Πώς να πάμε για μπάνιο εμείς?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Κοντά στην Ξάνθη από ερημικες παραλιες άλλο τιποτα.
Τον μαυρο τον λυκο που δεν αντεχει τη ζέστη ουτε για 5 λεπτά τι να τον κανω?
Μονη λυση βλεπω πολύ αργα το απογευμα, σχεδόν πριν βραδυάσει αλλά μετά δεν εχει ενδιαφερον για την κορη μου.

Αναγκαζομαι και πηγαινω μονος μου με την Ζωή για μπανιο και η γυναικα μου που ετσι κι αλλιως δεν συμπαθει ιδιαιτερα τη θαλασσα καθεται σπιτι με τα σκυλια.
Εξαλλου και πριν παρουμε την Ηρα σπανια ερχοταν μαζι.
Ουτε εγω τρελαίνομαι αλλά για χαρη της Ζωης πηγαινω.
Ειμαστε βουνίσιοι γι αυτό και φτιαξαμε το κτημα στο βουνο, το οποιο θα παρουσιασω συντομα.

Η Ηρα δυσφορει ακομα και όταν είναι κατω από παχιά σκιά, οπότε η ομπρελα ειναι ασημαντο βοηθημα.
Μεσα στη θαλασσα φυσικα θα δροσιζεται, αλλά λενε ότι ο ηλιος και μεσα χτυπαει.
Όταν πηγαιναμε στο ποτάμι, στα στενα του Νέστου, όταν ακομα δεν ειχε ιδιαιτερη ζέστη, ορμουσε μεσα με το στομα ανοιχτο και καταπινε νερο.
Φοβαμαι μην κανει το ιδιο και στη θαλασσα.

Αρης

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Κοντά στην Ξάνθη από ερημικες παραλιες άλλο τιποτα.
Τον μαυρο τον λυκο που δεν αντεχει τη ζέστη ουτε για 5 λεπτά τι να τον κανω?
Μονη λυση βλεπω πολύ αργα το απογευμα, σχεδόν πριν βραδυάσει αλλά μετά δεν εχει ενδιαφερον για την κορη μου.

Αναγκαζομαι και πηγαινω μονος μου με την Ζωή για μπανιο και η γυναικα μου που ετσι κι αλλιως δεν συμπαθει ιδιαιτερα τη θαλασσα καθεται σπιτι με τα σκυλια.
Εξαλλου και πριν παρουμε την Ηρα σπανια ερχοταν μαζι.
Ουτε εγω τρελαίνομαι αλλά για χαρη της Ζωης πηγαινω.
Ειμαστε βουνίσιοι γι αυτό και φτιαξαμε το κτημα στο βουνο, το οποιο θα παρουσιασω συντομα.

Η Ηρα δυσφορει ακομα και όταν είναι κατω από παχιά σκιά, οπότε η ομπρελα ειναι ασημαντο βοηθημα.
Μεσα στη θαλασσα φυσικα θα δροσιζεται, αλλά λενε ότι ο ηλιος και μεσα χτυπαει.
Όταν πηγαιναμε στο ποτάμι, στα στενα του Νέστου, όταν ακομα δεν ειχε ιδιαιτερη ζέστη, ορμουσε μεσα με το στομα ανοιχτο και καταπινε νερο.
Φοβαμαι μην κανει το ιδιο και στη θαλασσα.

Αρης
Τι εννοείς δυσφορεί?

Εγώ νομίζω οτι είναι κρίμα να έχετε τις παραλίες δίπλα, να γουστάρει η σκύλα το νερό, να έχετε το χρόνο και τη διάθεση και παρολα αυτά να μένει μεσα!

Δε νομίζω οτι θα εχει πρόβλημα αν αποφευγεις τις ώρες 12-4 που ούτως ή αλλως πρεπει να τις αποφευγεις για το παιδί..... Κι ο δικός μου πίνει θάλασσα..... δεν παθαίνει τίποτα, μην ανυσηχεις..... πάντως την τελευταία φορά στο Σχοινιά συνειδητοποιησα οτι αν έχει εξισου δροσερό φρεσκο νερό δίπλα, πάει εκει και δεν πίνει τη θάλασσα....

Εχε λίγη εμπιστοσύνη στο ένστικτο της! Αν ζεσταίνεται θα μπαίνει μέσα! Δε βρίσκω κανένα πρόβλημα, εκτος του ότι είσαι υπερπροστατευτικός μπαμπας! (στο είπα και στο θέμα με το φαγητό! ):p:p:p

Στα λέω όλα αυτά, και με δεδομένη τη χτεσινή μου εμπειρία στο Σχοινιά, οπου παρολο που τελικά φτάσαμε ντάλα μεσημέρι, ο σκύλος πέρασε υπέροχα (εμεις απαίσια.....)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Δίκιο εχεις βρε Πηγή, αλλά από τοτε που επαθε εκεινο το θερμοκρασιακό σοκ ανησυχώ.

Όταν λεω δυσφορει, εννοω ότι βαριανασαινει και οι αναπνοες της είναι παρα πολύ γρηγορες.
Όταν βρισκεται στη δροσια εχει πολύ ηρεμη αναπνοή.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
E, καλά όλα τα σκυλιά λαχανιάζουν στη ζέστη! Είναι ο μόνος τρόπος που έχουν να αποβάλλουν θερμότητα απο το σώμα τους, μιας και δεν ιδρώνουν...... απολύτως φυσιολογικό! Μην το εκλαμβάνεις ως δυσφορία! :)

Μια χαρά θα περάσει στη θάλασσα!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ναι, αλλά ποιος σηκωνεται το πρωι το ΣΚ.
Και τις καθημερινες ειναι αδυνατο γιατι παω στη δουλεια.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ετσι βολευομαστε ολοι :)
Φυσικα, αν δει καμια γατα κοντα στην παραλία, παει, τη χασαμε την Ηρα.

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
Καλημερα...

Λογο το οτι και εμεις τωρα το καλοκαιρακι παμε συχνα θαλασσα με την μικρη μου παμε κανωνικα για μπανιο οπου ειναι τα μπαρακια καφετεριες στο Φαναρι - Αρωγη .

Αλλα οταν ειμαστε πανω απο ενα σκυλακι και θελουμε να κανουμε μπανακια χωρεις να ενοχλουμε και λιγο χειμα με ολο το δικο μας εξωπλισμο ( πσαθες ψυγειακι δευτερι ομπρελιτσα καφεδες νερα κτλ. ) παμε σε ενα πολυ ομορφο μερος που δεν παει σχεδων κανενας και δεν ενοχλειτε κανεις σε μια παραλεια πριν απο το Φαναρι το χωρειο στρειβεις διπλα σε ενα μερος με Αλογα που φαινεται πανω στο δρομο απο τα δεξια σου το μερος λεγεται ΄΄ Κολλονες ΄΄
η αμμος ειναι καθαρει εχει μερικες ομπρελιτσες και καλι θαλασσα
οπου ο δρομος ειναι αρκετα μακρια απο την παραλεια δεν υπαρχει φοβος και μπορουν τα σκυλουδια μας αμεριμνα να κανουν μπανιο και να τρεξουν με χαρα και ασφαλεια..

καλες βουτιες να εχεται..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog