Πώς μπορούν να συνυπάρξουν 2 αρσενικοί σκύλοι;

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
Λοιπον η ερωτηση ειναι του αδελφου μου,να το ξεκαθαρισω
ο αδελφος μου εχει 2 ελληνικα ποιμενικα, ηλικιας 3 ετων , ψιλοακοινωνητα,:( αν και εχει κανει τεραστιες προσπαθειες απο μικρα να τα κοινωνικοποιησει , βολτες εκρδομες τα παντα , η φιλη του εχει βρει εδω και ενα χρονο ενα κανισοειδες 2 χρονων περιπου , τα σκυλια δεν εχουν συναντηθει ποτε , τωρα θελουν να τα γνωρισουν μεταξυ τους για να πηγαινουν εκδρομες , βολτες κλπ , πως μπορουν να συνηπαρξουν χωρις να φανε τα μουστακια τους?ηδη εχουν αρχισει να πηγαινουν μικρες βολτες με τα ποιμενικα να φορανε φιμωτρο , αλλααα αγριοκοιταζονται ,υπαρχει καποια μεθοδος να του πω να εφαρμοσει?:rolleyes:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Δυσκολο εως ακατορθωτο.... ειναι στειρωμενο κανενα απο αυτα?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ποιοι αγριοκοιτάζονται γιατί μπερδεύτηκα...
Οι Ποιμενικοί μεταξύ τους ή αγριοκοιτάνε το κανισάκι;

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
καλα....και μεταξυ τους αγριοκοιταζονται , ξεχασα να αναφερω τα ποιμενικα ειναι 1 αρσενικο 1 θυληκο , το θυληκο στειρωμενο ,
οι ποιμενικοι το κανισακι που ειναι αρσενικο Αμαλια , το ξερω ακατορθωτο , αλλα μου ειπε να ρωτησω μπας και εχει καμμια ιδεα καποιος
το αλλο που σκεπτεται ( μην με κραξετε ) ειναι οταν πηγαινει στα βουνα και στα λαγκαδια να φοραει στα ποιμενικα το φιμωτρο ,ξερω γω?
εγω παντως ρωτησα,την υποχρεωση την εβγαλα

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
το κανισοειδες δεν ειναι στειρωμενο ,η θυληκια η ποιμενα ειναι, και ειναι λιγο φοβισμενο οταν βλεπει τους γιγαντες διπλα του ,αγριευει
το ξερω ειναι πανδυσκολο

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Νομιζω οτι για αρχη δε θα επρεπε να πηγαινουν και τα 3 σκυλια μαζι βολτα.... η θυληκια με το κανισοειδες πως τα παει ?
Μηπως να στειρωθει ο μικρος?

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
η θυληκια δεν το πολυπειραζει , αυτο τσιριζει , θα τους πω αν μπορουν να τον στειρωσουν ,γιατι εχουν βρει και ενα επανιελ μπρετον θυληκο ,του κουτρουλη ο γαμος , μηπως να βρει <αλλη> ο αδελφος μου χωρις σκυλι να τελειωνουμε?:p:p γιατι και τον σκυλο χορτατο και την πιτα ολοκληρη θελουν:confused: ευχαριστω για τις απαντησεις

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
η θυληκια δεν το πολυπειραζει , αυτο τσιριζει , θα τους πω αν μπορουν να τον στειρωσουν ,γιατι εχουν βρει και ενα επανιελ μπρετον θυληκο ,του κουτρουλη ο γαμος , μηπως να βρει <αλλη> ο αδελφος μου χωρις σκυλι να τελειωνουμε?:p:p γιατι και τον σκυλο χορτατο και την πιτα ολοκληρη θελουν:confused: ευχαριστω για τις απαντησεις
Το μπρετον να το στειρωσουν και αυτο γιατι ο καρκινος θεριζει στα μπρετον, σου μιλω εκ πειρας.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
πρωτα απο ολα να ασχοληθουν μετο κανισακι...
να μαθει να δεχεται σκυλια γυρω του χωρις να φοβαται και να κανει σαν τρελο...
μολις αυτο ειναι εφικτο.. μπορει σιγα σιγα να το γνωρισει με το θυληκο...
πιθανα κι επειδη ειναι αρσενικο με θυληκο να γινουν ευκολα φιλοι.. αρκει το κανισακι να μην βγαζει υστεριες..
αν κι εφοσον το θυληκο γινει φιλος με το κανισακι... τοτε το γνωριζει και στο αρσενικο...
οσο το κανισακι βγαζει τρελα, δεν θα καταφερουν τιποτα
κι εφοσον στην αγελη το δεχτει το ενα, μετα ειναιπολυ ευκολα αποδεκτο απο τον αρσενικο...
σιγα σιγα και υπομονη... αλλα θελει και προγραμμα
ετσι οπως τα περιγραφεις θα παρει πολυ χρονο και ισως και χωρις αποτελεσμα...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ακολουθήστε τα βήματα που προτείνει ο GRDANE!
Δεν είναι το ευκολότερο αυτό που θέλουν ο αδερφός σου και η κοπέλα του να επιτύχουν, άλλα αυτός είναι ο δρόμος με τις περισσότερες πιθανότητες!

tanale

Well-Known Member
12 Απριλίου 2011
66
0
Αθήνα
Kαλησπέρα!Τα δυο ποιμενικά είναι αρσενικά? Οι βόλτες είναι καλές , θα έβασα πάντος τα ποιμένικά χόρια, έναν έναν με τον καίνουρια βόλτα πρώτα. Πάντα ύπάρχει και λίγο ᾽της ᾽συμόριας᾽;) Εγω έρερα στο υπάρχον πάκετο θηλικό-άρσενικό ένα αρσενικό (κουτάβι)που έχει τρια χρόνια διαφόρα με τον μεγάλο. Ο μεγάλος είναι πολύ ήπιος για άρσενικό από χαρακτήρα. Φυσικά και υπήρξε αντίδραση, άλλα η πρώτη επαφή σε βόλτα ήταν ουδέτερη δηλαδή θετική. Τον βἀσουν και οι δυο παλιοί στην θέση καμιά φορά το παρακάνει η τσοπάνα μου και την μαζεύω. Η διαφορά σε ήλικια πόσο είναι? Γενικά είναι θέμα χαρακτήρων με την παλιά μου είχα τρομέρο προβλήμα (τσοπανοσκύλο και αυτή) να φέρω καινούριο σκύλι στην παρέα. Θέλει πολύ υπομόνη και η υπάκοή βοήθαει. Πάντος πιστεύω γενικά είναι πιό πολύ θέμα χαρακτήρα πάρα φύλο και μέγενθός...

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
σας ευχαριστω παιδια
ιδια ηλικια εχουν ολα , τα ποιμενικα λιγο δυσκολο να δεχτουν αλλο σκυλι
εδω την πεσανε στον δικο μου , που οταν ερχοντουσαν σπιτι μας ολα μελι γαλα
στο δικο τους το σπιτι δεν τον δεχτηκανε ( τα αυμφερηντολογικα)
ετσι και γω την επομενη φορα τους εκλεισα την πορτα στην μουρη:mad:
ειναι αρκετα δυσκολο το ξερει

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97