Πότε θα σταματήσει να δαγκώνει;;;

depoula

Member
6 Φεβρουαρίου 2011
7
0
Το κουταβάκι μου δαγκώνει και δαγκώνει και δαγκώνει!!!!!!! Τι παιχνίδια, τι αδιαφορία, τι κόκαλακι...τίποτα δεν πιάνει!!!!! Τί άλλο να κάνω? Πότε θα σταματήσει?????? Πρέπει να είναι 2 μηνών...Έχω πολύ ακόμα?

depoula

Member
6 Φεβρουαρίου 2011
7
0
Έχει δόντια...και έχει αρχίσει και πονάει κιόλας...στους ποσους μήνες σταματάει αυτό το μαρτύριο...γιατί κατά τα άλλα είναι τέλεια!!!!

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
οταν δαγκωνει αστο μονο του κ φυγε τελειως να μη σε βλεπει για λιγα λεπτα..γυριζεισ αν συνεχισει ξαναφευγεις κλπ κλπ..και φωνη..(ΑΑΑΑΑΟΥΤΣ) η μπορεις να κανεις τον ηχο που θα εκαναν τα αδερφακια του οταν εκανε το ιδιο!!μαλωσε το να καταλαβει οτι δεν ειναι επιθυμητη συμπεριφορα!!δαγκωσε το και εσυ..να μη σ πω οτι επρεπε να το παρεις πιο μετα απο τη μαμα του αν ηταν δυνατο..:)δυο μηνων επρεπε ν ειναι ακομα με την οικογενεια του..!!αυτα προσ το παρον τα κανεις κ μασ λες!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Τα νεογιλά τα δόντια επειδή είναι μυτερά πονάνε πολύ!

4-6 μηνών όλα τα κουτάβια αλλάζουν δόντια!

Θα δείχνεις την έντονη λεκτική δυσαρέσκειά σου κάθε φορά που σε δαγκώνει!

Να του δίνεις μαλακά παιχνίδι,όχι σκληρά αντικείμενα!

Υπομονή και επιμονή!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Με το που με δαγκώνει ο δικός μου, κάνω ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! και κρύβω τα χέρια μου. Μερικές φορές κάνω σαν αυτόν όταν κλαίει και τότε σταματάει, με κοιτάει στα μάτια και με γλύφει εκεί που με δάγκωσε. :p Και αν τον προλάβω πριν με δαγκώσει, του δίνω να δαγκώσει το παιχνίδι του και σταματάει να ασχολείται με τα χέρια μου.

depoula

Member
6 Φεβρουαρίου 2011
7
0
Δίκιο έχεις rigo...αλλά το καυμένο ήταν στο δρόμο δεν είχε μανούλα κοντά του....οπότε θα κάνω υπομονή τι άλλο θα μπορούσα να κάνω? Ευχαριστω πάντως για τη συμβουλή....

Gkolfo

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
52
0
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα!
Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα.. Έχω ένα αρσενικό λαμπραντόρ που τώρα γίνεται 3 μηνών. Το θέμα μου δεν είναι ότι δαγκώνει γενικά, αλλά ότι δαγκώνει μόνο εμένα απο όλα τα άτομα της οικογένειας.. Είμαι η μικρότερη ηλικιακά (28), του δίνω 2 απο τα 3 γεύματά του, τον παίζω και προσπαθώ να τον εκπαιδεύω σε απλές εντολές. Όταν λοιπον με δαγκώνει, έχω δοκιμάσει σκυλίσιους ήχους , να τον αφήσω μόνο του αφότου με δαγκώσει, να επιμένω στο "μη" με έντονο ύφος αλλά τίποτα. Με ανησυχεί γιατί, πρωτον τώρα είναι 10 κιλά, όταν θα γίνει 30 θα μου κόψει κανένα πόδι?, και δεύτερον, όταν με δαγκώνει, γριλίζει... Έχετε να προτείνετε κάτι??
Και πάλι συγγνώμη αν είμαι σε λάθος θέμα...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97