Πώς μπορώ να αποτρέψω την ούρηση σε ένα σημείο;

katerina.t

Member
4 Μαϊου 2012
8
0
41
ηλιούπολη
καλησπέρα σας,έχω μια σκυλίτσα 8 μηνων μενω σε μονοκατοικια και το σκυλί είναι όλη μέρα έξω.εχω τα πραγματα της στο πισω μερος του σπιτιου(το φαι της,το νερο της)και εκει κοιματε επισης.τα κακα της ομως τα κανει μπροστα στην βεραντα.δεν μπορω να την πιασω επαυτοφωρω γιατι το κανει τα ξημερωματα συνηθως,οταν την μαλωνω σταματαει για 2 με 3 μερες αλλα μετα παλι τα ιδια.εκτος απο τα καθαριστηκα(χλωρινες,αζαξ),μου ειπαν και σφουγγαρισα με πετρελαιο για να μην της μυριζει.διαβασα καποια αλλα αρθρα σχετικα με το κατουρημα αλλα νομιζω κανενα δεν βοηθαει στην περιπτωση μου.τι αλλο θα μπορουσα να κανω?η σκυλιτσα μου δεν ειναι ρατσας αλλα η μαμα της ειναι απο κυνηγοσκυλο.ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Βγαινει βολτες το σκυλι ?

Καλως ηρθες.

katerina.t

Member
4 Μαϊου 2012
8
0
41
ηλιούπολη
στην αχη εβγαινε αλλα μετα σταματησε να ερχεται,προσπαθησα λιγο να την πιεσω αλλα δεν τα καταφερα ισως επειδη τρεχει ολη μερα στην αυλη.ευχαριστω πολυ.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
μηπως έγινε κάτι σε κάποια βόλτα και το σκυλί απέκτησε κάποια τραυματική εμπειρία; τι εννοείς ακριβώ ςόταν λες "Σταμάτησε να έρχεται" ;

katerina.t

Member
4 Μαϊου 2012
8
0
41
ηλιούπολη
της φορεσα την αλυσιδα της και εκατσε κατω δεν ερχοταν οπως αλλες φορες τρεχοντας στην πορτα μαζι μου.δεν εγινε κατι γιατι εγω μονο την εβγαζα βολτα και δεν εγινε τιποτα.μου ειπαν οτι ισως φταιει επειδη δεν την εχω δεμενη και την αφηνω και αλλωνιζει γυρω γυρω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Κατερίνα καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Τι να σου πρωτοπώ;

Γιατί το σκυλί σου ζει έξω μόνο του;
Πόσο ασφαλές είναι να ζει εκεί; Από την σκνίπα σίγουρα δεν προστατεύεται και ειδικά στην περιοχή που μένεις.
Γιατί δεν το έχεις μαζί σου, στο σπίτι σου;
Πότε και πόσο ασχολείσαι μαζί της;
Οι βόλτες είναι υποχρεωτικές για πολλούς λόγους.
Γιατί αλυσίδα που είναι πιο βαριά και κάνει και κάπως θόρυβο και είναι και πιο τρομακτική και όχι ένα απλό λουρί;

Αυτά για αρχή και βλέπουμε :)

katerina.t

Member
4 Μαϊου 2012
8
0
41
ηλιούπολη
την ταιζω το πρωι στης 9 με 10 η ωρα και μετα το απογευμα γυρω στις 6 με 7.της δινω ξηρα τροφη απο μαγαζι την αγοραζω για κουταβια.να την πιεσω δηλαδη να παμε βολτα?

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Ταισε την το βραδυ στις 9..... αλλά ρε παιδακι μου που θες να τα κανει το ζωντανο αν δεν παει βολτα .......

Αλλαξε νοοτροπια με τον σκυλο σου αμαρτια ειναι

katerina.t

Member
4 Μαϊου 2012
8
0
41
ηλιούπολη
δεν την εχω μεσα μαζι μου γιατι δεν καθεται παει στην πορτα και κλαιει συνεχεια.ειμαι ολη μερα σπιτι ασχολουμε πιστευω αρκετα και παιζω μαζι της και παρεα καθομαστε στο μπαλκονι και οταν κανω εξω δουλειες ειναι συνεχεια μαζι μου.το λουρι που της ειχα στην αρχη το εφαγε γιαυτο διαλεξα μετα την αλυσιδα οχι μεγαλη μικρη αλλα τουλαχιστον να μην το τρωει.

katerina.t

Member
4 Μαϊου 2012
8
0
41
ηλιούπολη
να την βγαλω δηλαδη με το ζορι χωρις να θελει βολτα?σε ρωταω για να δω τι θα κανω γιατι δεν ξερω.αμα κατσει κατω να την τραβηξω εξω?

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
να την βγαλω δηλαδη με το ζορι χωρις να θελει βολτα?σε ρωταω για να δω τι θα κανω γιατι δεν ξερω.αμα κατσει κατω να την τραβηξω εξω?
μη την αναγκάσεις, κάντη να βγει δελεάζοντάς την με κάτι, λιχουδιά, παιχνίδι, άλλα φιλικά σκυλιά και φρόντισε να συνδιάσει το "εξω" με κάτι θετικό

katerina.t

Member
4 Μαϊου 2012
8
0
41
ηλιούπολη
ενταξει σας ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σας θα της εφαρμοσω και ελπιζω να βγει κατι θετικο.

Last edited:

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
πάντως εκτός απο τις βόλτες δοκίμαστε και αποθητικό σπρέι, ίσως δουλέψει

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Βγάλε το ζωντανό πρωί-μεσημέρη-βράδυ βόλτα να νιώσει σαν σκυλί...
Όλοι μέρα, κάθε μέρα για μια ζωή σε ένα "κλουβί" θα το τρελάνεις.

Τι παρακινεί τον σκύλο σου?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97