Σελίδα και σκυλοσυναντήσεις στην Λάρισα

queenitsa

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
75
29
Λάρισα
Γεια σας φίλοι από Λάρισα!

Με τον άντρα μου δημιουργήσαμε μια σελίδα στο facebook για λάτρεις των γαλλικών μπουλντόγκ, αλλά και γενικά των τετράποδων φίλων μας!

Θα χαρούμε πολύ αν γινόσασταν μέλη και τα λέμε από κοντά!

Υ.Γ. Πηγαίνουμε την βόλτα μας στο πάρκο του Αλκαζάρ :)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Ελπίζω η σελίδα να μην καταλήξει γραφείο συνοικεσίων για τα αγαπημένα γαλλικά..

Με λύπη επιβεβαιώνω όλο και περισσότερο πως οι σελίδες τέτοιου τύπου στο fb καταλήγουν σκυλοπάζαρα..

queenitsa

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
75
29
Λάρισα
Ελπίζω η σελίδα να μην καταλήξει γραφείο συνοικεσίων για τα αγαπημένα γαλλικά..

Με λύπη επιβεβαιώνω όλο και περισσότερο πως οι σελίδες τέτοιου τύπου στο fb καταλήγουν σκυλοπάζαρα..
Δυστυχώς έτσι έχει η κατάσταση... Κι αυτός ήταν ένας λόγος που δημιουργήσαμε αυτή τη σελίδα. Ήμουν μέλος μιας αντίστοιχης σελίδας της πόλης μου, ο ιδιοκτήτης ζευγάρωσε τον αρσενικό γαλλάκο του και, surprise, surprise, τώρα δίνει τα κουτάβια για πούλημα. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να δημιουργήσω τη δική μου σελίδα με μόνο σκοπό την γνωριμία και την κοινωνικοποίηση ιδιοκτητών & σκύλων. Το βάλαμε και σαν κανόνα στην σελίδα, όποιος μπει μπορεί να το διαβάσει. :)

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Οι περισσοτερες σελιδες γαλλικων εχου καταντησει παντελος αιδια.
Εχω διαγραφτει απο της περισσοτερες. Βαρεθηκα ολους αυτους τους καφρους που δεν ειχαν τιποτα αλλο στο μυαλο απο το να αναπαραγουν τα σκυλια τους!

Εγω ειμαι πολυ συχνα στο βολο ( δουλευει ο αντρας μου εκει)- αμα ειναι να βρεθουμε καπου στη μεση καμια φορα!

queenitsa

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
75
29
Λάρισα
Οι περισσοτερες σελιδες γαλλικων εχου καταντησει παντελος αιδια.
Εχω διαγραφτει απο της περισσοτερες. Βαρεθηκα ολους αυτους τους καφρους που δεν ειχαν τιποτα αλλο στο μυαλο απο το να αναπαραγουν τα σκυλια τους!

Εγω ειμαι πολυ συχνα στο βολο ( δουλευει ο αντρας μου εκει)- αμα ειναι να βρεθουμε καπου στη μεση καμια φορα!
Ναιιιι, τέλεια! Να γνωριστούν και τα μικρά μας!