Πότε σταματάμε την περίφραξη;

iokasti

Well-Known Member
9 Μαρτίου 2011
97
0
Καλησπερα σε ολους!! χρειαζομαι μερικες συμβουλες..ο κουταβος μου(λαμπραντορ 3 κ κατι μηνων) οταν εμεις λειπουμε στις δουλειες μας μενει μεσα στην περιφραξη που του εχουμε φτιαξει στο σπιτι με το κλουβι του, την πανα του, το νερο του κ τα παιχνιδια του. Ποτε ομως σταματαμε να χρησιμοποιουμε την περιφραξη? ηδη εχει αρχισει κ την καβαλαει επικινδυνα κ τις προαλλες καταφερε κ την κατεβασεαφου ειχε λασκαρει λιγο σε μια γωνια:eek:!! τι κανουμε ομως? για ποσο καιρο χρησιμοποιουμε την περιφραξη..σιγουρα οχι για παντα. Παντωε οταν ειναι μονος του μεσα στο σπιτι κ ελευθερος οτι μπορει να το φτασει το πειραζει..

cgri1976

Well-Known Member
δεν γνωριζω οτι υπαρχει στανταρ ηλικια που σταματανε τα σκυλια να κανουν ζημιες.... επειδη απο την φυση τους ειναι περιεργα και ειδικα οταν μενουν μονα τους στο σπιτι, κανουν τα πιο απιθανα πραγματα.... εγω ειχα ξεκινησει να την περιοριζω(boxer) με την πορτα που εχουν διαφορα μεγαλα μαγαζια που ειναι για τα παιδακια για να μην πλησιαζουν σε σκαλες κοστος 40 euro Στην αρχη ολα καλα...αλλα μολις εκλεισε τους 15 μηνες, αρχιζε να την πηδαει και να ειναι στο υπολοιπο σπιτι...απλα το μονο που με φοβιζε ηταν να μην φαει κανα καλωδιο ή καμια μπριζα και παθει κατι το σκυλι..... το επομενο που εκανα ηταν να φωναξω ενα σιδερα να κανει μια σιδερενια πορτα υψους 1,30 ετσι ωστε οταν λειπω να την περιοριζω στην κουζινα και να μην ανησυχω για τιποτα....κοστος της πορτας 100 euro και ειχα το κεφαλι μου ησυχο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97