Ρεξ-ο σκυλος την ομωνυμης σειρας και η εκπαιδευση του

manolis

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2009
50
0
Ελλαδα
Μου εχει μεινει απορια και φανταζομαι πως εσεις ισως ξερετε και να μην ξερετε να ανταλαξουμε αποψεις.Την εβλεπα την σειρα και μου αρεσε.Αλλα τι εκπαιδευση ειχε κανει αυτος ο σκυλος;Ας πουμε πως μπορουσε να πηδαει ταρατσες και να κανει αλλα πολλα κολπα.Μιλαμε για ηθοποιο οχι για σκυλο.Ας συζητησουμε αποψεις.:)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλά ότι δεν ήταν μόνο ένα σκυλί ήταν φανερό!!!
Είχαν διαφορετικά χρώματα, τρίχωμα, μέγεθος...τα πάντα!!:D:D

manolis

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2009
50
0
Ελλαδα
ηταν υπεροχος σηκωνε τηλεφωνα ανοιγε πορτες εκλεβε σαντουιτς.;)Ποσες ωρες εκαπιδευσεις να χρειαστηκαν!!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Με έχει συγκινήσει αφάνταστα όχι ο Ρεξ, αλλά ένας άλλος σκύλος "ηθοποιός" - ήταν μόνο ένας στην ταινία.
Μεταφράζω (ελεύθερα) από Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Koton

"O Koton ήταν ένας γερμανικός ποιμενικός της αστυνομίας του Κάνσας, της Πολιτείας του Μισούρι. Δούλευε με τον officer (αστυνομικός μεταφράζεται?) Patterson επί δύο χρόνια, και είχε συμβάλλει σε 24 συλλήψεις εγκληματιών, μέχρι που πέθανε.

Ο Koton έγινε διάσημος όταν πρωταγωνίστησε στο πλευρό του John Beluchi στην ταινία "Λαγωνικό K-9" (1989) ως, ο γερμανικός ποιμενικός Jerry Lee. Το 1991 ο Koton πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης σύλληψης ενός υπόπτου για φόνο αστυνομικού.

Δέκα μέρες πριν από το θάνατό του ο Koton ανακάλυψε δέκα κιλά κοκαϊνης, αξίας άνω των 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων. Επίσημη ημερομηνία θανάτου του Koton ήταν η 18η Νοεμβρίου του 1991.

Συμπτωματικά, ο Koton είχε "πυροβοληθεί" στην ταινία, από κακοποιό, τον οποίο υποδήθηκε ο Kevin Tighe, αλλά ανέκαμψε ενώ ο χαρακτήρας που υποδυόταν ο Beluchi πίστευε ότι είχε πεθάνει".

(Επειδή είμαι σπαστική, να συμπληρώσω ότι αυτό που με νευρίασε στην, κατά τα άλλα υπέροχη αυτή ταινία, ήταν το ότι ο Μπελούτσι άφησε τον Τζέρι Λι να ζευγαρώσει με ένα standard poodle, για να... ξεχαρμανιάσει)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Πολυ καλη ταινια και ο σκυλος πραγματικα υπεροχος και αξιολατρευτος.

Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο. Σορρυ δεν ξερω πολλα για τις φυλες.

Θα μπορουσε σκυλος αλλης φυλης να ανταπεξελθει τοσο καλα σαν ηθοποιος αλλα και στην πραγματικοτητα σαν οργανο της αστυνομιας?
Αν ναι, ποιας φυλης?

Καταλαβαινω οτι για βοηθεια σε συλληψη θα πρεπει να ειναι ΚΑΙ μεγαλοσωμος.
Για ευρεση ναρκωτικων, εκρηκτικων κλπ οχι απαραιτητα.

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Εχει δει κανεις σας το Bolt; το animation ;
Σε αυτο το καρτοον ο σκυλος νομιζει οτι οτι γινεται στην ταινια ειναι η πραγματικοτητα!!! Ετσι και ο Κοτον ηταν εκπαιδευμενος και νομιζε οτι η ταινια ειναι πραγματικοτητα!

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
ειχα δει ενα αφιερωμα για την σειρα με τον Ρεξ και επαιζαν τρεις διαφορετικοι σκυλοι.χρησιμοποιουσαν τον καθενα σε οτι ηταν καλυτερος να κανει.η εκπαιδευση βασιζοταν στην επιβραβευση με φαγητο.

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
καλα το ρεξ δεν το εχανα με τπτ ηταν απο τις αγαπημενες σειρες,εγω ειχα την εντυπωση οτι ηταν μονο ενας,δεν παρατηρουσα τα χρωματα κτλ.τελειος!!!
Και το εργο το εχω δει πολυ γελιο η ταινια.
Ειχα δει και μια αλλη με τον ιδιο ηθοποιο αλλα αν δεν κανω λαθος επαιζε ενα ντογκ ντε μπορντο που ηταν καταπληκτικο!!!Γενικα λατρευω ολες τις ταινιες με σκυλους
Να δειτε το ξενοδοχειο σκυλων,ειναι καταπληκτικο,και εχει τρελο γελιο

manolis

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2009
50
0
Ελλαδα
τελικα ο ρεξ αδικηθηκε που δεν πηρε οσκαρ.Και ο σκυλος την ταινας o jerry lee:D.Οι σκυλοι ειναι υπεροχοι και σαν ηθοποιοι.

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Mα, το ίδιο δεν γινόταν και με τη Λάσσυ? ΄Οπου, χρόνια μετά έμαθα, ως ενήλικη πια, ότι για το γυρισμα της σειράς είχαν χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον εννέα (!!!) σκυλιά, και , ούτε ένα δεν ήταν θηλυκο!!!
Και ποιός (της δικής μου ηλικίας, γύρω στα πενήντα) δεν είχε λατρέψει αυτή τη σειρά!

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
To δικό μου παιδικό σκυλίσιο τηλεοπτικό πρότυπο ήταν ο Benji και βέβαια ο πρώτος σκύλος, στο Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι, ο Τζακ. (Μια αδυναμία στα ημίαιμα πάντα την είχαμε :) ). Τελικά, μετά από τα ημίαιμα απέκτησα τη ράτσα του 2ου σκύλου που είχανε - έλεος λευκό border collie :paja1:
Ήταν το όνειρό μου να τρέχω στο λιβάδι με το σκύλο δίπλα, όπως στους τίτλους της σειράς. Το θυμήθηκα πρόσφατα όταν ένιωσα ακριβώς έτσι τρέχοντας με τη Μπλου σε ένα λιβάδι μέχρι που μου ήρθε ο γάντζος του λουριού που κράταγα κάτω από το μάτι. :p Διαλύθηκε το όνειρο.

Πάντως είναι πολύ κουραστικά για τα σκυλιά τα γυρίσματα. Άπειρες φορές την ίδια σκηνή... Φυσικά και θα χρησιμοποιήσουν πολλούς σκύλους. Έχασα το μέτρημα στον Marley.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
το τελευταιο το marley and me το εχετε δει?μιλαμε το σκυλι δεν παλευεται με τιποτα και η τζενιφερ ανιστον ολα τα λεφτα.πολυ οραια ταινια αλλα το τελος θα σας χαλασει.

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Λοιπόν, μια και μιλάμε για σκυλιά και για ταινίες. Δεν θυμάμαι που διάβασα για μια ταινία που κυκλοφόρησε, θα κυκλοφορήσει,θα σας γελάσω, με τίτλο "Τσιουάουα". Και βγήκαν λέει στην Αμερική οι φιλοζωικές οργανώσεις να προειδοποιήσουν τον κόσμο , πως τα σκυλιά δεν είναι αξεσουάρ της μόδας αλλά πλάσματα με ψυχή ,αισθήματα και η απόκτησή τους δεν είναι must...γιατί φοβούνται μαζική υστερία με τα τσιουάουα, όπως είχε γίνει παλιότερα με τα σκυλιά της Δαλματίας, ή με τα κόκερ (η Λαίδη και ο Αλήτης). Και να μην τρέξουν μετά την ταινία να αγοράσουν τσιουάουα από πετσοπ αντί για τσάντα ή βραχιόλι στην καλή τους!!!...
Και θυμάμαι κι εγώ τώρα που τότε, ως παιδί, που ήταν "της μόδας" η Λάσυ, έβλεπα πολύ συχνότερα κόλει στις αυλές απ΄ότι τώρα...
Μάλλον έχουν δίκιο που φοβούνται για τα καημένα τα ζωάκια , δεν νομίζετε?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μια χαρά δίκιο έχουν...Μετά από κάθε έργο με σκυλιά υπάρχουν και τα αντίστοιχα αδέσποτα...Κόλευ μετά την λάσυ, Χάσκυ μετά τον Ασπροδόντι, Γ.Π μετά τον ρεξ, Δαλματίας μετά τα 101, μόνο τα Αγ Βερνάρδου τη γλύτωσαν παρά όλα αυτά τα Μπετόβεν 1,2,3,4,5,10000

Πάντως έχω την εντύπωση ότι έχει ξανασυζητηθεί κάτι αντίστοιχο...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Γιατί είναι κατάρα;
Εγώ ευλογία θα το έλεγα...
Φαντάζεσαι πόσα αγίου Βερνάρδου θα ήταν αδέσποτα αν τα έπαιρναν τότε;
Είναι τεράστια, σαλιώνουν, τρώνε πολύ...άσε όλες τις κατάρες τις έχουνε...σιγά μην τα κρατούσαν αυτοι που θα τα έπαιρναν επειδή τους άρεσε η ταινία...;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul