Σαν σήμερα...

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Σαν σήμερα συμπληρώθηκαν δυο χρόνια απο τότε που φέραμε το Ρόκυ στο σπίτι μας!
Ούτε κατάλαβα πότε πέρασαν τόσο γρήγορα!
Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια έμαθα πολλά,έκανα βέβαια και τα λάθη μου αλλά το κυριότερο εισέπραξα απέραντη αγάπη απο το πιο πιστό μου φίλο!
Υπήρξαν πολλά προβλήματα στην αρχή μέχρι να προσαρμοστούμε όλοι στη νέα μας ζωή,αλλά δεν το βάλαμε κάτω.
Με τη κατάλληλη εκπαίδευση και του ρόκυ αλλά και τη δική μας καταφέραμε να συμβιώσουμε αρμονικά και ευτυχισμένα!
Το μόνο που δεν έχει βελτιώσει έιναι,όπως το έχω ξαναπεί,να μην κάνει σα τρελλός όταν βλέπει γάτες και κάποια αρσενικά σκυλιά!
Εχουμε τη κυριαρχία στο αίμα μας,βλέπετε!:rolleyes:
Πέρα απο αυτά όμως τον λατρεύουμε και μας λατρεύει και πραγματικά δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν!
Οταν με νιώθει στενοχωρημένη,ερχεται και κουλουριάζεται στα πόδια μου η κάνει τα παιχνίδια του,με αποτέλεσμα να γελάω και να τα ξεχνάω όλα! Μια αγκαλιά αν του κάνω τα ξεχνάω όλα κι όταν αυτός αρχίζει τα γλυψίματα σα να καταλαβαίνει ότι το έχω ανάγκη νιώθω ότι δεν θέλω τίποτα άλλο για να είμαι καλά!
Είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις τόσο πολύ αγάπη και αφοσίωση χωρίς ανταλλάγματα,χωρίς όρους,έτσι απλά,μοναδικά,όπως μόνο ο σκύλος μας ξέρει να δίνει!!!
Σαγαπάω πολύ Ροκάκο μου!!!

Ακριβώς δεν ξέρω πότε έχει γενέθλια γιατί τον πήραμε απο φιλοζωική και ήταν τότε περίπου δύο χρονών!
Απλά συγκράτησα την ημερομηνία που ήρθε στο σπίτι μας!

Last edited:

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Να σας ζήσει, να τον χαίρεστε και να τον έχετε για πολλά πολλά ακόμα χρόνια! Κι εγώ επειδή δεν ξέρω ακριβώς πότε έχει γεννηθεί το κοριτσάκι μου (ξέρω τον μήνα, αλλά όχι την ακριβώ ημέρα) της γιορτάζω τα γενέθλια απ' την ημέρα που την πήραμε στο σπίτι μας! :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Να σου ζήσει βιβή ο ροκάκος και να είναι πάντα γερός και να σας φέρνει χαρά!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Να σας ζήσει ο Ρόκυ,να ναι πάντα γερός και να μοιράζεστε όμορφες στιγμές!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Πολλές όμορφες στιγμές να έχετε και στα επόμενα πολλά χρόνια!!!!!!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Ευχομαι πολλα και ομορφα χρονια να περασετε μαζι!!! Να ειναι παντα γερος και να σας γεμιζει παντα με χαρες οπως και τωρα!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
100_0119..jpgΑγναντεύοντας τη θάλασσα το καλοκαίρι! Τον είχα δεμένο γιατί είχε κάποιο κόσμο η παραλία!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
100_0124..jpgΑυτό είναι το κλουβί που του φτιάξαμε στο εξοχικό γιατί όλη την ώρα το έσκαγε και δεν μπορούσαμε να πάμε πουθενά!
Μόνο για τις ώρες που πάμε καμμιά βόλτα φυσικά! Οταν γυρίζουμε είναι πάντα μαζί μας,εντός και εκτός σπιτιού!;)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Βιβή πολλές όμορφες στιγμές κι ακόμη περισσότερο δέσιμο μεταξύ σας κι ελπίζω οι νοσοκομειακές σκοτούρες να τελείωσαν :)