Σαν τον σκύλο με την γάτα!!!

ShinigamiEye

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2012
137
55
Θεσσαλονικη
γεια σας και παλι παιδια, οπως ξερεται δεν θα αργησει να ερθει η μερα που θα αποκτησω και εγω ενα σκυλακι... το θεμα ειναι τι να κανω με την γατα μου... μηπως του ορμισει??? υπαρχει καποις τροπος να τους κανω να συμπαθηθουν??? ας πουμε να εχω το σκυλακι στο κλουβι για λιγο μεχρι να δω οτι ολα πανε μια χαρα κλπ... και μετα πως κανω την γατα να μην θελει να βγαλει τα ματια του κουταβιου απο ζηλια???

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Για όλα αυτά, θα σε καθοδηγήσει με χαρά, ο εκτροφέας σου.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Θα σου έλεγα μάλιστα, να τον ενημερώσει εγκαίρως, για να σε προετοιμάσει για ότι χρειαστεί, πριν φυσικά έρθει το κουτάβι στο σπίτι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Οχι εντάξει.
Υπάρχει εκτροφέας, τον οποίο μάλιστα θα χρυσοπληρώσει.
Οπότε, είναι "υποχρεωμένος" να βοηθήσει με τέτοια θέματα, που δεν είναι καθόλου αστεία, εφόσον αφορούν την σωματική ακεραιότητα του κουταβιού.

ShinigamiEye

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2012
137
55
Θεσσαλονικη
μου εχει πει καμοια πραγματα απλως θα ηθελα την συμβουλη καποιου που να εχει και σκυλο και γατα και κατα προτιμησει να εχει παρει το κουταβι μετα την γατα

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Η γάτα σου έχει έρθει σε επαφή με άλλα σκυλιά; Κι αν ναι ποια ήταν η αντίδρασή της;

ChazyChaz

Banned
Banned
15 Αυγούστου 2012
90
1
Θεσσαλονικη
Η γάτα σου έχει έρθει σε επαφή με άλλα σκυλιά; Κι αν ναι ποια ήταν η αντίδρασή της;
παιδια και εγω εχω γατα... η δικια μου μονο μια φορα και αυτο οταν ηταν αυτη εξω στο μπακλονι και το σκυλι απο μεσα και το σκυλι την γαυγισε και αυτη φουσκωσε και αρχισε να κανει χχχχχσσσσσσ

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Δύσκολα τα πράγματα!
Η Λίζα είναι σχεδόν 16 χρόνων και η Δάφνη 5 μηνών.
Η Λίζα στρεσαρίστηκε πολύ μόλις ήρθε η Δάφνη στο σπίτι.
Λοιπόν α) Κόψιμο νυχιών οπωσδήποτε, β) Ποτέ το σκυλάκι χωρίς οδηγό κοντά στη γάτα.
Εγώ είχα και έχω χωρίσει το σπίτι στη μέση! Σαν το "Κωνσταντίνου και Ελένης" ένα πράγμα.
Τώρα τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα μιας και περνάμε μπροστά από την Λίζα για να βγούμε βόλτα και τα "χχχχχσσσσ" τα έχει κόψει λίγο, κάνει πως δεν την νοιάζει αλλά μόνες τους δεν τις αφήνω ρούπι!:)

ChazyChaz

Banned
Banned
15 Αυγούστου 2012
90
1
Θεσσαλονικη
Δύσκολα τα πράγματα!
Η Λίζα είναι σχεδόν 16 χρόνων και η Δάφνη 5 μηνών.
Η Λίζα στρεσαρίστηκε πολύ μόλις ήρθε η Δάφνη στο σπίτι.
Λοιπόν α) Κόψιμο νυχιών οπωσδήποτε, β) Ποτέ το σκυλάκι χωρίς οδηγό κοντά στη γάτα.
Εγώ είχα και έχω χωρίσει το σπίτι στη μέση! Σαν το "Κωνσταντίνου και Ελένης" ένα πράγμα.
Τώρα τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα μιας και περνάμε μπροστά από την Λίζα για να βγούμε βόλτα και τα "χχχχχσσσσ" τα έχει κόψει λίγο, κάνει πως δεν την νοιάζει αλλά μόνες τους δεν τις αφήνω ρούπι!:)

νομιζω πως το γατι μου δεν θα εχει προβλημα με το σκυλι, να φανταστεις ειχα ενιδρειο και ενω οι παλιες μου οι γατες βαζαν ποδια μεσα για να τα πιασουν, πεφταν μεσα κλπ, αυτη ξαπλωνε διπλα στα ψαρακια και τα κοιτουσε πως κολυμπουσαν, ποτε δεν απλωσε το ποδι της για να τα πιασει, νομιζω οτι δεν θα εχω καποιο προβλημα εκτος της ζηλιας, γιατι η αλιθεια ειναι πως η γατα μου με υπεραγαπαει, τρεχει συνεχεια απο πισω μου ακομα και στην τουαλετα να παω και νοιαουριζει οταν καταλαβαινει πως θα φυγω και καθεται μπροστα απο την πορτα.