Σεμινάριο Δυσπλασίας Αγκώνων/Ισχύων, 12 Απριλίου 2010 - ΟΚΥΘΕ


GAIA LYKAIA

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2007
614
16
56
Θεσσαλονίκη
gaialykaia.com


Στα πλαίσια των παράλληλων δράσεων με την Διπλή Έκθεση Μορφολογίας που διοργανώνει στις 10 & 11 Απριλίου 2010 ο ΟΚυΘε (Όμιλος Κυνοφίλων Θεσσαλονίκης), διοργανώνεται την Δευτέρα 12 Απριλίου στις 7 το απόγευμα, στο ισόγειο του κτηρίου της Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Σεμινάριο για την Δυσπλασία Αγκώνων & Ισχύων στον σκύλο.

Κύριος Ομιλητής θα είναι ο κτηνίατρος Denis Novak (DVM BVSc MRCVS, HD ED specialist), μετεκπαιδευθείς στην Μεγάλη Βρετανία (στο Βασιλικό Κολλέγιο Κτηνιατρικών Χειρούργων MRCVS) και στη συνέχεια στη Γερμανία, ειδικευμένος & πιστοποιημένος ακτινολόγος/ραδιολόγος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ραδιοδιαγνωστών (Ακτινοδιαγνωστών) Γενετικά Επηρεαζόμενων Σκελετικών Ασθενειών Μικρών Ζώων (Gesellschaft fur Rontgendiagnostik genetisch beeinfluster Skeletterkrankungen bei Kleintieren e.V.,Bochum), αναγνωρισμένης Αρχής από την FCI και την IEWG (International Elbow Working Group), καθώς και Πρόεδρος της Ένωσης Κτηνιάτρων Μικρών Ζώων της Σερβίας.

Το σεμινάριο στοχεύει να στο να εξηγήσει διάφορες παραμέτρους, τόσο της ίδιας της Δυσπλασίας, όσο και των εξετάσεων που την αποκαλύπτουν και να επιχειρήσει να ξεκαθαρίσει το τοπίο τόσο στην αξιολόγηση των αποτελεσμάτων, όσο και στη βαρύτητά τους.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική, με μετάφραση όπου κριθεί αναγκαίο από τον κ.Κυριάκο Αγαθαγγελίδη (Κτηνίατρο ΑΠΘ) και από τον κ.Ιωάννη Χριστίδη (Βιολόγο Portsmouth University UK) και αποτελεί μια προσπάθεια του ΟΚυΘε που αποσκοπεί στη διαφώτιση του κυνοφιλικού/κυνολογικού κοινού σχετικά με την σημαντικότητα της πρόωρης και υπεύθυνης διάγνωσης της δυσπλασίας και της αντιμετώπισής της, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε εκτροφικό επίπεδο.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο, παρακαλούνται να ενημερώσουν τον ΟΚυΘε, μέσω των γνωστών οδών (pm, email, mob, κλπ)

ΥΓ. Για το χρονικό διάστημα από τις 12 έως και το πρωί της 13ης Απριλίου, ο κος. Denis Novak θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως διαπιστευμένος αξιολογητής δυσπλασίας ισχύων & αγκώνων της FCI, σε όσους ιδιοκτήτες επιθυμούν να εξετάσουν τα σκυλιά τους μετά από τις εκθέσεις του ΟΚυΘε.
 




foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
Όντως, πολύ ενδιαφέρον, αλλά, δυστυχώς πολύ μακρυά για εμάς...
Ελπίζω να έχει την απαραίτητη συμμετοχή!
 






kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
πολλες φορες εχουμε υπαρξει καυστικοι με μελη που ψαχνουν να αποκτησουν ή να δωσουν ενα σκυλι και δεν μπαινουν στον κοπο να ασχοληθουν και εξω απο την αθηνα ή την εκαστοτε περιοχη. Πολλες φορες μιλαμε για κυνοφιλια λεγοντας διαφορες φανφαρες.Ακομα περισσοτερες εχουμε γκρινιαξει για τις λιγοστες εκθεσεις που γινονται στην ελλαδα. Ειμαι πολυ περιεργος να δω τον αριθμο των συμμετοχων στις διπλες εκθεσεις της θεσ/νικης και ακομα πιο περιεργος να δω τον αριθμο των συμμετοχων στα διαφορα σεμιναρια τα οποια αγαπητοι φιλοι μου ειναι συνυφασμενα με την κυνοφιλια. Σιγουρα δεν μπορουν να ερθουν ολοι, δουλειες και πολλα αλλα αλλα οι περισσοτεροι θα προφασιστουν διαφορα. Για να βελτιωθει η κυνοφιλια χρειαζεται προσπαθεια και θυσιες απο ολους μας και οχι μονο συμβουλες μεσα απο ενα φορουμ οποιοδηποτε και να ειναι αυτο. Σε ολα τα παραπανω συμπεριλαμβανω πρωτα απο ολα τον εαυτο μου. Για οσους βιαστουν και σκεφτουν καποια προσωπικη σχεση με τον κ.Χρηστιδη ή τον ΟΚΥΘΕ, σας διαβεβαιω οτι μονο εξ οψεως τον γνωριζω αλλα εχω μαθει να στηριζω και να ενισχυω σοβαρες προσπαθεις.
 










GAIA LYKAIA

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2007
614
16
56
Θεσσαλονίκη
gaialykaia.com
Μετά την αποδοχή της πρότασης του ΟΚυΘΕ προς το Τμήμα Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Σεμινάριο θα διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας 12 Απριλίου, στις 7, στο ισόγειο του κτηρίου της Βιολογίας, στη διδακτική αίθουσα Ι-2.

Όσοι ενδιαφέρονται για να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο και δεν έχουν ήδη επικοινωνήσει μαζί μου, παρακαλούνται όπως το κάνουν ώστε να μπορέσει ο ΟΚυΘε να προβεί στην έγκαιρη έκδοση ονομαστικών πιστοποιητικών παρακολούθησης του Σεμιναρίου.
 


st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Θα παρακολουθησω και εγω το σεμιναριο μαζι με τον εκτροφεα μου!

Η εισοδος ειναι ελευθερη η εχει και εισητηριο?Λογαριασμο τραπεζης να καταθεσουμε κτλ?
Λεω βρε παιδια μην βαρατε...!!!:p:D

GAIA LYKAIA μπορουμε να σου στειλουμε τα στοιχεια μας με προσωπικο μηνυμα?
 








Στατιστικά Forum

Θέματα
33.191
Μηνύματα
896.913
Μέλη
19.976
Νεότερο μέλος
Μαρία8