Σαπωνοποίηση του χαμένου σας κατοικιδίου....

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Σοβαρολογεί?! Είναι δηλαδή σαν τους Γερμανούς με τους Εβραίους. Ο μόνος λόγος που δε σαπωνοποιήθηκαν περισσότεροι Εβραίοι ήταν επειδή ο Γκέρινγκ δήλωσε ότι σιχαινότανε να πλυθεί με τέτοιο σαπούνι αφού επαναστατούσε μέσα του ο εσωτερικός του ρατσιστής.

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
ασε και το τηλ του!!!!
πλακα πρεπει να ειναι
πες μας και που το βρηκες

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αχαχαχαχα!!! Άκου «Το πολυδιάστατο και παιχνιδιάρικο αίσθημα της φυσικής επαφής με τον συγχωρεμένο»!
Αχαχαχαχα!!! Έλιωσα μεσημεριάτικα! :paja1::paja1::paja1:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αυτό το "παιχνίδιάρικο" σε συνδιασμό με σαπούνια και τέτοια εμένα άλλα, μάλλον λίγο περιέργα πράγματα μου θυμίζει....

Αυτό όμως είναι διαχέιρηση των πόρων και των προιόντων...τόποτα δεν πάει χαμένο!!!!:maria::maria::maria:

Δεν παίζει πάντως, ή κάποιος κάνει πλάκα με αυτή τη δημοσίευση από την αρχή της, ή άλλαξαν το κείμενο για τον ίδιο λόγο πάλι, από ένα σημείο και μετά, γιατί η σαπωνοποίηση είναι ας πούμε κάτι σαν ταρίχευση, όπως και η μουμιοποίηση...:rolleyes:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ακριβως. ;):)
Μ’ αυτά και μ’ αυτά θυμήθηκα το σαπωνοποιημένο κουφάρι του Βησσαρίωνα που παραχώθηκε πάλι με συνοπτικές διαδικασίες, διότι άρχιζε να «αρπάζει». Τα σκουλήκια βλέπετε έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τον Γιαμαρελο, τα «θαύματα» και την κονόμα του μοναστηριού. :rolleyes:

(άσχετο με τους σκύλους, σχετικό με τη σαπωνοποίηση) :D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αυτό το "παιχνίδιάρικο" σε συνδιασμό με σαπούνια και τέτοια εμένα άλλα, μάλλον λίγο περιέργα πράγματα μου θυμίζει..
.

Τον άλλον συγχωρεμένο προφανώς θα εννοείς ε?αυτόν που ήθελε λίγο ξύρισμα?:D:maria::maria:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog