Πώς να τον πείσω;

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
γεια σας,
μολις περασουν τα χριστουγεννα εγω και μια φιλη θελουμε να παμε να επισκεφτουμε το καταφυγιο της φιλοζωικης να δουμε τα σκυλακια και να τα παμε καμια βολτα!!
το προβλημα ειναι οτι ειναι οτι ο πατερας μ μολις ακουσει π θα παω δεν θα κατσει καν να με ακουσει θα πει ενα ''ουτε να το σκεφτεσε'!!!

ξερετε πως θα μπορεσω να τον πεισω να με αφησει;
στα καταφυγιο κυκλοφωρουν ασθενιες;
μου λεει οτι μεταδιδωντε ασθενιες;
μα ειναι αληθεια;,μεσω του αερα μεταδιδωντε;:confused:

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Μόνο αν έχουν Εμπόλα! :D

Να του εξηγήσεις ότι ο λόγος που κάνει την δουλειά που κάνει η κάθε φιλοζωική είναι ακριβώς αυτός: να διαφυλάττει τη υγεία των σκύλων που δεν έχουν κάποιον άλλο να την φροντίσει.

Πολύ λίγες σκυλοασθένειες είναι μεταδοτικές στον άνθρωπο κ είμαι σίγουρη ότι αν κάποια φιλοζωική έχει σκυλιά που κάνουν θεραπεία για κάποια από αυτές, δεν θα τα διαθέτει στους εθελοντές. Κ πάλι καμία δν είναι αερομεταφερόμενη...

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Ο "μύθος" για την τρίχα έχει τις ρίζες του στο παρελθόν που τα σκυλιά δεν έβλεπαν εμβόλια ούτε για αστείο. Σκύλοι με εχινόκοκκο πχ, κοιμούνταν πάνω στις ακαθαρσίες τους με αποτέλεσμα οι τρίχες τους να είναι φορείς τις ασθένειας. Ακόμα κ ένα άρρωστο ζώο αν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής, δεν θα την μεταδόσει με αυτές, αφού αυτή μεταδίδεται από τα κόπρανα.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μπορεις να του φερεις το λογικο επιχειρημα οτι αν ηταν ετσι, ολοι αυτοι που ασχολουνται και ειναι πολυ γνώστες του αντικειμενου θα ηξεραν τον κινδυνο και ουτε που θα πατουσαν το ποδι τους εκει. Μπορεις να πεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που ζουν συνεχως ή πολλες ωρες καθε μερα στα καταφυγεια και πολλοι αλλοι που τα επισκεπτονται συχνα. Mπορεις να του πεις οτι θα προσεχεις παρα πολυ και οτι δεν υπαρχουν ακαθαρσιες στα σημεια που περνανε οι επισκεπτες(αυτος θα ηταν ο κυριος τροπος πιθανης μολυνσης)...

Μπορει να διορθωθει και ο τιλτος απο καποιον mod? :)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Έχεις κάνει αντιτετανικό εμβόλιο?
Υπερβολική είμαι, αλλά αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος αυτός είναι μόνο να γδαρθείς από κάποιο νύχι.

Όμως, στην ηλικία που είσαι αντί να αναλώνεσαι σε τσακωμούς με τους δικούς σου, καλύτερα να εκθέτεις ήρεμα τα επιχειρήματά σου, κι αν δεν συμφωνούν, να μην πεισμώνεις...
Γονείς σου είναι και θέλουν το καλύτερο για σένα, δεν νοιαζόμαστε εμείς εδώ περισσότερο από εκείνους, οπότε αν είναι να τσακωθείς, άστο να πάει άστο.

Σε λίγα χρόνια, εξάλλου, θα μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις.

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Έχεις κάνει αντιτετανικό εμβόλιο?
Υπερβολική είμαι, αλλά αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος αυτός είναι μόνο να γδαρθείς από κάποιο νύχι.

Σε λίγα χρόνια, εξάλλου, θα μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις.
δεν εχω ιδεα:rolleyes:

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
γεια σας,
μολις περασουν τα χριστουγεννα εγω και μια φιλη θελουμε να παμε να επισκεφτουμε το καταφυγιο της φιλοζωικης να δουμε τα σκυλακια και να τα παμε καμια βολτα!!
το προβλημα ειναι οτι ειναι οτι ο πατερας μ μολις ακουσει π θα παω δεν θα κατσει καν να με ακουσει θα πει ενα ''ουτε να το σκεφτεσε'!!!

ξερετε πως θα μπορεσω να τον πεισω να με αφησει;
στα καταφυγιο κυκλοφωρουν ασθενιες;
μου λεει οτι μεταδιδωντε ασθενιες;
μα ειναι αληθεια;,μεσω του αερα μεταδιδωντε;:confused:
πες του ότι εναλλακτικά θα πας να ταϊσεις κάτι γατούλες με τοξόπλασμα να δεις πως θα σ' αφήσει :D

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
αν ελθει μαζι σας , μηπως αλλαξει γνωμη?
εξαλλου πες του οτι οι κτηνιατροι και οι εθελοντες που δουλευουν μεσα ,θα ειχαν <φυγει> ανεπιστρεπτι :D
οι χειρολαβες και τα καθισματα των λεωφορειων ,εχουν πολλα περισσοτερα μικροβια , ανθρωπονοσα :D δεν.....μουρχεται κατι αλλο :D

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Δε νομίζω πως δε θέλει να σε αφήσει να πας στα σκυλάκια. Ξέρει πολυ καλά ότι δεν υπάρχει φόβος. Τη βόλτα φοβάται που είσαι μικρή. Κι εγώ δε θα σε άφηνα, αν δεν ήταν και κάποιος μεγάλος της εμπιστοσύνης μου μαζί σας, αν όχι η ίδια.

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Δε νομίζω πως δε θέλει να σε αφήσει να πας στα σκυλάκια. Ξέρει πολυ καλά ότι δεν υπάρχει φόβος. Τη βόλτα φοβάται που είσαι μικρή. Κι εγώ δε θα σε άφηνα, αν δεν ήταν και κάποιος μεγάλος της εμπιστοσύνης μου μαζί σας, αν όχι η ίδια.
βολτες εχω ξανα κανει και δεν ειχε προβλημα αλλωστε δεν θα ειμαι κα μονοι μ!!!!!
γενικα ο μπαμπας με τα ζωα και τους σκυλους εχει μια φοβια για τις ασθενιες -.-

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Αμα πάρετε παπαγάλο στο σπίτι να φοβηθεί. Ειδάλλως δεν υπάρχει πρόβλημα -ειδικά με τα σκυλάκια του καταφυγίου- και αυτό μπορεί να το ακούσει και απο τον κτηνίατρο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ