Γεια σας. Έχω ένα λαμπραντόρ ριτρίβερ. Πήρα μια ξηρά τροφή super premium των 4 κιλών σε ένα pet shop online για αρχή (έτρωγε άλλη τροφή παλιότερα) και δεν είχα θέμα. Τη λάτρεψε και όλα τέλεια και τα κόπρανα και η τρίχα και η διάθεση και όλα. Μετά πήρα την ίδια σε 12κιλο από το ίδιο Online κατάστημα. Όλα καλά. Επειδή είχε μια έλλειψη ξαφνικά το κατάστημα αποφάσισα να πάω να την πάρω από ένα pet shop καλό στη γειτονιά. Παίρνω το 12κιλο και στην τελευταία μερίδα ανακαλύπτω σκουλικάκια μικρά. Αλλά ήταν καλοκαίρι και λέω θα είναι απο τη ζέστη. 40 μέρες κρατάει το 12 κιλο οπότε αν και την κρατάω σε σκιερό μέρος θα είναι από τον πολύ καιρό καλοκαιριάτικα στη σακούλα. Πήρα μετά ένα 4κιλο από αυτό στη γειτονιά μου για να δω και πάλι τα ίδια. Και στο 2ο 4κιλο που τελείωσε σήμερα πάλι τα ίδια, απλά αυτή τη φορά βρήκα 2-3 μόνο κάτω κάτω. Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν έφαγε σκουλικάκια καθόλου ο σκύλος μου, αλλά μπορεί να έφαγε αυγά τους. Το είπα στο κατάστημα και έριξε ευθύνη στην παρτίδα και στην εταιρία παραγωγής. Η αλήθεια είναι ότι ξέρω που έχουν τις τροφές και το μέρος είναι δροσερό και σκιερό. Ούτε τις έχουν καιρό γενικά. Σκέφτομαι να αλλάξω τροφή...Απλά επειδή είχα γενικά θέματα παλιότερα (τον πείραζαν αρκετές και μου έκανε διάρροιες...και γενικά δεν ήμουν ευχαριστημένη) και βρήκα αυτήν την τροφή μετά από πολλές προσπάθειες φοβάμαι να το ρισκάρω... Ποια η γνώμη σας; Το online κατάστημα έχει συνέχεια έλλειψη επομένως δεν μπορώ να ξαναπαραγγείλω τουλάχιστον αυτόν τον καιρό από εκεί...