Ράτσα;

stevsov

Member
11 Νοεμβρίου 2011
6
0
παιδια θελω την γνωμη σας για το παρακατω σκυλο.ειναι 7 μηνων....τι ρατσα ειναι?11112011055..jpg11112011054..jpg[video]http://www.facebook.com/#!/stavros.sovislis1[/video]

stevsov

Member
11 Νοεμβρίου 2011
6
0
μου το χαριζει ενας γνωστος και μου λεει οτι ειναι γερμανικο ποιμενικο καλο απλα εγω δεν ξερω απ αυτα....

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Με "λυκόσκυλο" μοιάζει πολύ.
Γιατί ρωτάς?
Δικό σου είναι?
Οι συνθήκες που φαίνεται να ζει στις φωτογραφίες είναι το λιγότερο απαράδεκτες :(

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Είναι ένα όμορφο [νεαρό μάλλον] ημίαιμο.
Να το πάρεις και να του προσφέρεις μια ποιοτική ζωή.
Οχι σαν αυτή που βλέπουμε στις φωτό.

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Το θέμα δεν είναι αν είναι ράτσα ή οχι..το θέμα είναι να θες να αποκτήσεις εναν σύντροφο ζωής και να μπορέσεις να του παρέχεις φροντίδα αγάπη,χώρο και χρόνο!!!!!!!!!!!!Ολα τα άλλα θα τα βρεις εσύ με τον σκυλάκο σου στην πορεία!!!!Εύχομαι να πάρεις την σωστή απόφαση και το σκυλάκι να πάει σε ενα σπιτάκι να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του όπως του αξίζει!!!!!!!!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Αν θες Ποιμενικό για κάποια εργασία μην το πάρεις, αλλά κάνε κάτι να του βρεις ένα καλύτερο χώρο να ζει. Αν θες σκύλο για παρέα, είναι μια καλή κίνηση να το γλιτώσεις από 'κει που ζει. Απλά μην τρέφεις αυταπάτες, ο σκύλος δεν είναι ούτε καν φαινοτυπικά ποιμενικός.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Είναι ένα πολύ όμορφο ημίαιμο σκυλάκι!!!
Αλήθεια, στη δεύτερη φωτογραφία, παρατηρήσατε το υπέροχο βλέμμα του?

Αν είσαι έτοιμος να αποκτήσεις σκύλο, νομίζω ότι θα μπορέσεις να του δώσεις ένα ζεστό σπίτι... μιά οικογένεια για πάντα...
Και αυτός, είμαι σίγουρος ότι (πολύ εύκολα) θα σου δώσει τον πιστότερο σύντροφό σου!!!

Οσο για τη "ράτσα", με κάλυψαν οι προλαλήσαντες...

Υ.Γ. Φίλε Grifos, όπως τα παρουσιάζεις στον άνθρωπο, θα πιστέψει ότι ο σκυλάκος πάσχει από (τουλάχιστον μία) σοβαρή αρρώστια!!!:D
By the way, welcome back! Μου έχεις λείψει...

Last edited: