κάτι φάτσες απέραντης ευχαρίστησης :):):):)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εμ, να κανονίσουμε να πάμε εκεί όλοι μαζί μια μέρα, αρκεί να μπορείτε να ξυπνήσετε όλοι νωρίς ώστε να είμαστε εκεί κατα τις 09:00 - 10:00 το πολύ.

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Εάν καταφέρουμε να τα βολέψουμε με μεταφορικό μέσον, είμαστε μέσα :)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Αχ!! το κοριτσακι μου και η πανεμορφη Ζηβα!!!
Πραγματι η παραλια ηταν υπεροχη, τα νερα καθαρα, και ο κοσμος με μεγαλη κατανηση!

Τα κοριτσια μας παιξανε πολυ ομορφα και η Ζηβα ειναι εξαιρετικα υπακουη!!