Σεξουαλική κακοποίηση σκύλου

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
Που κανονικά ούτε αυτό δεν έπρεπε να γράφει. Αν ήταν δλδ υπάλληλος σουπερμαρκετ η κοπέλα θα το έγραφε;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Ήθελα πολύ να το γράψω αυτό αλλα ως αμπλαούμπλας που είμαι δεν ήξερα πώς!!! Και δεν είναι οτι χρειάζονται δόλωμα για να μαζεψουν κλικαρίσματα με την συγκεκριμένη είδηση!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
αντί να γράψει (το άρθρο) ιερόδουλη (στον τίτλο) έγραψε...
no comments (n)
Άν και το θέμα είναι η σεξουαλική κακοποίηση σκύλου και κανονικά δεν έπρεπε να γράφει την επαγγελματική ιδιότητα της μάρτυρος, ποια η διαφορά ανάμεσα στην ιερόδουλη και την πόρνη;

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Άν και το θέμα είναι η σεξουαλική κακοποίηση σκύλου και κανονικά δεν έπρεπε να γράφει την επαγγελματική ιδιότητα της μάρτυρος, ποια η διαφορά ανάμεσα στην ιερόδουλη και την πόρνη;
υπήρχε περίπτωση να το διαβάσεις χόορ έκανε το τάδε σε τίτλο, και από κάτω δε πρόστιτουτ στα αμερικάνικα ? δημοσιογράφος γυναίκα το έγραψε το άρθρο.. υπάρχουν λέξεις που είναι ''κάπως'' και δεν μπαίνουν κατά την γνώμη μου σε άρθρα, και έχει αντίστοιχες πιο κομψες/πολίτικαλ κορέκτ κτλ.. σαν να μου λες να γράψω σε επιστημονικό άρθρο '' το πήξιμο του αίματος'' σαν τίτλος, και από κάτω η πήξη του αίματος.. δεν θα είναι κάπως ? μπορεί να είναι αρχαία ελληνική λέξη αλλά έχει και σημασία προσβλητική και πολλά άλλα.. ελευθερία λόγου και έκφρασης υπάρχει και ο καθένας γράφει οτι και όπως θέλει (και καλά κάνει).. εμένα δεν μου άρεσε καθόλου, σε άλλους άρεσε.. αυτό και τίποτα άλλο :love:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.399
10.580
Athens
Οφ τόπικ κι εγώ:
Yπάρχουν πολλές λέξεις για το επάγγελμα αυτό. Και πιο βαριές από το πόρνη. Το ότι οι δημοσιογράφοι/αρθρογράφοι είναι γνωστά κοράκια (δεν φταίνε οι ίδιοι - οι εκδότες φταίνε) είναι γνωστό. Αν έλειπε η λέξη "πόρνη" από τον τίτλο το άρθρο θα είχει λιγότερα κλικς.
Το συγκεκριμένο σάιτ αν δεν κάνω λάθος υποτίθεται ότι ασχολείται με φιλοζωικά και άρα θέλει να σέβεται τα δικαιώματα των ζώων. Μήπως θα έπρεπε πρώτα να σέβεται κάτι άλλο ...στοιχειώδες?

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Γενικώς το θέμα τίτλος, λεζάντα, ατάκα, κείμενο, πληροφορία έχει ξεφύγει προ πολλού στο νετ...τώρα αν μέσα σε όλα αυτά τα ψέματα τις βλακείες και τα άκυρα που γράφονται εστιάσουμε στο ''πόρνη'' που γράφτηκε για να περιγράψει την ιερόδουλη κλπ, θα έχουμε να λέμε...:)

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Ο δημοσιογράφος έγραψε ιερόδουλη αλλα στην λογοκρισία το
έκοψε ο Κοντομηνάς και το εκανε πορνη.

• Like
Reactions: ntoulis