ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ AMSTAFF ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ

maria_eleni

New Member
15 Δεκεμβρίου 2015
3
0
33
Καλησπερα σας! Απεκτησα πριν 3 μηνες ενα amstaff. Περναω αρκετο χρονο μαζι του και απο την πρωτη κιολας μερα αρχισα τη βασικη εκπαιδευση. Εχει μαθει τα γνωστα "κατσε" "κατω" "μεινε" κτλ. Επισης οταν του λεω "μη" σταματαει αμεσως αυτο που κανει και γενικα δεν με κουρασε καθουλο στο θεμα τουαλετα καθως απο την πρωτη μερα τα κανει ολα εξω. Προσπαθησα επισης να το κοινωνικοποιησω απο την αρχη και αφηνα οποιον ηθελα να το χαιδευει και να παιζουν μαζι του κτλ. Εχουμε ομως θεμα με τα αλλα σκυλια. παρολο που ειναι 5 μηνων οταν δει αλλον σκυλο παει αμεσως να δαγκωσει και γαυγιζει και γριλιζει και απ ολα. Οι αλλοι ιδιοκτητες τραβανε αμεσως τα σκυλια τους οταν βλεπουν το δικο μου και δεν μου εχει δωθει η ευκαιρια να την φερνω συχνα σε επαφη με αλλα σκυλια. Μπορει να με βοηθησει καποιος για το πως θα μπορουσα να το κανω να μην αντιδρα ετσι σε αλλους σκυλους αλλα να πλησιαζει πιο ηρεμα? :)

maria_eleni

New Member
15 Δεκεμβρίου 2015
3
0
33
να σας πω επισης πως οταν δει αλλο σκυλο δεν υπακουει σε καμια εντολη οσο και αν προσπαθω. ειναι λες και δεν υπαρχω!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
πανω που ετοιμαζομουν να γραψω.. δεν ειχα δει το συγκεκριμμενο θεμα μου ειχε ξεφυγει..
και ειναι πολλς σελιδες γμτ...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα