Σκυλί Αγιος Βασίλης

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Λοιπόν εχθές το βραδυ είχαμε κλείσει να παμε μέ μία παρέα να κανουμε ρεβεγιον σε μία ταβέρνα με τα παιδιά μας .... Ακόμα προσπαθούμε να τα πείσουμε ότι υπάρχει Αγιος Βασίλης ( μπορεί κάποιοι να το θεωρούν και λάθος ) τα παιδιά μου είναι 8 και 6,5 χρονών . Πριν φύγουμε λοιπόν επειδή και τα παιδιά ξέρανε ότι θα αργήσουμε άρχισαν τις προετημασίες .. Σε ένα πιατο βαλανε 1 κουραμπιέ ,1 μελομακαρονο και 1 σοκολατακι μαζί με μία κούπα γάλα πάνω στο τραπέζι στο σαλόνι ( κοντό τραπέζι) ... Πριν φυγουμε δάγκωσε η γυναικα μου λίγο από το καθένα δεν ήπιε γαλα έβαλε τα δώρα κάτω από το δέντρο και πηγαμε και περάσαμε ωραία ...

Κατά τις 3 η ώρα που μπήκαμε μέσα βρήκα μία ΛΙΖΑ μές την τρελή χαρά να πηδάει γυρω μας να χαιρέται πολύ κτλ κτλ τα πιτσιρίκια αρχιζουν και φωνάζουν ότι ηρθε ο Αγιος Βασίλης και τα έφαγε όλα και ήπιε και όλο το γάλα . Κοιτάω την Γυναίκα μου με κοιτάει και μετά κοιτάμε την Λίζα :D Τα είχε φαει όλα είχε πιεί και το γάλα από την κούπα χωρίς να ρίξει τίποτα μιλάμε όλα τέλεια ....

Αντε και του χρόνου και αμα θέλετε βοηθώ να σας την στείλω εκτελεί τον ρόλο τέλεια :p

Καλή χρονιά

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Βρε τη Λίζα!!! Κατάλαβε ότι θα στεναχωρηθούν τα παιδιά αν δεν έλλειπε το γάλα και είπε να το"παίξει" εκείνη αη βασίλης!:D
Ε κι όσο σας περίμενε φρόντισε να ικανοποιήσει και τη λιγούρα που ένιωθε! Πειρασμός τα γλυκά και το γάλα!!;)

Καλή χρονιά!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Τέλειο!!! Καλή χρονιά σας εύχομαι και του χρόνου η Λίζα σε ρόλο ρούντολφ!!!!:D

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Εγώ είμαι σίγουρος πως ήταν ο Άγιος Βασίλης, άλλωστε και μια Λίζα μπορεί να κάνει θαύματα

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Η πλάκα είναι ότι κάνει σαν τρελή όταν γυρίζουμε αλλά εχθές έκανε σαν τρελή μάλλον από την σοκολάτα ( τυπική γυναίκα :) )

Να είστε καλά και πάμε να γελάσουμε και λίγο γιατί πολύ μαυρίλα

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ρε τη Λίζα!!! Σας την έφερε μια χαρούλα!:D

Άκου εκεί δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης,,, ρε την πονήρω.... έκανε μια χαρά πρωτοχρονιά!!!!!!:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ