Σεμινάριο ''ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ'' Dogtalk!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Το Σαββατο 18 Φεβρουαριου και 10.30 το πρωι θα παω να παρακολουθησω το σεμιναριο του Dogtalk με θεμα ''Πρωτες Βοηθειες''.

Θα ηθελα πολυ αν παρευρεθουν καποιοι απο εδω να γνωριστουμε και απο κοντα... Τι λετε?:)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Εγω πήγα ΜΑΝΟΥ στο προηγούμενο που έγινε , είναι πολύ ενδιαφέρον πάρε σημειωματάριο για πολλές σημειώσεις!

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
44
Αθήνα - Μαρούσι
Κι εμείς λέμε να το παρακολουθήσουμε αυτό γιατί είναι πολύ πολύ χρήσιμο αλλά λόγω του ότι δεν μπορούμε αυτό το Σάββατο θα πάμε κάποια άλλη φορά.
Λέμε όμως να πάμε την Κυριακή που έχει για την επικοινωνία ανθρώπου - σκύλου.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Σε περίπτωση που δεν παρακολουθείτε το "επίσημο" θέμα του dogtalk, να πω κι εδώ, ότι καλό είναι, να φροντίζετε να κάνετε έγκαιρη κράτηση θέσεων.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.363
10.510
Athens
Γμτ τώρα το είδα... :( και δεν παίζει να έρθω αύριο ακόμη κι αν υπήρχαν θέσεις.
Θα το ξανακάνουν το ίδιο θέμα - ξέρει κανείς?

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
38
συγγνωμη αλλα μπορουνε καποιοι που θα το παρακολουθησουν
να δωσουν τα φωτα τους μετεπειτα
σε ενα νεο θεμα
για εμας που δεν εχουμε την δυνατοτητα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Να σου απαντήσω εγώ οου το έχω παρακολουθήσει. Δεν θεωρώ ότι με ένα σεμινάριο που παρακολούθησα εμπέδωσα τόσο βαθιά τις οδηγιές για ανάνηψη ή τεχνητή αναπνοή όπως επίσης και τα αντίδοτα των διαφόρων δηλητήριων για να τα μεταφέρω υπεύθυνα στον κόσμο. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να αναλάβω την ευθύνη αυτή.

dimitra1971!

Banned
Banned
29 Σεπτεμβρίου 2011
171
2
Λοιπόν επειδή φεύγουμε για Πάσχα μολις μίλησα με την κτηνίατρο μου και μου έδωσε τις πρωτες βοήθειες πριν τον κτηνίατρο γιατι οπως και να έχει εκει θα πρέπει να πάει το σκυλι γρηγορα και άμεσα.

1η συμβουλή.Πριν φύγουμε έχουμε το κινητο του κοντινότερου κτηνιάτρου.Σοσ ειναι σημαντικο το κινητο γιατι ειναι γιορτινές μέρες δεν θα ειναι στο γραφειο του.
Στη φολα ειναι σημαντικο να δώσουμε το εμετικο χάπι ΥΠΕΚΑΒΟΜ, οσο ειναι ορθιο και έχει τις αισθησεις του.Οχι ξαπλωμένο.Αν ειναι ξαπλωμένο ή αναισθητο περνάμε κατευθειαν στην ατροπινη. Στα 2-3 λεπτά κάνει εμετό και μετά του χτυπάμε ένεση ατροπινης .Σηκώνουμε το δέρμα στη ράχη και βάζουμε τη βελονα ένα τσακ. Οπως του κάνει τα εμβόλια.
Για τσιμπημα μέλισσας ή σφιγγας βάζουμε πάγο στο τσίμπημα ή ένα παγωμένο κουτι κοκα κολας ή οτι έχουμε και συγχρόνως και γρήγορα πριν πρηστει η γλώσσα το χάπι ΜΕDROL.

ΣΟΣ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΣΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑς ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ.

Last edited:

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
38
Λοιπόν επειδή φεύγουμε για Πάσχα μολις μίλησα με την κτηνίατρο μου και μου έδωσε τις πρωτες βοήθειες πριν τον κτηνίατρο γιατι οπως και να έχει εκει θα πρέπει να πάει το σκυλι γρηγορα και άμεσα.

1η συμβουλή.Πριν φύγουμε έχουμε το κινητο του κοντινότερου κτηνιάτρου.Σοσ ειναι σημαντικο το κινητο γιατι ειναι γιορτινές μέρες δεν θα ειναι στο γραφειο του.
Στη φολα ειναι σημαντικο να δώσουμε το εμετικο χάπι ΥΠΕΚΑΒΟΜ, οσο ειναι ορθιο και έχει τις αισθησεις του.Οχι ξαπλωμένο.Αν ειναι ξαπλωμένο ή αναισθητο περνάμε κατευθειαν στην ατροπινη. Στα 2-3 λεπτά κάνει εμετό και μετά του χτυπάμε ένεση ατροπινης .Σηκώνουμε το δέρμα στη ράχη και βάζουμε τη βελονα ένα τσακ. Οπως του κάνει τα εμβόλια.
Για τσιμπημα μέλισσας ή σφιγγας βάζουμε πάγο στο τσίμπημα ή ένα παγωμένο κουτι κοκα κολας ή οτι έχουμε και συγχρόνως και γρήγορα πριν πρηστει η γλώσσα το χάπι ΜΕDROL.

ΣΟΣ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΣΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑς ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ.
thanks