Σαμποτάζ εκ των έσω

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Τις τελευταιες μερες παρατηρησα ότι η Ηρα ξεκινησε πάλι παλιες κακες συνηθειες.
Τις εξης δύο:
Ζητιανευει
Πηδαει.

Μετα από συντομη ανακριση σε γυναικα και κορη αποκαλυφθηκε ότι της εδιναν κερασματα την ωρα του φαγητου σε καποια φαση που ελειπα και την αφηναν να πηδαει επειδη εδειχνε ενθουσιασμο και χαιροταν.

Καναμε μια συζητηση και νομιζω ότι καταλαβαν.
Έχετε κι εσεις παρομοιες περιπτωσεις σαμποτάζ?

Αρης

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ουουουου!Τι νόμιζες ότι ήσουν μόνος;Εμένα αυτα εκανε ο άντρας μου.Εκεί που τον έστρωνα το σκυλο ξαφνικα μου τα ξαναεκανε.Επειδη την καταλαβα τη δουλεια και ειδα οτι ο αντρας μου κρατιεται για λιγο καιρο μετα απο συζητηση,αλλα μετα ξανα τα ιδια,απλα κρατησα εγω σταθερη σταση στο σκυλο και τουλαχιστον σε εμενα δεν τα εκανε.Μετα απο καιρο ο σκυλος ομως του αλλαξε τα φωτα.Οποτε τον εβλεπε,πάνω του,οπου πήγαινε τον ακολουθουσε και μολις καθοταν, πάλι πάνω του ,όταν ετρωγε εβαζε τη μουσουδα του στο πιατο του,μεχρι που εφτασε στο σημειο ο άντρας μου να τρωει ορθιος και να μου φωναζει να τον μαζεψω.Κι εγω:"Δεν πειραζει!Λουσου τα τωρα":D Ε,αυτό ήταν.Τα εκοψε κι αυτος κι εστρωσε κι ο σκυλος και ο ιδιος μπορει να καθεται και να τρωει χωρις ενα σκυλο πανω του.;)
Δεν σου λεω οτι ετσι λύνεται το θεμα,απλα σε εμενα επιασε...

gvaikousis

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2009
110
0
Athens
Όταν έφυγα για φαντάρος(πριν 12 χρόνια) τα σκυλιά μου (2 τον αριθμό) τα ανέλαβε η μαμά με την γιαγιά.
Τρία χρόνια εκπαίδευσης καταστράφηκε.
Μετά από 17 μήνες η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμος.

Άφησα σκυλιά που περπατούσαν άνετα χωρίς λουρί δίπλα μου.
Που εκτελούσαν άψογα τα πάντα. που μόνο με μια κίνηση καταλάβαιναν την εντολή.

Και βρήκα σκυλιά με κρεβατάκια και σεντονάκια και μαξιλαράκια ασορτί!
Βρήκα σκυλιά που έκαναν τον καναπέ φωλιά τους και δεν άφηναν κανέναν να ανέβει στο κρεβάτι της κρεβατοκάμαράς του.
Την ώρα του φαγητού έτρωγαν κανονικά απο το χέρι και κατάντησαν να αποκτήσουν και στρες αποχωρισμού.
Με λίγα λόγια δεν έμεναν μόνα τους ούτε δευτερόλεπτο.
Η μεγάλη πάχυνε πολύ και έμεινε παχιά.

Όπως είπα η κατάσταση έμεινε έτσι.Δεν διορθώθηκε ποτέ.

Και το καλύτερο; Η γιαγιά δεν δεχόταν να τα αποχωριστεί με τίποτα!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μπραβο ρε Λιζα, το ειχα ξεχασει αυτό το θεμα.

Ειχα μαθει τα σκυλια να ξαπλωνουν δίπλα μου την ωρα που ψηνω στο μπαρμπεκιου.
Όταν τελειωσουμε θα πάρουν στο τελος κερασμα και οι δυο.

Skylakos, ακριβως ετσι όπως τα λες, χθες που τρωγαμε εξω στο κτημα, δεν ενθουσιαστηκε καθολου η γυναικα μου όταν η Ηρα αρπαξε το χωριατικο λουκανικο στον αερα.
Στην κυριολεξια η Ηρα της πηρε την μπουκια από το στομα.

Και από την άλλη ειχε την πινσερινα μας να πηδαει και να ξυνεται πανω της για να φαει κι αυτή.

Με μια φωνη δικια μου συμμαζευτηκαν.
Άσε που δεν ταΐζω ποτέ τα σκυλια μαζι.

Gvaikousis, η ιστορια των σκυλιων σου είναι για γελια και για κλαματα φιλε.
Κριμα που στην ουσια καταστραφηκαν τοσο καλα σκυλια.
Ας μην ξεχναμε ομως οτι η καημενη η γυναικουλα τα αγαπησε και τα φροντισε.

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Aν έχουμε λεει??? Φυσικά και ναι!
Μόνο όποιος μένει μόνος του δεν έχει!
Γυρίζω στο σπίτι και βλέπω το σκύλο...να έχει "εκπαιδευτεί" να σαλτάρει στον καναπέ σαν κουνέλι (ο κίνδυνος είναι στο κατέβασμα, ένα τόσο μικρό σκυλάκι κινδυνεύει να χτυπήσει άσχημα κατεβαίνοντας)...να τρώω και να στρώνεται από κάτω "να μετράει τις μπουκιές μας"..(αν ζούσε η μαμά μου το εγκεφαλικό δεν θα το γλύτωνε!), να ανεβαίνει στο κρεβάτι (εκεί κινδυνεύει από εγκεφαλικό ο σύζυγος!)...μόνο στο θέμα της τουαλέτας έχουμε κοινή γραμμή και...δεν έχουμε πρόβλημα! Συν το ότι είναι μικρός και πολλά θέματα τα βλέπουμε -κακώς- ως χαριτωμενιές, το δάγκωμα ας πούμε ή το γαύγισμα. Δεν έχει φτάσει στο σημείο φυσικά να γίνει ενοχλητικός ή επικίνδυνος αλλά το 'σαμποτάζ εκ των έσω" καλά κρατεί!
Υπομονή και μπλα μπλα, αυτό μονάχα:)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Α καλα. Κατερίνα αν πουμε να μιλησουμε για τα μινι σκυλακια δεν θα σταματησουμε ποτέ.
Ουτε που ξερω ποσες φορες τη μερα φωναζω ότι το σκυλι ΔΕΝ είναι παιχνιδι.

antreas-lizaki=)

Active Member
24 Μαϊου 2009
40
0
Στο σκυλακι μας γινεται σαμποταζ απο ολους!!!!:D:D
Επειδη ειμαστε οικογενεια με 5 ατομα-οι γονεις μου,εγω,αδερφος και γιαγια-
ο καθενας της συμπεριφερεται αλλιως και το σκυλακι εχει μπερδευτει.Εγω επιμενω πχ πολυ στο δαγκωμα...ειναι βεβαια 2,5 μηνων μολις ,αλλα δαγκωνει συνεχεια και τα παντα.Αυτο που δεν θελω να δαγκωνει ειναι ποδια χερια και γενικα εμας.Της λεω παντα ΜΗ οταν το κανει η αδιαφορω και σταματαει.Το ιδιο και ο αδερφος μου.Οι γονεις μου ομως σαν χαζομπαμπας και χαζομαμα:D δεν της χαλανε ποτε χατηρι...
Την αφηνουν να τους δαγκωνει,και λενε δεν μπορουν να την μαλωσουν γιατι την λυπουνται και μου λενε δεν θελουν να την στεναχωρησουν...ε μα πως θα μαθει αλλιως ομως?δε γινεται να το καταλαβει μονη της...Καλα η γιαγια αφηστε!!
Αυτη κανει σαν υστερικη και τρεχει να κρυφτει!!!:D:D
Το θεμα ειναι πως εκπαιδευεις τους αλλους να μαθουν να συμπεριφερονται σωστα στο σκυλι...πρεπει να υπαρχει κοινη γραμμη απο ολους αλλιως....αστα βραστα...
Θα τους κανω ομως να διαβασουν ολα τα αρθρα στο φορουμ εδω...θελωντας και μη...

mariettou

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2009
314
1
Glasgow, UK
Καλα δεν το συζητω! Τι μιλαω, ξαναμιλαω, εξηγω...σημασια δεν μου δινουν! Εχω σταματησει και εγω λοιπον τωρα και οταν μου λενε "παρε τον σκυλο απο δω, μου δαγκωνει τα δαχτυλα" ή κατι παρομοιο απλως απανταω "εσυ φταις, τωρα βρες τη λυση μονος σου"! Ε μα δεν αντεχω πια, μου σπανε τα νευρα!:p Τωρα βεβαια ο σκυλος ακουει μονο εμενα αλλα τι να κανω;; Τουλαχιστον εχει μαθει οτι ο,τι νεες ελευθεριες εχει απο τους αλλους δεν μπορει να τις απαιτησει και απο μενα και οταν ειναι μαζι μου συμμορφωνεται:D

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Τώρα που θα μείνω μόνη μου -τα παιδιά φεύγουν για κατασκήνωση την Παρασκευη :)(), θα τον στρώσω τον νεαρό για τα καλά. Μετά βέβαια ακολουθούν οικογενειακές διακοπές. Μετά η δεύτερη κατασκήνωση της νεολαίας(1-23 Αυγούστου). Μετά ξανά οικογενειακές διακοπές. Μετά σχολείο, τέλος το καλοκαίρι μας.
Θα έχουμε και τα πρώτα του γενέθλια, Σεπτέμβρη χρονίζει:)
Μάλλον θα στρώσει...ελπίζω!!!!!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
antreas-lizaki=) καλα κανει η γιαγια σου,τη γιαγια ενός φίλου μου (βέβαια είναι αρκετά μεγαλη καπου στα 80)την ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ με το ποδι του ο σκυλος,ουτε καν να τη δαγκώσει,και επειδη είχε λίγο μεγάλα νύχια,ε και το δερμα της γιαγιας δεν ηταν οπως ενος 20χρονου που δε νιώθει τίποτα άνοιξε πληγη και έτρεχε αίμα.Εμένα η γιαγια μου θεωρει οτι τα ζωα ειναι για έξω οποτε όποτε τυχαινει τα βρίσκεται στο σπιτι τα σκυλια ξέρουν και δεν την πλησιαζουν οπως δε τα πλησιαζει κ αυτη και ειμαστε μια χαρα:D

antreas-lizaki=)

Active Member
24 Μαϊου 2009
40
0
Και εμενα μεγαλη ειναι η γιαγια μου (86)... και εχει τις ιδιες αποψεις με την δικια σου!!!:D
Βασικα ειναι οπως τα λες.Λιγο την ακουμπησε και την δικια μου στο ποδι και της τρεχανε αιματα.Ειναι πολυ ευαισθητο το δερμα στους ηλικιωμενους.Και τωρα την αποφευγει συνεχως γιατι φοβαται οπως και εμεις φοβομαστε μην της κοψει καμια αρτηρια και εχουμε και αλλα..

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
λολ
ο σκύλος τώρα είναι 3 ετών μπορώ να πω είναι περαν του ικανοποιητικού εκπαιδευμενος...
αν δεν υπηρχαν εσωτερικές παρεμβάσεις θα ήταν για επίδειξη....
το σκυλί στην βόλτα ήταν αδιάφορο με γατες... ακόμα και αν ήταν ελεύθερος....
ξαφνικά βλέπω να τις κυνηγάει.... προσέχω κι ευτυχώς είναι ελεγχόμενος.... αν όμως αργήσω να επσημάνω κι να δω απειλή.... ώστε να δοθεί ανάλογη εντολή... την έκανε...
θύτης.... ο πεθερός.... τον έπιασα επαυτοφώρω να επιβραβεύει και να ενθαρύνει να διώξει γάτα από το σπίτι...
σε βόλτα μαζί με τα δύο σκυλιά στο βουνό.. εγώ και εκείνος....
κάποια στιγμή τα φωνάζει και βλέπω ότι τα έσπρωχνε να κυνηγήσουν σκαντζόχοιρο... μάλιστα ήθελε να τα αφήσω να τον πιάσουν και να σκοτώσουμε τον σκαντζόχορο να τον φάνε....!!!!!
3ος παγκόσμιος πόλεμος....
απαγορεύτηκε να βγάλει τον μολοσσό ξανά βόλτα....
δυστυχώς ο λύκος ουσιαστικά είναι δικός του....
κρατούσα όσο ήταν κουτάβι τα προσχήματα ώστε μελλοντικά να τον εκπαιδεύσω για φόλλα.....
σταμάτησα την προσπάθεια όταν διαπίστωσα ότι όποτε έψηνε τους μοίραζε μεζεδάκια....
επίσης όταν τα τάιζε τα παρότρυνε να τρώνε από κάτω....
απαγορεύτηκε και να τα ταίζει......
δυστυχώς λείπω για την δουλιά 9 περίπου ώρες ημερησίως...
τα μυαλά των 70χρονων από χωριό δεν αλλάζουν....
ευτυχώς ο σκύλος συμπεριφέρεται διαφορετικά στον κάθε άνθρωπο μέλος της αγέλης....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul