ΣΩΣΤΟΣ ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Σωστός εκτροφέας κατά την γνώμη μου είναι όποιος θα κάτσει να σου εξηγήσει και λύσει όποιες απορίες έχεις για την φυλή

Σωστός εκτροφέας κατά την γνώμη μου είναι όποιος θέσει τον εαυτό του διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες τον χρόνο προκειμένου να σε βοηθήσει, πει την γνώμη του σε ότι τον ρωτήσεις

Σωστός εκτροφέας κατά την γνώμη μου είναι όποιος δεν φοβάται να παρουσίαση τα σκυλιά του σε εκθέσεις μορφολογίας σε Ελλάδα και εξωτερικό και εκπαιδεύσει τα σκυλιά του σε εργασία στις φυλές που προβλέπεται.

Σωστός εκτροφέας κατά την γνώμη μου είναι όποιος κάνει ότι είναι δυνατόν (εξετάσεις υγείας στους γεννήτορες του )ώστε να εγγυηθεί όσο το δυνατόν την μελλοντική υγεία των κουταβιών του

Σωστός εκτροφέας κατά την γνώμη μου είναι όποιος έχει δαπανήσει ΜΕΓΑΛΑ ποσά για να φέρει σκυλιά για το εκτροφικό του πρόγραμμα από το εξωτερικό (όχι, εισαγωγή σκυλιού από pet shop δεν μετράει) και δεν διστάζει να κάνει γέννα με τον γεννήτορα που πιστεύει ότι θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα ανεξαρτήτως απόστασης

Σωστός εκτροφέας κατά την γνώμη μου είναι όποιος ενδιαφερθεί και μετά την πώληση του κουταβιού του και κρατήσει επικοινωνία.

Σωστός εκτροφέας κατά την γνώμη μου είναι όποιος επισκέφτεται εκθέσεις και εκτροφεία στο εξωτερικό προκειμένου να δει κάποια σκυλιά.

Σωστός εκτροφέας κατά την γνώμη μου είναι όποιος κατά την ΄συνέντευξη ΄που έχει με τον ενδιαφερόμενο μελλοντικό ιδιοκτήτη του κουταβιού του, ρωτήσει για εσάς τα πλάνα σας και απορρίψει όσους δεν του κάνουν.

Τέλος, σωστός εκτροφέας κατά την γνώμη μου είναι όποιος έχει διάρκεια και δεν ήρθε αλεξιπτωτιστής για μια αρπαχτή.

Ποιος άραγε είναι ο σωστός ιδιοκτήτης???????

gwgw

Well-Known Member
Αυτος.. που αγαπαει το ζωακι του, προσπαθει για το καλυτερο του ζωου είτε ειναι η υγεια του ειτε ειναι η μορφωση του(εκπαιδευση) ειτε ειναι καλοπεραση (τροπος ζωης), και τελος ειναι ευσυνειδητος απεναντι στους αλλους ανθρωπους (σε οτι αφορα το σκυλο του πχ μαζευει τις ακαθαρσιες του, δεν εχει την απαιτηση να ανεχονται ολοι το σκυλο του, τηρει τους κανονες υγιεινης)

και σιγουρα αυτος που θα ειναι πιο καλος ιδιοκτητης ειναι αυτος που θα γινει ιδιοκτητης συνειδητα και οχι επειδη προεκυψε..Αυτος που ξερει οτι αποκτώντας ενα ζωο θα πρεπει να προσαρμοσει τη ζωη του αναλογα με το ζωο και οχι το ζωο να προσαρμοσει τη ζωη του βαση τον ανθρωπο..(πχ να παρει πιο μεγαλο αυτοκινητο κτλή να μη παει ενδεχομενως διακοπες καποια στιγμη) Αυτος που θα παρει βιβλια να διαβασει τη ρατσα του σκυλου του (να δει με τι εχει να κανει και πως να το αντιμετωπισει) και τελος αυτος που θα αφιερωσει χρονο στο ζωο του, οσο δυσκολο και αν ειναι καποιες φορες..

αυτο νομιζω εγω..

SADAM

Member
18 Φεβρουαρίου 2008
24
0
Eγω πιστευω οτι σωστος εκτροφεας ειναι αυτος που βγαζει για πολλα χρονια εξαιρετα σκυλια μορφολογιας με τα δικα του σκυλια.Το να παιρνεις εναν ακριβο σκυλο,οχι οτι ειναι απαραιτητα κακο,δεν σημαινει οτι θα καταφερεις και πολλα πραγματα.Το να εκτρεφεις ομως δικα σου σκυλια,εξαιρετα με πολλες διακρισεις, σημαινει οτι εισαι γνωστης των πραγματων και οτι εχεις την ικανοτητα να καταλαβεις πιο κουταβι απο ολη την γεννα(σε μεγαλο βαθμο)ειναι το καλυτερο.
Θα συμφωνησω μαζι σου στο οτι σωστοι εκτροφεις υπαρχουν,σωστους ιδιοκτητες που θα βρεθουν.

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
Eγω πιστευω οτι σωστος εκτροφεας ειναι αυτος που βγαζει για πολλα χρονια εξαιρετα σκυλια μορφολογιας με τα δικα του σκυλια.Το να παιρνεις εναν ακριβο σκυλο,οχι οτι ειναι απαραιτητα κακο,δεν σημαινει οτι θα καταφερεις και πολλα πραγματα.Το να εκτρεφεις ομως δικα σου σκυλια,εξαιρετα με πολλες διακρισεις, σημαινει οτι εισαι γνωστης των πραγματων και οτι εχεις την ικανοτητα να καταλαβεις πιο κουταβι απο ολη την γεννα(σε μεγαλο βαθμο)ειναι το καλυτερο.
Θα συμφωνησω μαζι σου στο οτι σωστοι εκτροφεις υπαρχουν,σωστους ιδιοκτητες που θα βρεθουν.

Συμφωνω και εγω μ αυτο .

Οταν μεγαλώσω θελω να γινω και εγω ενας τετοιος.