Σε αναζήτηση σκύλου

flying girl

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
67
0
Γεια σας,
Είμαι νέα στην παρέα σας αν και σας παρακολουθώ πολύ καιρό τώρα.

Έχει έρθει λοιπόν η στιγμή να αποκτήσω και εγώ ένα σκυλάκι και ψάχνω να βρω το κατάλληλο για εμένα.Δεν έχω κάποιο τρελό κόλλημα με κάποια φυλή οπότε θα προτιμούσα να κοιτάξω κάποιο ημίαιμο σκυλάκι.Θα ήθελα ο σκύλος να είναι μικρού μεγέθους(εώς 10-12 κιλά)γιατί η οικονομική μας κατάσταση αυτή τη στιγμή δεν μας επιτρέπει τη συντήρηση ενός μεγαλόσωμου σκύλου.

Μήπως μπορείτε λοιπόν να μου προτείνετε κάποιο κουτάβι που να ψάχνει σπίτι και αν γίνεται κάτω κάτω από 15 κιλάκια;

Ξέρω ότι μπορώ να κάνω και αυτή την αναζήτηση μόνη μου αλλά δεν τα πάω και πολύ καλά με το internet οπότε δεν μπορώ να βρω κάτι.Επίσης θα ήθελα αν γίνεται το σκυλάκι να βρίσκεται στην Αθήνα και στις γύρω περιοχές.

Ευχαριστώ

flying girl

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
67
0
Τον έχω δει τον Περικλή και μου άρεσε πάρα πολύ.
Αλλά δεν θα γίνει μεγαλόσωμος;

flying girl

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
67
0
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια θα τα κοιτάξω τα σκυλάκια που μου έχουν προταθεί ως τώρα και θα κάνω και ένα τηλέφωνο σε εκείνους που τα φιλοξενούν να δω τι παίζει.

Ευχαριστώ πολύ και πάλι

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια θα τα κοιτάξω τα σκυλάκια που μου έχουν προταθεί ως τώρα και θα κάνω και ένα τηλέφωνο σε εκείνους που τα φιλοξενούν να δω τι παίζει.

Ευχαριστώ πολύ και πάλι

Εάν θέλεις μίλα και με το fazoo. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα :)
Kαλή επιτυχία στην αναζήτηση σου!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Τώρα, αν δεν είσαι απόλυτη ως προς το κουτάβι, στο fazoo υπάρχουν αρκετά νεαρά και ενήλικα σκυλάκια στο μέγεθος που προτιμάς :)

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
Αν προτιμήσεις ένα σκυλάκι από 9-10 μηνών και πάνω θα γλυτώσεις τα δαγκώματα λόγω αλλαγής δοντιών, θα μπορεί να κρατηθεί περισσότερες ώρες για τις ανάγκες του και θα έχει σχεδόν ή και τελείως φτάσει στο τελικό του μέγεθος. Αν είναι και πάνω από 2 ετών θα κάνει μάλλον λιγότερες ζημιές καθώς θα έχει ξεπεράσει την εποχή της υπερβολικής κουταβοενέργειας.
Ό,τι και να προτιμήσεις, σε συγχαίρω για την επιλογή σου να υιοθετήσεις και σας εύχομαι καλή συμβίωση!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Φώτη, ο χώρος είναι το λιγότερο, ειλικρινά, ο χρόνος και το χρήμα έχουν σημασία. Αν τα έχεις και το θέλεις, μην σκέφτεσαι καν το θέμα χώρου. :)

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Είμαστε 2 άτομα με ένα σκύλο και ένα γατί σε 40 m2, αλλά συμφωνώ ότι ο χώρος δεν είναι το θέμα :). Βασικά, για φιλοξενία το έχουμε σκεφτεί και είμαστε θετικοί, απλά το πρόβλημα είναι ότι μέσα στο Γενάρη (λογικά) θα εοιμαζόμαστε για μετακόμιση στο εξωτερικό, οπότε προς το παρόν είναι δύσκολο...

Όταν βλέπεις αυτά τα μούτρα όμως το ξανασκέφτεσαι :D. Αν και το να βρίσκεται η Μάγια στον ίδιο εσωτερικό χώρο με άλλο σκυλί σημαίνει αυτόματα και γκρέμισμά του...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
χαχαχα ναι το γκρέμισμα είναι ένας από τους κινδύνους που αντιμετωπίζω καθημερινά :p

flying girl

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
67
0
Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις απαντήσεις.
Μίλησε συγγενής μου με γνωστό της από φιλοζωική,ο οποίος μέσα στην εβδομάδα θα φέρει 2 κουταβάκια(πάνω κάτω 6 μηνών) γκριφονοειδή από φιλοζωική της Ξάνθης και πιθανότατα να πάρουμε κάποιο από αυτά.

Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και το χρόνο που αφιερώσατε για να μου γράψετε:)
Όταν πάρω το σκυλάκι θα σας το παρουσιάσω

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn