Σκυλίτσα που έχει γεννήσει κ επιτίθεται

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Με κάλεσε ένας κυριος από Νίκαια.
Υπάρχει λέει μια σκυλίτσα(σαν λυκόσκυλο) σε οικοδομή,με κουταβια ουτε 1 εβδομάδας.
Αγριεύει σε οποιονδήποτε πάει κοντά,φοβούνται μη δαγκώσει τα παιδάκια,ενώ οι εργατες θελουν να τη διώξουν απο κει.
Είναι κανεις κοντα να παει να δει σε τι κατάσταση είναι το σκυλι,και να βγαλει φωτο?
Είναι σε οικοδομή στην οδο Χαλκέας 4 και Επταλόφου γωνία.
K πριν λίγο ελαβα κ αυτο:
καλημερα Κλειάννα ,

δεν ξερω αν εισαι η αρμόδια , αλλα μολις ενημερωθηκα για ενα περιστατικο και εγω απο εδω απο την θεσ/νικη μου ειναι δυσκολο να επεμβω.

Μου είπε ενα μελος μας για ενα περιστατικό το οποίο κ ενημερώθηκε μεσω μιας φίλης της , που και αυτην την πήραν τηλεφωνο.

Λένε πως ένα αδεσποτο θηλυκό έχει γεννήσει και επιτίθεται σε όποιον περνάει απο εκεί μπροστά , ακόμη κ σε παιδια. Η γειτονιά εχει θορυβηθει και απειλεί πως εαν μεχρι σημερα το απογευμα δεν φυγουν μανα κ κουταβια , θα τα πυροβολήσουν!!

Μου φαίνεται όλο αυτο απάνθρωπο, κ πραγματικά εύχομαι να είναι αβάσιμο, αλλά την σήμερον ημέρα όλα ειναι δυνατά.

Δεν ξέρω αν μπορείς να βοηθήσεις κάπως την κατάσταση ...
αν κάνεις κάποια κίνηση , θα χαιρόμουνα να με ενημέρωνες!

το σκυλί μου ειπαν ότι ειναι
sthn simvolh ton odwn xaldeas kai eptalofou paizei mia oikodomi....
Νικαια!

Κλειάννα

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Πηγε κ την ειδε ο Νίκος.
Είναι ημίαιμο λυκόσκυλο,25-30 κιλά,που στην αρχή γαύγιζε,από φόβο,μετά κουνούσε ουρά κ μετά πηγε στα κουτάβια της.
Αργότερα,
ξαναπηγε με φαι ,η σκυλα τον αφησε να την χαιδεψει..
αφου ειδε οτι δεν ειναι απειλή για τα κουταβια.
Είναι παρα πολυ αδυνατη και πρεπει να ειναι φρεσκοπαρατημενη αφου η χαιτη της εχει σημαδι απο κολαρο.
μαζι της ειναι ενα γκριφον σε κακο χαλι με λουρακι χωρις στοιχεια αρσενικο και μαζεμενο ολη την ωρα ,δεν ηθελε να φαει και κουτσαινε καπως.
Καμία ιδεα κανεις?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Αν διατρέχει κίνδυνο πρέπει να συλληφθεί και να οδηγηθεί σε άσυλο μαζί με τα κουτάβια. Τί άλλη ιδέα ? Και να μην διέτρεχε, όταν τα κουτάβια ξεμυτίσουν, θα χάνονται ένα ένα, από διάφορες αιτίες

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Συμφωνώ με τον denis.
Calmivet και φίμωτρο στη σκύλα για να μπορεί να μεταφερθεί με ασφάλεια σε κάποιο καταφύγιο χωρίς πρόβλημα, στείρωση και προώθηση της υιοθεσίας της και προσωρινή φιλοξενία στα κουτάβια μέχρι να υιοθετηθούν.

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
πηγα εγω εχτες απο εκει αφου μενω κοντα

της εδωσα φαι και η σκυλα σταματησε να γαβγιζει αφου το εκανε απο φοβο ειναι πολυ αδυνατη και φιλικη και μαλλον την παρατησαν προσφατα αφου εχει σημαδι απο κολαρο

μαζι της ειναι και ενας γκριφονακος αδυνατος με τραυματισμενο ποδι πολυ φοβισμενος αλλα σιγα σιγα πηρε θαρρος

τα κουταβια δεν μπορεσα να τα δω γιατι ηταν βραδυ

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
2 κουταβάκια κ η μαμα εξαφανίστηκε..ελπιζουμε τα κουτάβια να τα υιοθετησαν.

θα ξανα πει κοπελα σημερα να δει μηπως γυρισε η μανα.

αν οχι,θα πρεπει να φιλοξενηθουν σε σπιτι.τρωνε μονα τους,αλλα μονο γαλατακι.οποιος μπορει να φιλοξενησει τα 2 μωρα,ας μου πει στο [email protected]