Σκάβει... σχεδόν όλο τον κήπο

Brunna

New Member
7 Δεκεμβρίου 2011
1
0
Γεια σας και καλη χρονια.
Εχω ενα θηλυκο ημιαιμο 6 ετων.
Μεχρι τωρα η συμπεριφορα της ειναι αψογη τοσο μεσα στο σπιτι οσο και στον κηπο. Τους τελευταιους ομως μηνες παρατηρω οτι οταν μενει (ωσ συνηθως) μονη της τα πρωινα, σκαβει σε διαφορα σημεια τον κηπο. Τι μπορει να ειναι αυτη η συμπεριφορα? Της εχω παιχνιδια για να παιξει και σχεδον καθε μερα την βγαζω βολτα. Αρα δεν νομιζω οτι βαριεται.

poliklitos-maria

Active Member
29 Ιουνίου 2011
27
0
ξερω οτι καποια απο τη φυση τους ειναι γι ασκαψιμο....οπως τα jack r. σα τη δικια μου που μου κανει τις γλαστρες χαλια καθε φορα!!βαλτης ενα παρτερι σκετο χωμα και αστην να σκαβει!!

Dina1984

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
176
1
Γεια σας και καλη χρονια.
Εχω ενα θηλυκο ημιαιμο 6 ετων.
Μεχρι τωρα η συμπεριφορα της ειναι αψογη τοσο μεσα στο σπιτι οσο και στον κηπο. Τους τελευταιους ομως μηνες παρατηρω οτι οταν μενει (ωσ συνηθως) μονη της τα πρωινα, σκαβει σε διαφορα σημεια τον κηπο. Τι μπορει να ειναι αυτη η συμπεριφορα? Της εχω παιχνιδια για να παιξει και σχεδον καθε μερα την βγαζω βολτα. Αρα δεν νομιζω οτι βαριεται.
Άγχος αποχωρισμού...όταν φεύγεις το εκτονώνει στον κήπο. Πριν φύγεις να την πηγαίνεις μεγάλες βόλτες και να παίζετε με ένα μπαλάκι ώστε να πέφτει ξερή για ύπνο και να μην σκέφτεται τον κήπο..

Μια άλλη εκδοχή είναι κάποια μέρα να είδε κάτι να ξεπροβάλει από το χώμα! Κανένα τυφλοπόντικα ή σκουλικάκι και ψάχνει να το βρει:p Στην περίπτωση αυτή πρέπει να κάνεις ότι φεύγεις και να την παρακολουθήσεις.Μόλις το κάνει...μπαίνεις και διορθώνεις.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97