Ρωξάνη,sos

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Με χίλια δυο τους επεισαν να την κρατησουν αλλα δεν είναι σιγουρο.Τους απείλησαν για μηνυση για εγκαταλειψη κ το παιδάκι εδωσε το τηλεφωνο του να το εχουμε αν βρεθει καποιος να την παρει... Προωθήστε παντου!!!

Η Ρωξάνη είναι ημίαιμο λυκοσκυλάκι με κόλλεϊ, μόλις 6 μηνών. Την έχει μαζέψει ένα παιδάκι
αλλά η μαμά απειλεί ότι μέσα σε λίγες μέρες θα την παρατήσει στο βουνό.
Είναι ένα αξιαγάπητο σκυλάκι πολύ υπάκουο που το μόνο που ζητά είναι μια γωνίτσα κ' αγάπη.
Ας μην την αφήσουμε να καταλήξει αδέσποτη κ' πάλι.
τηλ.6938117816

nikitadog

Active Member
30 Αυγούστου 2008
32
0
ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ Η ΜΑΜΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΟΥΝ:mad::mad::mad::mad::mad:ΔΕ ΘΕΣ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΟΚ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΒΡΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΤΙΜΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΓΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Last edited:

nikitadog

Active Member
30 Αυγούστου 2008
32
0
καλησπερα εμαθα οτι τελικα την παρατησαν τη σκυλιτσα στα πατησια γκραβα κοντα στα σχολεια αν την δει καποιοσ ας την πιασει και ας μας ειδοποιηση να παμε να την παρουμε σας παρακαλουμε βοηθηστε μας:(:(:(:(:(:( να την βρουμε ας μην την αφησουμε στη τυχη της

nikitadog

Active Member
30 Αυγούστου 2008
32
0
ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΞΑΝΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΣΤΙΣ 30-10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΓΚΡΑΒΑ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΩΤΕΡΑ

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog