Πώς να τον κάνω να σταματήσει;

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
καλημερα! τις τελευταιες μερες ενω αρχικα δεν υπηρχε κανενα προβλημα μονο καποια θεματα απο αγχος αποχωρισμου το ημιαιμο που εχω υοθετησει 1,5 χρονων πλεον τις ωρες που κοιμαμαι κλεβει κ μασουλαει πραγματα, πως μπορω να του το κοψω? σημερα βρηκα στο κρεβατι του κομματια απο το φαρασι, προχθες ειχε μασισει το σκουποξυλο και το ειχε κοψει στα 2. και αυτο που με αγχωνει πιο πολυ ειναι η γιασμιν που οτι βρει το τρωει φοβαμαι μη φαει τιποτα απο τα μασημενα του αλλου.. πως διορθωνετε αυτο? του δινω παιχνιδια αλλα δεν ασχολειται ποτε

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Μηπως να τον περιοριζεις τα βραδια και να του δινεις μερικα παιχνιδια χωρις να μπορει να εχει προσβαση σε αλλα μερη κι αντικειμενα του σπιτιου , τουλαχιστον για ενα διαστημα? Αγχος αποχωρισμου δεν λεγεται οταν υπαρχει αποχωρισμος? Κατα τον υπνο τον δικο σου νιωθει αποχωρισμο ή απλα βρισκει τα ορια χαλαρα για ζαβολιες?

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
κι αν λειπω στη δουλεια? θα αντεχει εκει μεσα? αφου δε το εμαθε απο κουταβι δε θα του ειναι βασανιστικο?

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
αγχος αποχωρισμου εχει οταν λειπω ακομα κ αν ειναι το αγορι μου σπιτιι

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
σημερα βρηκα στο κρεβατι του κομματια απο το φαρασι, προχθες ειχε μασισει το σκουποξυλο και το ειχε κοψει στα 2.
Σε βλέπει όλη μέρα να σκουπίζεις και του 'χουν παίξει τα νεύρα!:D
Ε,φρόντισε το αγόρι σήμερα να μη σκουπίσεις...:p

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Εγώ έχω μια συγκεκριμένη παρόμοια ερώτηση....

"πώς θα την κάνω να σταματήσει να βλέπει το δωμάτιο της σαν το δωμάτιο τιμωρίας" ;;;;; :(

Το έχει συνδυάσει με το σημείο που την αφήνουμε όταν φεύγουμε και κάθε φορά που είμαι σπίτι και θέλω να την βάλω στο δωμάτιο στέκεται μέχρι την πόρτα και δεν μπαίνει... νιώθω πάντα την ανασφάλεια της και με το που με δει να βγαίνω έξω, τρέχει από πίσω μου!
Νιώθω έντονα ότι δεν με εμπιστεύεται όποτε την βάζω μέσα γιατί θεωρεί ότι θα την αφήσω εκεί :(

Όσες ώρες είμαστε μαζί, πάει αυστηρά και μόνο για την ανάγκη της εκεί... (ευτυχώς)!
Κατά τα άλλα... ακόμα και παιχνίδια (τα πολύ αγαπημένα της να έχω κ να θέλω να την παίξω εκεί) τα παίρνει κ πάει οπουδήποτε αλλού εκτός από εκεί!

Περιττόν να σας πω ότι εχτές που γύρισα σπίτι διαπίστωσα ότι έχει καταστρέψει τελείως την πόρτα από το δάγκωμα... είχε σκίσει εφημερίδες, οι πάνες ήταν all over κτλ κτλ ...

Σίγουρα τραβάει μεγάλο stress αποχωρισμού... το βλέπω από το ΑΜΟΚ ΧΑΡΑΣ που τραβάει το καημένο όταν γυρνάω σπίτι κ πέφτει πάνω μου με γλύφει κτλ κτλ

Κάτι ακόμα... από την Παρασκευή που την πήγαμε στον γιατρό της... κατά λάθος πιάστηκε ελαφρά το ποδαράκι της ακολουθώντας τον άντρα μου στο ασανσέρ! Το αποτέλεσμα? Από την Παρασκευή δεν πλησιάζει την εξώπορτα, ενώ δεν την φοβόταν... ίσα ίσα που φοβόμασταν μη βγει και έξω όποτε άνοιγε η πόρτα. Εχτές την πήρα αγκαλιά και την έβαλα στο πατάκι και έτρεμε! Χτυπούσε η καρδιά της σαν τρελή! τι την χάιδευα κτλ... με το που την άφησα για να δω τι θα κάνει, έτρεξε γρήγορα προς το σαλόνι!
Ακόμα και αν της πετάξω κάποιο παιχνίδι της προς την εξώπορτα δεν θα πάει να το πάρει!

Φοβία λόγω του ατυχήματος? Διορθώνεται; :confused:

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Μηπως απλώς βαριεται; Iσως λιγο παραπανω ενασχοληση μαζι του να τον βοηθησει να το κοψει.

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
ενθαρινε την σιγα σιγα με παιχνιδια και λιχουδιες! μην της δειχνεις το αγχος σου! αν κανεις πως βγαινεις απο την πορτα αυτη δε θα σε ακολουθησει? κουραζε την πολυ πριν φυγεις απο το σπιτι και μην τη κλεινεις αμεσως πριν φυγεις καν'το 5 λεπτα πριν

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
ενθαρινε την σιγα σιγα με παιχνιδια και λιχουδιες! μην της δειχνεις το αγχος σου! αν κανεις πως βγαινεις απο την πορτα αυτη δε θα σε ακολουθησει? κουραζε την πολυ πριν φυγεις απο το σπιτι και μην τη κλεινεις αμεσως πριν φυγεις καν'το 5 λεπτα πριν
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να κάνω πώς φεύγω... για να δω αν θα έρθει... Θα το δοκιμάσω σήμερα το απόγευμα! Εχτές είχα πάρει κ "λιχουδιές" μαζί και την χάιδευα όσο ήταν στο πατάκι και της έδινα για να φτιάξει μια "νόστιμη" ανάμνηση από το σημείο αλλά δεν πολυέπιασε :p

Όσον αφορά το θέμα το άλλο, την βάζω τουλάχιστον 10-15 λεπτά πριν και μάλιστα επειδή κοντεύει να "κατεβάσει" την πόρτα κάτω από τα "σάλτα" που δίνει, σίγουρα τις κουτουλίες και τα δαγκώματα με ακούει να της λέω "Μη Angie", "Εδώ είμαι" κτλ... της μιλάω για να δει ότι δεν έχω φύγει...

Έχω άγχος γιατί ξέρω ότι στεναχωριέται που μένει μόνη της και νιώθω άσχημα ... αλλά δεν γίνεται να σταματήσω και την δουλειά...
Δεν μένει πολλές ώρες μόνο του γιατί συνήθως μένει ο άντρας μου μαζί της έως τις 12μιση με 1... άρα είναι περίπου 4 ώρες η μοναξιά της.

Προς το παρόν δεν μπορώ να την "κουράζω" πολύ πριν φύγουμε γιατί από Πρωτοχρονιά κ έπειτα θα κάνουμε την 1η μας βόλτα! Ελπίζω τότε να είναι καλύτερα τα πράγματα...

(Επειδή είχα διαβάσει μια σχετική απάντηση ενός μέλους - δεν θυμάμαι ποιος τα είχε γράψει- έχω φροντίσει να έχω δυνατά την τηλεόραση για να ακούει ήχους, "κρύβω" παιχνιδάκια που της αρέσουν σε διάφορα σημεία έτσι ώστε να ανακαλύπτει κάτι στο δωμάτιο, της πήραμε και αυτό το παιχνίδι που βγάζει λιχουδιές κτλ... και την αφήνουμε μέσα στο δωμάτιο για μικρά διαστήματα όσο είμαστε εκεί... όχι πώς αλλάζει κάτι... την παρακολουθώ από την μπαλκονόπορτα και αφιερώνει όλο της τον χρόνο να στέκεται στην πόρτα, να κλαίει, να γαβγίζει και μετά να την καταστρέφει δαγκώνοντας την !!!! )

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
σιγουρα θα ειναι καλυτερα οταν παει και βολτες... δοκιμασε να της βαλεις ραδιο χαμηλα μηπως την ηρεμει στο δωματιο και οταν γυριζεις και της ανοιγεις μη της δινεις σημασια μεχρι να ηρεμει απο τις τις τσιτες!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97