ΡΟΤ κουταβι...και σπιτακι...

stelakos

Active Member
7 Μαρτίου 2012
36
0
γεια σας παιδια..εδω και 4-5 μερες εχω παρει ενα κουταβι ροτβαιλερ,ολα πανε καλα αλλα το μονο που με ανυσηχει ειναι οτι το βραδυ ενω κανα 2 φορες πηγε και κοιμηθηκε στο σπιτακι του που ειναι σε αυλη τωρα ανεβενει και καθεται μπροστα στην πορτα:-|να φανταστειτε οτι χθες εβρεχε και αυτος στριμωχτηκε σε μια γωνια ισα ισα να μη βρεχεται και αφησε το σπιτακι...

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Πόσων μηνών είναι και γιατί το αφήνεις έξω, ειδικά αν βρέχει; Σε έχει ανάγκη..Μην τον αφήνεις τα βράδια τουλάχιστον έξω..

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ο σκύλος σου μιλάει από μόνος του συνονόματε Στέλιο...

Κουτάβι, έξω, βροχή, μόνο, δεν είναι συνθήκες για να μείνει σκύλος!
Όχι μόνο κουτάβι αλλά γενικά σκύλος!

Δεν ξέρω να σε συμβουλέψω γιατί δεν έχω σπιτάκι για τον σκύλο μου, ούτε είναι έξω μόνος του, αλλά μέσα μαζί μου και στις βροχές και στις λιακάδες...

Το ερωτήματα που έχεις είναι ρητορικά...και οι απαντήσεις μονολεκτικές...βάλ'τον μέσα στο σπίτι!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Οπως έγραψε ο Στέλιος, ο σκύλος μιλάει απο μόνος του.
Αδιαφορεί για την στέγαση του γιατί προτεραιότητα του είναι να βρίσκεται όσο γίνεται πιο κοντά στην οικογένεια του.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Σκέπτομαι ότι τα αδέσποτα περνάνε καλύτερα σε σύγκριση με κάποιες περιπτώσεις δεσποζόμενων.
Κοιμούνται έξω, αλλά τουλάχιστον δεν έχουν την στεναχώρια και το στρες της μοναξιάς.....

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Ειναι μικρο μωρε....:(
Ασ'το να κοιματε μεσα μεχρι να μεγαλωσει λιγο....

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Βλεπει την πορτα σαν τον μονο τροπο για να ερθει κοντα σου και για αυτο περιμενει στο χαλακι της πορτας.

Αν θες (που πρεπει) ανοιξε του την πορτα.

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
άκουσε τι σου λένε τα παιδιά!είναι απαράδεκτο να έχεις το κουτάβι έξω και ειδικά όταν βρέχει!και σου το λέω εγώ που πριν λιγο καιρό είχα πάρει την ηλίθια απόφαση να το αφήνω έξω όταν άρχισε να καλοκαιριάζει όταν όμως με κράξανε εδώ(και καλά μου κάνανε) είπα να το βάλω μέσα.και τώρα πια δεν κοιμάται καν στο σαλόνι.κοιμάται δίπλα από το κρεβάτι μου.και πίστεψε με οι μέρες μου ξεκινάνε πραγματικά όμορφα όταν αντικρίζω το πρωί το μωρό μου!και η Αλις μου είναι πολύ πιο ευτυχισμένη!σκέψου πόσο σε αγαπάει σε μόλις 5 ημέρες που το έχεις για να προτιμάει την πόρτα και την βροχή για να είναι όσο πιο κοντά σου γίνεται παρά το σπιτάκι του...ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ!

thanosrx8

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
166
0
Λάρισα
βαλτο μεσα ρε φιλαρακι και συ..σου παει η καρδια να καθεται στο χαλακι της πορτα και να σε προσμενει??εγω τον ειχα στον κατω οροφο φαντασου χθες,μεσα στο σπιτι,και τον εφερα πανω στο δωματιο μου να κοιμηθουμε παρεα για να μην φοβαται τις βροντες..βαλτο μεσα ρε συ οσο ειναι μικρακι ακομα,,κριμα ειναι

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Mέσα στο σπιτι ειχα τη δική μου και ακόμα και το βράδυ ξυπνούσα να δω πώς ειναι με τη βροχή και αν τη φοβαται.
Αυτά μόνο εμάς έχουν, είμαστε αγνώμονες απέναντι στην αγάπη που μας δίνουν αν τα κάνουμε στην ακρη και τα αφήνουμε στην απέξω.

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Βάλτον μέσα. :)

Αν είσαι εντελώς αρνητικός στην ιδέα..
- τουλάχιστον τώρα που είναι μωρό
- έστω για να κοιμάται
- στην ανάγκη, πάρε crate αν δε θες να τριγυρνιέται

Αλλά μην τον αφήνεις έξω, νιώθει μόνος. Κρίμα είναι ;)

stelakos

Active Member
7 Μαρτίου 2012
36
0
να σται καλα ρε παιδια...δικιο εχεται....θα τον βαλω σημερα μεσα να δω πως θα αντιδραση....ευχαριστω..τα υπολοιπα αυριο...;)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Και υπομονή αν στα κάνει λίγο χάλια...Είναι μικρούλης ακόμα, αλλά είσαι εσύ υπεύθυνος να τον μεγαλώσεις σωστά. Μακάρι να έχετε μια όμορφη ζωή μαζί.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ