Πόσο μπορεί να επηρεάσει τα σκυλιά το ζευγάρωμα?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα αν το θα έπρεπε να ανοίξω το θέμα στον τομέα Εκπαίδευση & Συμπεριφορά ή στο Υγεία & Ασθένειες.

Η απορία μου είναι: πόσο μπορεί να επηρεάσει τα σκυλιά το ζευγάρωμα μεταξύ στειρωμένου αρσενικού και αστείρωτης θηλυκού, τόσο στην υγεία όσο και στο χαρακτήρα του καθενός?

Δεκτές όλες οι γνώμες κι οι απόψεις. Ευχαριστώ.

(Εννοείται, αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα-που δεν το βρήκα- να συγχωνευτουν)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Γιατί θεωρείς ότι θα επηρεαστεί κάποιο από τα 2 με κάποιο τρόπο?
Το μόνο που μου έρχεται είναι η περίπτωση να έχει κάποιο αφροδήσιο νόσημα το θηλυκό (το αρσενικό πώς να έχει αφού είναι στειρωμένο, εκτός κι αν το έχει κολλήσει από προηγούμενη επαφή).

Πού σου ήρθε? :confused:

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Για θηλυκό δεν εχω ιδέα, δεν ζευγαρωσε ποτέ κανένα δικό μου. Μόνο μου είχε πει κάποτε ο εκτροφεας ότι αν το θηλυκό ζευγαρώσει μια φορά μετά θα ζητάει σε κάθε οίστρο, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.
Για αρσενικό, αστειρωτο όμως , είχα ζευγαρώσει πολλές φορές τον ΓΠ μου (ο εκτροφεας μου τον ζηταγε για επιβαση) στην συμπεριφορά του δεν είχε καμία αλλαγή (φοβόμουνα να σου πω την αλήθεια μήπως αρχίσει μετά να καβαλαει ότι βρει ) ,στην υγειά επίσης δεν είχε κάποιο προβλημα εκτός από λίγη κούραση την επόμενη μέρα.

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.769
7.965
Δεν ξέρω αν η αστείρωτη θηλυκιά ξεκινήσει ψευδοκυήσεις και τέτοια, που όμως τα ξεκινάνε και χωρίς καν ζευγάρωμα.
Ο αρσενικός δεν θα έχει πρόβλημα πιστεύω.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κυρίως στην ψευδοκύηση πάει κι εμένα το μυαλό μου, για το θηλυκό ενώ στο αρσενικό δεν ξέρω αν μπορεί να επηρεάσει την αυτοπεποίθηση του.

Ναι μεν έχω συγκεκριμένη αφορμή στο μυαλό μου, αλλά είναι κάτι που είχα απορία αρκετό καιρό.