Σας χαιρετάει η όμορφη λαμπραντορίνα μας!!

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
επισκέφτομαι το forum εδώ και μήνες αλλά δεν σας είχα δείξει το σκυλάκι μας όλο αυτόν τον καιρό,το όνομα της είναι μπέλα.

133.jpg098.jpg139.jpg

τώρα έχει φτάσει 6 μηνών κ κάποια στιγμή θα ανεβασω κ άλλες αν θέλετε.οι παραπάνω όπως καταλαβαίνετε είναι παλιότερες.

(τι είναι οι συνημμένες εικόνες,πώς διορθώνεται?):p

Attachments

Last edited:

Stratos_Lily

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2012
59
0
κούκλα!να σας ζήσει!!!!αν επιτρέπεται θα μπορούσες να μου πεις από πού την πήρες;αν δε μπορείς δημόσια για λόγους διαφήμισης ή οτιδήποτε μπορείς να μου στείλεις πμ!και πάλι να σας ζήσει!!!

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Να σου ζήσει η κούκλα! Πες μας κι άλλα πράγματα γι αυτή (όπως από πού τη πήρες, πώς είναι ως χαρακτήρας κλπ).

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Κούκλα είναι αλλά στις φωτό δεν πρέπει να είναι έξι μηνών ή κάνω λάθος;
Ελπίζω να μην δούμε σε έξι μήνες τώρα τις φωτό των έξι μηνών!:)

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
σίγουρα δεν είναι 6 μηνών στις φώτο,κάπου στα 3 πρέπει να την έχω βγάλει εκεί.την έχω απο 2,5 μηνών κ τήν έχω πάρει απο ιδιώτη..ξέρω το λάθος κ δεν θα το ξανά κάνω αλλά η ιστορία έχει κάπως έτσι,τα πράγματα εκείνον τον καιρό έγιναν κάπως περίεργα κ μπλέχτηκαν γνωστοί μ κ ρώτησαν σε κτηνίατρο που είχαν μία αγγελία για σκύλο κ μ βρήκανε την κοπελιά εδώ,για περιέργεια κ αφού μ κανονίσαν ολόκληρο ραντεβού συναντήθηκα με τον κύριο που ευτυχώς ήταν καλός άνθρωπος κ μ την έδωσαν δωρεάν αφού μ είπαν χίλιες φορές αν είμαι σίγουρος κ αν το μετανιώσω να τους την δώσω πίσω(αυτό έλειπε να την έδινα πάλι).δυστηχώς δεν ξέρω τους γονείς της παρά μόνο ότι ο πατέρας ήταν μαύρος κ η μητέρα μπέζ.θα βάλω κ νέες φωτογραφίες να την δείτε λίγο μεγάλη κ φυσικά να συναντηθούμε σε κάποιο πάρκο παιδιά όταν κανονίσετε κ μπορούμε.:D

Last edited:

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Πραγματικα ειναι σαν λουτρινο. Χαρηκα που βρηκα το θεμα της γιατι την εβλεπα στο αβαταρ σου και ελεγα τι μπεμπε ειναι αυτο. Αντε το κοινο θελει φωτογραφιεεεεεεεεεεεεεες :D

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Πανέμορφη κουταβίνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και της πάει και τέλεια το κόκκινο!!!!!:cool:
Βάλε μας και καμμιά πιο πρόσφατη να την δούμε

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
σήμερα έχουμε γενέθλια!!!βασικά το βιβλιάριο της γράφει(29 φεβρουαρίου) ,αν και φέτος δεν πέφτει η ημερομηνία δηλαδή σήμερα αν και δεν είμαι σίγουρος όταν την πρωτοπήρα για το πόσο μέσα πέφτουμε αφού μας είχε πεί αυτός που μας την έδωσε πώς είναι 2,5 μηνών και έτσι την επόμενη μέρα την έγραψα για 2 μήνες και 16 μέρες.:p

όπως και να έχει θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες αύριο και σκέφτομαι να της φτιάξω μία τούρτα αλλά θέλω βοήθεια για το πώς? τέλος που βρίσκουμε τα καπελάκια γενεθλίων για να το κάνω πιό ατμοσφαιρικό?

Last edited:

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Να την χαίρεσαι την μικρή σου...κοίτα εγώ πήρα μία κονσέβρα και έκανα την βάση από πάνω έβαλα γιαούρτι άλλη στρώση και με λουκανικάκι έγραψα την ηλικία της ούτε 10 λεπτά δε έκανα!!
Βάλε λίγο φαντασία παρε ότι της αρέσει πιο πολύ(φαντάζομαι τα πάντα)και ξεκίνα!!
Χρονια της πολλά:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97