Πώς δυναμώνουμε το δάγκωμα;

doukas

Member
27 Φεβρουαρίου 2011
20
0
καλησπερα παιδια.επειδη πολλοι απο σας ειναι χρονια κατοχοι γερμανικου ποιμενικου θα ηθελα πολυ την γνωμη σας.ο δουκας μου ενω δαγκωνει δυνατα το πανι και τον κομπο οταν παμε στο λουκανικο εχει πολυ αδυνατο δαγκωμα.ειναι 7 μηνων και κατι και εχει αλλαξει ολα τα δοντια.χρειαζεται τον χρονο του λογικα για να δαγωσει πιο δυνατα?σας ευχαριστω

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
το λουκανικο στο εδειξε καποιος η μονος σου?
γιατι θες πιο δυνατο δαγκωμα και πως καταλαβες οτι πρεπει να το δυναμωσεις?
στο θεμα σου δεν ξερω να απαντησω απλως ειμαι περιεργος

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
το λουκανικο στο εδειξε καποιος η μονος σου?
γιατι θες πιο δυνατο δαγκωμα και πως καταλαβες οτι πρεπει να το δυναμωσεις?
στο θεμα σου δεν ξερω να απαντησω απλως ειμαι περιεργος
κι εγω....αν κανει εκπαιδευση σε εκπαιδευτη, εκεινος μπορει να σου πει :)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
πανω κατω τα ιδια θα σου πω κ εγω φιλε....μιλα με εναν εκπαιδευτη αν κ δεν υπαρχει λογος να θες πιο δυνατο δαγκωμα.πως το καταλαβες οτι δεν δαγκωνει δυνατα?προσπαθησες μηπως να τον σηκωσεις ενω δαγκωνε?ειναι φαουλ αυτο,μην το κανεις αν το εχεις κανει.κατα τα αλλα,οπως ειπαμε ,μιλα με εκπαιδευτη κ πες του τι θες να κανεις.εχεις σκοπο για καποια εκπαιδευση στο σκυλι ?
αν δεν θες κατι συγκεκριμενο,συνεχιζε να παιζεις μαζι του απλα,κ αν ειναι να ερθει,θα ερθει κ το πιο δυνατο δαγκωμα στο λουκανικο.αλλα αν παρολα αυτα, εχεις στο μυαλο σου οτι το δυνατο δαγκωμα στο λουκανικο σημαινει κ δυνατο δαγκωμα σε χερι,κανεις λαθος...

doukas

Member
27 Φεβρουαρίου 2011
20
0
μολις τελειωσαμε την βασικη εκπαιδευση και του εκανε ενα τεστακι δαγκωματος ο εκπαιδευτης απλα για να παρει μια ιδεα απο το δαγκωμα του.το σηκωμα οταν δαγκωνει μου το χει απαγορευσει και ο εκπαιδευτης ακομα.απλα απο περιεργεια ροταω και γω.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
κοιτα,το να δαγκωσει δυνατα ο σκυλος δεν ειναι μονο θεμα μυων.μπορει να εχει δυναμη αλλα να μην θελει η να ποναει κτλ.μηπως το λουκανικο ειναι σκληρο?

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
το σήκωμα γιατί είναι λάθος?
εννοώ αν ο σκύλος έχει αλλάξει δόντια, κλειδώνει και γουστάρει, είναι λάθος ψυχολογικό, εκπαίδευσης....κάτι άλλο?
Ρωτάω...γιατί στο παιχνίδι τον ψιλοσηκώνω....αν είναι να το κόψω...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
ειναι θεμα σκελετικο.δεν ειναι μονο τα δοντια που σε νοιαζουν.μεχρι να δεσει το ολο συστημα πρεπει να προσεχεις.κ τα σαγωνια σκελετος ειναι.υποφερουν κ αυτα.πρεπει να προσεχουμε μεχρι να μεγαλωσει το ζωο.

doukas

Member
27 Φεβρουαρίου 2011
20
0
ειναι θεμα σκελετικο.δεν ειναι μονο τα δοντια που σε νοιαζουν.μεχρι να δεσει το ολο συστημα πρεπει να προσεχεις.κ τα σαγωνια σκελετος ειναι.υποφερουν κ αυτα.πρεπει να προσεχουμε μεχρι να μεγαλωσει το ζωο.
πολυ σωστο.μεχρι την ηλικια που εχει δεσει ο σκυλος δεν πρεπει να γινεται αυτο.οσο για το λουκανικο ειναι οσο σκληρο πρεπει για την ηλικια του.εξαλου το παιχνιδι περιοριζετε στο εξης βασικο.μολις το ψιλοσφιξει τοτε το τραβαω ελαχιστα και μετα του το αφηνω.δεν κανει να χανει το λουκανικο μετα απο το δαγκωμα ειπε ο εκπαιδευτης για να μην του ριχνεις το ηθικο..ενα καλο δαγκωματακι και το αφηνω και παλι το ιδιο.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
7 μηνών κοιτάς αν έχει ο σκύλος σπιρτάδα!

Αργότερα θα στα κάνει αυτα εφόσον δουλευτεί όλον αυτό τον καιρό!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
δεν εχει συνηθισει το λουκανικο!δωστου λιγο χρονο αν το ξεκινησες τωρα ειναι πολυ καινουριο,απλα φροντιζε να του δινει βαθυ δαγκωμα

wgsd

Banned
Banned
31 Μαϊου 2010
89
0
Αν θες τη γνωμη μου, μη το πιεζεις το σκυλο να δαγκωσει.Αστονε και θα ερτηει μονο του.Πετα του κανα μπαλακι (τετοιο μεγεθος ωστε να γεμιζει το στομα του).παρε 2 και ριχτα ενα ενα και μη πιεζεις το σκυλο σου να δαγκωνει.Το χει μεσα του.Αυτο που πρεπει εσυ να κανεις σαν χειριστης/αφεντικο του ειναι να του δωσεις αυτοπεποιθηση.πολλα μπραβο δλδ.και χαλαρα το δαγκωμα.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
δεν το πιεζει φιλε...κ με τα μπαλακια δεν αποκταει τοση αυτοπεποιθηση στο δαγκωμα.το λουκανικο ειναι καλο παιχνιδι,καλυτερο απο τα μπαλακια για αυτο το πραγμα,απλα θελει προσοχη. κ σιγουρα οχι πιεση ,οπως πολυ σωστα ειπες!

wgsd

Banned
Banned
31 Μαϊου 2010
89
0
δεν το πιεζει φιλε...κ με τα μπαλακια δεν αποκταει τοση αυτοπεποιθηση στο δαγκωμα.το λουκανικο ειναι καλο παιχνιδι,καλυτερο απο τα μπαλακια για αυτο το πραγμα,απλα θελει προσοχη. κ σιγουρα οχι πιεση ,οπως πολυ σωστα ειπες!
Τα μπαλακια τα ειπα οχι για να αποκτησει αυτοπεποιθηση στο δαγκωμα αλλα για παιχνιδι με το σκυλο.Εννοουσα περισσοτερα μπαλακια και πολυ λιγοτερο (1 φορα την εβδομαδα και αμα) λουκανικο σε ηλικια 7μηνων.

Δημήτρης Α.

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2006
210
2
Pireaus
www.freewebs.com
Αν το 'χει το σκυλί μπορεί 7 μηνών να δουλεύει μανίκι.
Δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτά.
Είναι δουλειά του εκπαιδευτή να εκτιμήσει πότε ένα σκυλί είναι έτοιμο να περάσει στο επόμενο στάδιο.

wgsd

Banned
Banned
31 Μαϊου 2010
89
0
Αν το 'χει το σκυλί μπορεί 7 μηνών να δουλεύει μανίκι.
Δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτά.
Είναι δουλειά του εκπαιδευτή να εκτιμήσει πότε ένα σκυλί είναι έτοιμο να περάσει στο επόμενο στάδιο.
Μονο για σπορ ομως.