Σε αναζήτηση ενός συντρόφου για παιχνίδι...

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Καλημέρα και πάλι...!! Λοιπόν σήμερα η ερώτηση μου δεν έχει να κάνει με κάποια απορρία, είναι μάλλον έκκληση ...βοηθείας!!!
Αναζητώ κάποιον ιδιοκτήτη μικρόσωμου (πολύ μικρόσωμου) κουταβιού για να βρει κάποιον ή κάποια στα μέτρα της η Κλαίρη μου να παίξει σαν αληθινό κουτάβι...
Δυστυχώς λόγω μεγέθους δεν μπορεί να παίξει με μεγάλα κουτάβια σε βαθμό που εάν το κάνει κινδυνεύει η σωματικής της ακεραιτότητα. Υπάρχει κάποιος που να έχει ένα μικρόσωμο κουταβάκι που έχει διάθεση για φιλίες... Υορκι, Πιντσερ, τσιουάουα κάτι τέλος πάντων....:(

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Σε ευχαριστώ πολύ για τη προσφορά σου και ευχαρίστως να συναντηθούμε. Βέβαια πλέον το Κλαιρίνι παίζει με σκυλάκια κάθε μεγέθους, αλλά και πάλι όσο περισσότερες οι συναναστροφές της τόσο καλύτερα!!

Χμμμμ... εγώ μένω βόρεια. Πως έχεις σκεφτεί να συναντηθούμε?

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
δεν είχα δει οτι η αγγελία ήταν παλιά :paja1:
εγω μένω Πειραιά και δεν έχω μέσο μεταφοράς
θα φύγουμε για 2 εβδομάδες
και η δικιά μου πρέπει να κάνει αλλα 2 εμβολιάκια πριν έρθει σε επαφή με άλλα σκυλάκια! αυτα τα λίγα :):):maria:

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Εγω εχω τσιουαουα 3 κιλα αρσενικο και στειρωμενο και μενω Ζωγραφου.
Βολευει να συναντηθουμε στο σκυλοπαρκο του Χολαργου αν θελεις..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Που είναι το σκυλόπαρκο Χολαργού; Είναι εκεί που είναι η Καφετέρια verde ή εκεί είναι το άλσος Παπάγου;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Που είναι το σκυλόπαρκο Χολαργού; Είναι εκεί που είναι η Καφετέρια verde ή εκεί είναι το άλσος Παπάγου;
Εκει ειναι Παπαγου... το σκυλοπαρκο Χολαργου ειναι στην Περικλεους ανεβαινοντας απεναντι απο την πανω μερια του Δημαρχειου.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Ευχαριστώ πολύ... θα ήθελα να έρθω στο σκυλοπάρκο του Χολαργού. Μένει η κολλητή μου εκεί με το Yorkie της και θα μπρούσαμε να κανονίσουμε μία σκυλοσυνάντηση!!!