Πώς μικραίνω το μέγεθος της υπογραφής

καλησπέρα! προσπαθώ να ανεβάσω υπογραφή στο προφίλ μου , την εισάγω μετά ομνως δεν τη δείχνει λόγω μεγέθουσ. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να τη μικρύνω?? την έφτιαξα στο πιταπατα!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το PitaPata έχει ειδικό μέγεθος για φόρα. Σώστε κ βάλτε αυτό. Εγώ έτσι το έκανα :p
και ποιός σου είπε ότι δεν έχεις πέσει κι εσύ θύμα του μεγέθους της υπογραφής? Για του λόγου το αληθές ορίστε κι ένα screenshotUntitled..jpg

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τώρα πιά κι εγώ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει κάποια ώρα να «φορτώσει» κάποιες υπογραφές...

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Τωρα έχασα και τη δική σου και της Τσίλι. Βαζετε λινκ απο το πιταπατα; Μηπως το πιταπατα φταιει; Δεν ξέρω...:confused:
Κανε επανεκκινηση στον υπολογιστη και θα ξαναμπουν τα ελληνικα.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Έχει τεθεί σε λειτουργία ο περιορισμός που ανακοινώθηκε από την ημέρα εφαρμογής του, δηλαδή, οι υπογραφές μπορούν να έχουν μέγιστο ύψος 70 pixels.

Στις υπογραφές που υπερβαίνουν το όριο εμφανίζεται στην θέση τους το μήνυμα "Η υπογραφή σας υπερβαίνει το επιτρεπτό μέγεθος.Παρακαλούμε αντικαταστήστε την.".

Το γεγονός να βλέπουμε κάποιες φορές το μήνυμα, αλλά κάποιες άλλες την υπογραφή ως είχε (υπερμεγέθη) οφείλεται σε ελάττωμα της εφαρμογής περιορισμού (η οποία πιθανόν θα ξεπεραστεί με τον καιρό).

Για να μην υπάρχει πρόβλημα με τις υπογραφές λοιπόν και να είναι πάντοτε εμφανείς θα πρέπει να είναι εντός των ορίων των 70 pixels.
Βρήκα αυτό... ;)

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
θέλω βοήθεια με την υπογραφήηηη.
Είμαι τελειώς στόκος από pc και δε απο internet.
Πως πορώ να κάνω να εμφανίζεται η εικονίτσα από το pitapata;
Απλά copy/paste;
Ή κάνω κάτι άλλο;