Σίγουρα κάποιος έχει το κοριτσάκι μου...

andreou eleni

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
69
0
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΩ..... ΠΑΕΙ ΤΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.... ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.... ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΑ ΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.......

Attachments

andreou eleni

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
69
0
δυστηχως τιποτα.... ουτε ενα τηλ τιποτα.... δε σταματαω ομως να ελπιζω... δεν εχω και αλλη επιλογη... :( :( :(

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Βρε Ελενη μου,εχει περασει ενας χρονος απο οτι βλεπω στις αφισες.Οποιος και να την εχει παρει(μακαρι να ειναι αυτο το σεναριο),δε θα στη δωσει πισω.Δε θα τη βρεις.Συγγνωμη που στο λεω,αλλα καθε φορα που βλεπω αναλογο θεμα σου,στεναχωριεμαι.Παρτο αποφαση.Παρε ενα αλλο σκυλακι.Δωστου την ιδια αγαπη.Θα τρελαθεις στο τελος.Να ευχεσαι το σκυλι σου να ειναι σε ενα καλο σπιτι και να περναει καλα.

andreou eleni

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
69
0
εχω αλλα 2 υπεροχα σκυλια και τα λατρευω!!!!
δε μπορω ομως και δε θελω να σταματησω να ψαχνω το κοριτσακι μου γαιτι πολυ απλα ειναι πολυ σημαντικη για μενα και παντα ελπιζω οτι θα τη βρω .. μπορει ο ανθρωπος που την εχει να μην εχει δει καμια αγγελια μου και να τη κραταει απο αγνοια και καποιος να τη δει και να του το πει... ποτε δε θα σταματησω να τη ψαχνω ... ουτε θα σταματησω να ελπιζω γιατι εγω το πιστευω οτι θα τη βρω καποια στιγμη.... και θα ειναι η ωραιοτερη στιγμη της ζωης μου!!!

andreou eleni

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
69
0
το μονο που σας παρακαλω παρα πολυ ειναι να το διαδιδετε και εσεις ανα διαστηματα .. οποις θελει φυσικα... και να το ποσταρετε συχνα ...
ετσι θα μεγαλωνουν οι πιθανοτητες να το δει καποιος και να βρω παλι το μωρο μου!!! ευχαριστω πολυ!!!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ξέρω πως μετά από τόσο καιρό οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου.
Όμως, μην χάνεις την ελπίδα σου..

Απλά να μην σε παίρνει από κάτω.
Σε καταλαβαίνω :)

andreou eleni

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
69
0
Ευχαριστω πολυ Sofouli !!
Δεν χανω τις ελπιδες μου ... ουτε το βαζω κατω... ουτε με παιρνει απο κατω..
Ξερω οτι θα τη βρω καποια στιγμη ειναι απλα θεμα χρονου ..
Θετικη σκεψη και συνεχες ψαξιμο!! :)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Συγχαρητήρια Ελένη.
Πολλοί θα τα είχαν παρατήσει από καιρό..

Εγώ πρόσφατα έχασα την σκύλα μου,ευτυχώς την βρήκα 2 εβδομάδες μετά..
Ξέρω όμως πως νιώθεις..

Κουράγιο και εύχομαι να έχεις κάποια πληροφορία σύντομα :)

andreou eleni

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
69
0
Νομιζω μονο οσοι εχουν χασει το σκυλι τους εστω και για λιγο ... μπορουν να με καταλαβουν απολυτα.....
Με πιστη , θετικη σκεψη και βεβαια συνεχεις αναζητησεις και ανακοινωσεις ... θα τη βρω... :)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Σου το εύχομαι ολόψυχα :)

Σκέψου πάντως και την ιδέα που σου έδωσαν να το πει κάποιος στην τηλεόραση (π.χ. ράδιο αρβύλα)
που τους βλέπει πολύς κόσμος!