Πώς μπορώ να της μάθω να κοιμάται στο μέρος της;

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Το ξέρω πως είναι νωρίς ακόμα(4 μέρες την έχω) αλλά δεν ξεκολάει απο κοντά μου όπου πάω εγώ απο πίσω και αυτή ούτε στην βρύση δεν μπορώ να πάω χωρίς να με ακολουθήσει και φυσικά κοιμάται μόνο δίπλα μου.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Έλα μωρέ και συ άστηνα! Όσο για το ότι σε ακολουθεί, δεν έχεις δει "αυτοκόλλητο Αυστραλέζο", γι' αυτό μιλάς. Το Μουφ με ακολουθεί παντού, μα παντού!! Αφού το έχω αποδεχτεί και υποσυνείδητα ότι είναι η σκιά μου και αν δεν το νοιώθω κοντά μου, κάτι μου λείπει και δεν πάει καλά.

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Δεν έχει σχέση με το άγχος αποχωρισμού,γιατί κάθε πρωί κλαίει όλη την ώρα που λείπω στην δουλειά.

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Έχει περάσει αρκετά αλλά δεν θέλω να κλαίει κάθε φορά που φεύγω και νόμιζα πως αμα μάθει να κοιμάται στο μέρος της δεν θα έχει πρόβλημα να κοιμάται και όταν λείπω.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Πιστεύω ότι θα συνηθίσει. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις; Φεύγεις και δεν της μιλάς, γυρνας, αφηνεις ό, τι κρατάς και μετα ασχολείσαι μαζί της. Αρχικά παρε τα σκουπίδια και κατεβα να τα πεταξεις χωρις να της δωσεις σημασια. Μετα φυγε πάλι για λιγη ώρα, υστερα για περισσότερη. Αφησέ την περιορισμένη κάπου να παίξει, να φάει, να κοιμηθεί, όπως το ρυθμίζεις.
Η Βερόνικα ένα χρόνο μετά ακόμα κλαψουρίζει όταν κλειδώνω, αλλά μέχρι να κατέβω τις σκάλες με έχει ξεχάσει. :p
Οταν ειναι με τα αδερφάκια της δε, δεν υπαρχω... :D

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Πρέπει να την κλείνω στο δωμάτιο μου κάθε φορά που φεύγω για να μην ρημάξει το σπίτι όλο και κάθε φορά που κλείνω την πόρτα του δωματίου αρχίζει κλαίει και χτυπάει την πόρτα.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
επιβραβευση οταν μενει στο μερος που θες,σιγα σιγα κ με λιγη εκπαιδευση ,λιγο λιγο την φορα θα φτασεις εκει που θες.υπομονη θελει.μην το ξεχνας ποτε!

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Το πάρκο να βλέπει την εξώπορτα?Το παντζούρι να το αφήνω ανοιχτό για να βλέπει τον δρόμο ή όχι?Για την εκπαίδευση να πάρω clicker?

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Καλύτερα να βρεις μια γωνιά σταθερή, να βλέπει κι εσενα τις άλλες ωρες που θα χωνεται εκει, να βλέπει και την πόρτα οταν θα την περιορίζεις. Ρολλά κλπ να τα κλείνεις, για ασφάλεια.

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Τελικά μάλλον διαβάζει την σκέψη μου χωρίς να της πω τίποτα πήγε και έκατσε στο μέρος της.Θέλω να την έχω στο δωμάτιο μου για καλύτερη ηχομόνωση.θα πάρουμε εκπαιδεύτη ελεγα μήπως είναι πιο καλό το clicker γιατί δεν είμαι και πολύ ομιλιτικός οπότε δεν εχω σώστη επιβραβεύση.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
επισης ο σκυλος ακολουθει την ματια σου...ο σκυλος σε διαβαζει (γλωσσα του σωματος) οπου εκει,θες δεν θες,εισαι πολυ ομιλητικος.(εκτος και εαν εισαι εκπαιδευμενος πρακτορας της CIA,NSA κλπ...)

μη ξεχνας οτι το 90% της ανθρωπινης επικοινωνιας δεν ειναι λεκτικη.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97